- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
İnşAllah kuzum inşallah hepimize allahım tez vakitte güzel haberler almayo ve vermeyi nasib etsin. Bizle birlikte eşlerimizin de bekleyişi doğumhanenin önüne gelsin artıkYA gizemcim kalbinden geçen o güzel dualar sözler nasılda yazdıklarına içtenlikle yansıtmışsın rabbim tüm bu edilen duaların karşılığını almayı nasip etsin bizlere bu mübarek günde inşallah hamişler dualarınıza bizi de katmayı unutmayın olur mu
Bebek mi odasıBak bana böyle şeyler söyleme yoksa umutlanırım allahım inşallah vardır lütfen olsun çünkü, bugün bebek odası gördüm o kadar güzeldi ki
Ahhh ahhh inşallah kuzum bu çektiğimiz çabalara değecek bir evlat nasip etsin her birimize ona baktıkça elini tuttukça bu süreçleri hatırlayıp daha da güçlenelim onun gözlerinin içine bakıp hayatı yeniden sevelim. Ben bu zamana kadar kimseyi sevmemişim gerçekten diyelim asıl gerçek aşk buymuş gerçek olan evlatmış diyelim rabbim bunları gönlümüzden geçirttiği gibi gerçeğini de yaşatmayı nasip etsinHayat öyle gerçekler vardır insan hep ummadık anda mutlu olur üzülür bizlerde inşallah olanlardan oluruz.
Ben geçen ay o kadar belirti yaşadım ki hamileydim bildiğin ama sonuç fosKız belirti için daha çok erken zaten. 7 veya 8. Günde rahme yerleşme başlayacakmış o zaman başla belirti aramayaben erken başladım çok fazlalaştı
Ahhh ahhh kalbime dokundun sevinç göz yaşları dökülsün doğum kapılarının önünde sonra eşlerimize soy isimleriyle seslenilsin babyinizi alıp odaya geçin eşinizde yarım saate gelecek diyeeİnşAllah kuzum inşallah hepimize allahım tez vakitte güzel haberler almayo ve vermeyi nasib etsin. Bizle birlikte eşlerimizin de bekleyişi doğumhanenin önüne gelsin artıkhamile yolundan doğum yoluna geçelim inşallah tez vakitte amiiiin
Bende sendenim canım o yüzden ya bat günü ya da geçtiğinde normal test yapmakBrn güvenmiyorum erken gebelik testlerine artık Erken gebelik testinde umudunu yitirmiş bir minnak
Ben ilk Dr düzensiz adetle gittim adetimden ilk 4.67 di 1 hafta sonra 8.9 oldu ilk 50 lik kullandigimda 4 80 lere düştü Dr az geliyor dedi 75 lik de geçen baktirdigimda 2.07 di bende hasimoto hastalığı varmış tabi ki buda hamile kalmayi engelliyorYa artık canım bence bu ay gitti gibi keşke yarım saat bekleyip alsaydın iş görürdü böylede görmüştür ama akşam ki gibi olmaz. Anlyorum seni ya triod kaç ağır sankim ilaç?
Kız öyle şeyler deme korkuyorum. Tosun mosun beni yırtar çıkar o hakkından gelememBen geçen ay olmadan belirti yaşadım ki hamileydim bildiğin ama sonuç fos12 gün sonra belli olur canım seninki yakın bebişim inşallah tosun gibi bir bebe doğurursun
Kesinlikle katılıyorum su çok önemliKızlar bu arada su çokkkkk önemli lütfen bol bol tüketin bebişin tutunmasına, tahmin sağlıklı oluşmasına çok büyük etkisi varmış
Ay inşallah allahımmm duy sesimiziiiiiiAhhh ahhh kalbime dokundun sevinç göz yaşları dökülsün doğum kapılarının önünde sonra eşlerimize soy isimleriyle seslenilsin babyinizi alıp odaya geçin eşinizde yarım saate gelecek diyeeallahım hayali bile nirvanaya ulaştırıyor insanı gerçeği nasıl olur nasılll
Valla çatır çatır da doğurursun hiç birşeycik de olmazKız öyle şeyler deme korkuyorum. Tosun mosun beni yırtar çıkar o hakkından gelememufak minik şöyle elime koluma sığan bişey olsun
Valla çatır çatır da doğurursun hiç birşeycik de olmaz
Bunun hiçç olmayacağını düşünmedim asla olumsuz olarak ama hep olmaz tarafını yaşadım. Sonra hep dedim ki sen hayırlı diyosun zamanı var bekle diyorm. Çok şey düşünüyorum bu konu hakkında vazgeçsem olmayacak gibi hissediyorm unut sil diyorlar o zaman olurmuş bebekAhhh ahhh inşallah kuzum bu çektiğimiz çabalara değecek bir evlat nasip etsin her birimize ona baktıkça elini tuttukça bu süreçleri hatırlayıp daha da güçlenelim onun gözlerinin içine bakıp hayatı yeniden sevelim. Ben bu zamana kadar kimseyi sevmemişim gerçekten diyelim asıl gerçek aşk buymuş gerçek olan evlatmış diyelim rabbim bunları gönlümüzden geçirttiği gibi gerçeğini de yaşatmayı nasip etsin
Gider mi acaba Ramazan'dan hemen önce 2.07 di tiroidim şuan kaç hiç bilmiyorum bu tiroid bana birde 2 veya 3 kilo ya da mal oldu yıllardır 57 58 nadir olurdum şuan iftar sonrası 60 görüyorumYa artık canım bence bu ay gitti gibi keşke yarım saat bekleyip alsaydın iş görürdü böylede görmüştür ama akşam ki gibi olmaz. Anlyorum seni ya triod kaç ağır sankim ilaç?
Bebek mi odasıo neymiş öyle umutlanmazsak olmazkiiiii birbirimizin enerjisini yükselttikçe olacal güzel şeyler inşallah
Tez zamanda inşallah canım benimBunun hiçç olmayacağını düşünmedim asla olumsuz olarak ama hep olmaz tarafını yaşadım. Sonra hep dedim ki sen hayırlı diyosun zamanı var bekle diyorm. Çok şey düşünüyorum bu konu hakkında vazgeçsem olmayacak gibi hissediyorm unut sil diyorlar o zaman olurmuş bebekinsan nasıl istediği şeyi unutur ben böyle hikaye sözlere de tokum benim açlığım çiff çizgili test o gün gelene kadar asla ve asla vazgeçmicem Rabbim de bunu duysun versin benim gibi düşünen Arkadaşlarıma
Yiiiiaaaa yesinler bu çorabı giyecek ayakları yaaaaŞunlara bakın bide teysseeleriiidayanamayıp almıştım bende bebek odası görsem onu da alıcam heralde hahahah allahım hiç birimizin gönlünde bırakmasın şunları giydirirken odalarında pış pışlarken bulalım kendimizi
Yaaaa minnacık allahım nasıl güzellerŞunlara bakın bide teysseeleriiidayanamayıp almıştım bende bebek odası görsem onu da alıcam heralde hahahah allahım hiç birimizin gönlünde bırakmasın şunları giydirirken odalarında pış pışlarken bulalım kendimizi
Evvett duymuştum bu hastalığı. Ama fikrim çok az.Ben ilk Dr düzensiz adetle gittim adetimden ilk 4.67 di 1 hafta sonra 8.9 oldu ilk 50 lik kullandigimda 4 80 lere düştü Dr az geliyor dedi 75 lik de geçen baktirdigimda 2.07 di bende hasimoto hastalığı varmış tabi ki buda hamile kalmayi engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?