Benimde yaa zaten bu şikayetle gittim kansızlık olduğunu öğrenmiştim. Böyle bir ara hiç dökülmüyor gibi sonradan tekrar dökülme çoğalıyor gibi. Tırnaklar zaten çıt kırıldımBenim normalde saçlarım baya kalın ve gurdu ama azaldı sanki avucuma az geliyor tırnaklarım kiriliyordu geçti el ayak dirseklerim kuruyordu pul pul dökülüyordu
Canım benimde yokKizlar bende 24 Nisan çatlama oldu.. sizlerle ortalama aynıyızbende arada sağ kaşığım çekiyor gibi batıyor gibi oluyor başka belirti yok herhalde tutmadı diyorum .. sizde var mı belirti?
(Yapıştır Hemi)Duyduğum en iğrenç laf birde şey olsun da uykusuz kal da bilmem neyde güya yapmış olmuş da şikayetciymişleerr ahh ahh şükür denen şey herkesde olsa keşkee. Bizim yırtınarak istediğimiz şeyi bizlere nasıl aksettiriyorlarşeytan diyor ağzının köküne böyle diyenlerin
Yaşın kaç bu arada senin ben Ağustos da 30 oluyorum,Benimde yaa zaten bu şikayetle gittim kansızlık olduğunu öğrenmiştim. Böyle bir ara hiç dökülmüyor gibi sonradan tekrar dökülme çoğalıyor gibi. Tırnaklar zaten çıt kırıldımne kadar benzer yönlerimiz var.
Bana Dr dedi ki sen farkında değilsin ama ten rengin çok soluk beyaz d vitamini eksikliğinden ben peçe takıyorum buna yordum güneş görmüyorum heralde ondan diye şuan arada bi balkonumda gunesleniyorumBenimde yaa zaten bu şikayetle gittim kansızlık olduğunu öğrenmiştim. Böyle bir ara hiç dökülmüyor gibi sonradan tekrar dökülme çoğalıyor gibi. Tırnaklar zaten çıt kırıldımne kadar benzer yönlerimiz var.
Canım gözün Aydın bebişin seninleEki Görüntüle 2838608 Burda daha net görünüyor. Ama ben adet olacak gibiyim. Her zamanki gibi baya sancım var. Anlamadım bu nasıl iş ? Sizin yorumunuz nedir?
Gerçekten miCanım gözün Aydın bebişin seninle
Canım kasığımda çok doluluk hissi var 2-3 gündür, şişkinlikte var bide yine 2gündür beyaz akıntım çok fazlaa.. sende var mı belirtiHerşeyimiz aynı demek ki sende belirti falan var mı?
Bende doğumdan sonra hiç adet ağrısı nedir bilmiyorum.. yani tuvalete gitmesem adet oldugumu anlatmayacağım o kadar rahat geçiyorCanım benimde yokçok belirti diye odaklandım ama yok ben adet ağrısı vs çekmem bir belirti olsa anında anlarım belli ki bu ay tutmadı
Anne adayı olduğunu anlamalisinEki Görüntüle 2838606 Kızlar şimdi test yaptım. T çizgisi silik. Bundan ne anlamalıyım
Kısmet demek ki acilde verebilirsin kanGerçekten miİlk denemede olduysa şok olurum Bana hala değilmişim gibi geliyor. Yasaklar olmasa gidip kan testi yaptırırdım.
5 MayısAnne adayı olduğunu anlamalisinmaşallah çok güzel bata kaç gün var
Bence hiç gerek yok kuzum erken gebeliğe bence gayet açık ve net şekilde sana anne oluyorsun diyooooor5 Mayıs2 test yaptım peş peşe ikisi de aynı şekilde silik ama belirgin çıktı. Bugün eczaneler açıksa erken gebelik testlerinden alıp yarın denemeyi düşünüyorum. İnşallah güzel haberler veririm size kızlar
Acillerde sıkıntı olmuyor yani. O zaman bir deneyeyim şansımı.Kısmet demek ki acilde verebilirsin kan
Ağzından bal damlıyorBence hiç gerek yok kuzum erken gebeliğe bence gayet açık ve net şekilde sana anne oluyorsun diyooooorhayırlı olsun inşallah amin çok amin
Daha önce ben acilde kan vermek istedim düşük riski yoksa yapmıyoruz dediler ama sen bilirsin kuzu bi dene istersenAcillerde sıkıntı olmuyor yani. O zaman bir deneyeyim şansımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?