Banada maalesef bir uşak da yapamadım iş güç yokken onu barim becerseydim.Bana her gün tatil banane
Kesinlikle Allah ol der ve olur bu tür şeyler sadece bir sebep bı hamile kalayım dogurayim inşallah bu tiroidlerim için kökten çözüm ariycam aklımda bir iki şey var su orucu gibi ömür boyu ilaca bağımlı yaşamak istemiyorum sonuçta bu ilaç tiroidlerimizi duzeltmiyor sadece eksik olan hormonu tamamlıyorEvvett duymuştum bu hastalığı. Ama fikrim çok az.Ama çok güzel yinede düşmüş baya bi en iyisi ilaçlarını düzenli kullanıyor olman. Benimde trodim 2.66 ydı doktor levitron verdi düştü Allah uzak etsin o ilaçla 1.30 oldu. Tekrarlamadı bir sene oldu. Herşey bir engel oluyor ona kalsa ya engel değil hamile kalınca sorun o düşük filan yapıyor yükselince. Sen güzel düşün güzel şeyler aşıla kendine olur Allah isterse olmayacak hiçbir şey yoktur.
Fırlat gelsin
Senin gibi çılgın olsunHah benden de anca fırlama çıkar mikemmel oldu bu
Demin kocama bulaştım, oyun oynuyorum git kendini başka şeyle eyle diyor. Dedim verebileydin bi çocuk eylerdim.yok napim. Senle eğleneceğizBanada maalesef bir uşak da yapamadım iş güç yokken onu barim becerseydim.
Gız deme normalde cumartesi de ders veriyoruz maalesefTövbee la cumartesi günü resmi tatilbeyinler şuan yandı
Ay ben deSenin gibi çılgın olsunben isterim benim gibi olmasını
Yok bende cidden yorulma yok bende bir tuhaf enerji var hani yaramaz çocukları olur bazı kadınlarınO zaman şey falan yap yüsracım cloe ting, leslee falanyor kendini bi güzel sonda mışıl mışıl
Dedim bile ne biliyim ben öğretmen miyimGız deme normalde cumartesi de ders veriyoruz maalesef
Ay kocan olaydı onla çeşitli şeyler denerdin ama o da uzaktaYok bende cidden yorulma yok bende bir tuhaf enerji var hani yaramaz çocukları olur bazı kadınlarınengel tanımaz onu bunu kırar işte ne kadar koşsa enerji bitmez ben öyleyim o kadar yorgun olsam uyuyamaz oldum en çokta bu ay oldu yaa adet olmamak beni naptı atom gibi patlıcam ama inşllh iyi bir yerde patlarım
Ayy ben o konuda şanslıyım 3 yeğen var elimde gezdiler hep ramazan pidesi gibi elimde çeviririm valla,Ya o değil de ben bebeklerden korkuyorum. Bi yerine bişey yapcakmışım, yanlışlıkla bi tarafını kıracakmışım gibi geliyor. Doğursam da nasıl bakacağım bilmiyorum valla
Yaaa bende en son beta yaptırınca kağıtta 30 yazardı anam ikincide 31 demez miBeeeenama geçen e nabız da 31 yazdığını görünce şok olup çıkıp geri girdim. Hala alışamadım bu lanet sayıya
Yani Tmam kabul de 0 da hak etmedim hocam yaSus kız otur sıfır
Ben bunu bilir bunu söylerim bu hayatta nasip olacak birşey nasip değilse olmazzz.Kızlar ben bu ay elendim ve eşim haftaya 3 aylık göreve gidiyor Ağustos'a kadar bebiş hayalim kayboldu
Yarın gelecekAy kocan olaydı onla çeşitli şeyler denerdin ama o da uzakta
O zaman seni bebişimin süt annesi ilan ettim. Sana posta ile yolluyprum. Büyüyünce geri gönder emiAyy ben o konuda şanslıyım 3 yeğen var elimde gezdiler hep ramazan pidesi gibi elimde çeviririm valla,ablam tırnağını kesemez bebeğin bana yaptırırdı
Cık olmaz geri alışırsam yollayamam ayrılamam ama haftasonları sevebilirsinO zaman seni bebişimin süt annesi ilan ettim. Sana posta ile yolluyprum. Büyüyünce geri gönder emi
Hemen su koyver, o çocuuu yapana kadar ne kadar uğraştım haberin var mı hemen üstüne yatamazsın öyleCık olmaz geri alışırsam yollayamam ayrılamam ama haftasonları sevebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?