Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle Allah ol der ve olur bu tür şeyler sadece bir sebep bı hamile kalayım dogurayim inşallah bu tiroidlerim için kökten çözüm ariycam aklımda bir iki şey var su orucu gibi ömür boyu ilaca bağımlı yaşamak istemiyorum sonuçta bu ilaç tiroidlerimizi duzeltmiyor sadece eksik olan hormonu tamamlıyor

O zaman şey falan yap yüsracım cloe ting, leslee falan yor kendini bi güzel sonda mışıl mışıl
Yok bende cidden yorulma yok bende bir tuhaf enerji var hani yaramaz çocukları olur bazı kadınların engel tanımaz onu bunu kırar işte ne kadar koşsa enerji bitmez ben öyleyim o kadar yorgun olsam uyuyamaz oldum en çokta bu ay oldu yaa adet olmamak beni naptı atom gibi patlıcam ama inşllh iyi bir yerde patlarım

Ay kocan olaydı onla çeşitli şeyler denerdin ama o da uzakta

Ya o değil de ben bebeklerden korkuyorum. Bi yerine bişey yapcakmışım, yanlışlıkla bi tarafını kıracakmışım gibi geliyor. Doğursam da nasıl bakacağım bilmiyorum valla
Ayy ben o konuda şanslıyım 3 yeğen var elimde gezdiler hep ramazan pidesi gibi elimde çeviririm valla, ablam tırnağını kesemez bebeğin bana yaptırırdı

Beeeen ama geçen e nabız da 31 yazdığını görünce şok olup çıkıp geri girdim. Hala alışamadım bu lanet sayıya
Yaaa bende en son beta yaptırınca kağıtta 30 yazardı anam ikincide 31 demez mi naptın bacım birtane bile yok naptın sen dedim

Sus kız otur sıfır
Yani Tmam kabul de 0 da hak etmedim hocam ya
Kızlar ben bu ay elendim ve eşim haftaya 3 aylık göreve gidiyor Ağustos'a kadar bebiş hayalim kayboldu
Ben bunu bilir bunu söylerim bu hayatta nasip olacak birşey nasip değilse olmazzz. Ne diyim hayırlısı olsun sen iyi yol eşin iyi olsun inşllh dönüşünde güzel şeyler olur

Ayy ben o konuda şanslıyım 3 yeğen var elimde gezdiler hep ramazan pidesi gibi elimde çeviririm valla, ablam tırnağını kesemez bebeğin bana yaptırırdı
O zaman seni bebişimin süt annesi ilan ettim. Sana posta ile yolluyprum. Büyüyünce geri gönder emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…