Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah kuzum inşallah hepimize allahım tez vakitte güzel haberler almayo ve vermeyi nasib etsin. Bizle birlikte eşlerimizin de bekleyişi doğumhanenin önüne gelsin artık hamile yolundan doğum yoluna geçelim inşallah tez vakitte amiiiin

Bak bana böyle şeyler söyleme yoksa umutlanırım allahım inşallah vardır lütfen olsun çünkü, bugün bebek odası gördüm o kadar güzeldi ki
Bebek mi odası o neymiş öyle umutlanmazsak olmazkiiiii birbirimizin enerjisini yükselttikçe olacal güzel şeyler inşallah

Hayat öyle gerçekler vardır insan hep ummadık anda mutlu olur üzülür bizlerde inşallah olanlardan oluruz.
Ahhh ahhh inşallah kuzum bu çektiğimiz çabalara değecek bir evlat nasip etsin her birimize ona baktıkça elini tuttukça bu süreçleri hatırlayıp daha da güçlenelim onun gözlerinin içine bakıp hayatı yeniden sevelim. Ben bu zamana kadar kimseyi sevmemişim gerçekten diyelim asıl gerçek aşk buymuş gerçek olan evlatmış diyelim rabbim bunları gönlümüzden geçirttiği gibi gerçeğini de yaşatmayı nasip etsin

Kız belirti için daha çok erken zaten. 7 veya 8. Günde rahme yerleşme başlayacakmış o zaman başla belirti aramaya ben erken başladım çok fazlalaştı
Ben geçen ay o kadar belirti yaşadım ki hamileydim bildiğin ama sonuç fos 12 gün sonra belli olur canım seninki yakın bebişim inşallah tosun gibi bir bebe doğurursun

Kızlar bu arada su çokkkkk önemli lütfen bol bol tüketin bebişin tutunmasına, rahmin sağlıklı oluşmasına çok büyük etkisi varmış

Ahhh ahhh kalbime dokundun sevinç göz yaşları dökülsün doğum kapılarının önünde sonra eşlerimize soy isimleriyle seslenilsin babyinizi alıp odaya geçin eşinizde yarım saate gelecek diyee allahım hayali bile nirvanaya ulaştırıyor insanı gerçeği nasıl olur nasılll

Ya artık canım bence bu ay gitti gibi keşke yarım saat bekleyip alsaydın iş görürdü böylede görmüştür ama akşam ki gibi olmaz. Anlyorum seni ya triod kaç ağır sankim ilaç?
Ben ilk Dr düzensiz adetle gittim adetimden ilk 4.67 di 1 hafta sonra 8.9 oldu ilk 50 lik kullandigimda 4 80 lere düştü Dr az geliyor dedi 75 lik de geçen baktirdigimda 2.07 di bende hasimoto hastalığı varmış tabi ki buda hamile kalmayi engelliyor

Ben geçen ay olmadan belirti yaşadım ki hamileydim bildiğin ama sonuç fos 12 gün sonra belli olur canım seninki yakın bebişim inşallah tosun gibi bir bebe doğurursun
Kız öyle şeyler deme korkuyorum. Tosun mosun beni yırtar çıkar o hakkından gelemem ufak minik şöyle elime koluma sığan bişey olsun

Ay inşallah allahımmm duy sesimiziiiiii

Bunun hiçç olmayacağını düşünmedim asla olumsuz olarak ama hep olmaz tarafını yaşadım. Sonra hep dedim ki sen hayırlı diyosun zamanı var bekle diyorm. Çok şey düşünüyorum bu konu hakkında vazgeçsem olmayacak gibi hissediyorm unut sil diyorlar o zaman olurmuş bebek insan nasıl istediği şeyi unutur ben böyle hikaye sözlere de tokum benim açlığım çiff çizgili test o gün gelene kadar asla ve asla vazgeçmicem Rabbim de bunu duysun versin benim gibi düşünen Arkadaşlarıma

Ya artık canım bence bu ay gitti gibi keşke yarım saat bekleyip alsaydın iş görürdü böylede görmüştür ama akşam ki gibi olmaz. Anlyorum seni ya triod kaç ağır sankim ilaç?
Gider mi acaba Ramazan'dan hemen önce 2.07 di tiroidim şuan kaç hiç bilmiyorum bu tiroid bana birde 2 veya 3 kilo ya da mal oldu yıllardır 57 58 nadir olurdum şuan iftar sonrası 60 görüyorum

Şunlara bakın bide teysseeleriii dayanamayıp almıştım bende bebek odası görsem onu da alıcam heralde hahahah allahım hiç birimizin gönlünde bırakmasın şunları giydirirken odalarında pış pışlarken bulalım kendimizi
Bebek mi odası o neymiş öyle umutlanmazsak olmazkiiiii birbirimizin enerjisini yükselttikçe olacal güzel şeyler inşallah

Eklentiler

• image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 40
Tez zamanda inşallah canım benim

Yiiiiaaaa yesinler bu çorabı giyecek ayakları yaaaa allah tez zamanda içini doldursun kuzum inşallah

Yaaaa minnacık allahım nasıl güzeller

Evvett duymuştum bu hastalığı. Ama fikrim çok az. Ama çok güzel yinede düşmüş baya bi en iyisi ilaçlarını düzenli kullanıyor olman. Benimde trodim 2.66 ydı doktor levitron verdi düştü Allah uzak etsin o ilaçla 1.30 oldu. Tekrarlamadı bir sene oldu. Herşey bir engel oluyor ona kalsa ya engel değil hamile kalınca sorun o düşük filan yapıyor yükselince. Sen güzel düşün güzel şeyler aşıla kendine olur Allah isterse olmayacak hiçbir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…