Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim normalde saçlarım baya kalın ve gurdu ama azaldı sanki avucuma az geliyor tırnaklarım kiriliyordu geçti el ayak dirseklerim kuruyordu pul pul dökülüyordu
Benimde yaa zaten bu şikayetle gittim kansızlık olduğunu öğrenmiştim. Böyle bir ara hiç dökülmüyor gibi sonradan tekrar dökülme çoğalıyor gibi. Tırnaklar zaten çıt kırıldım ne kadar benzer yönlerimiz var.

Kizlar bende 24 Nisan çatlama oldu.. sizlerle ortalama aynıyız bende arada sağ kaşığım çekiyor gibi batıyor gibi oluyor başka belirti yok herhalde tutmadı diyorum .. sizde var mı belirti?
Canım benimde yok çok belirti diye odaklandım ama yok ben adet ağrısı vs çekmem bir belirti olsa anında anlarım belli ki bu ay tutmadı

(Yapıştır Hemi)

Yaşın kaç bu arada senin ben Ağustos da 30 oluyorum,(

Bana Dr dedi ki sen farkında değilsin ama ten rengin çok soluk beyaz d vitamini eksikliğinden ben peçe takıyorum buna yordum güneş görmüyorum heralde ondan diye şuan arada bi balkonumda gunesleniyorum

Ben bu listeye girmek isterdim ama Mayıs ayında gözüken bir BAT tarihim yok.(en azından uygulamaya göre)21 Nisanda oldum şuan ovulasyonda gözüküyorum dün akşam denedik. Ama BAT tarihim Haziranda gözüküyor Yusra-61

Son düzenleme:
Canım benimde yok çok belirti diye odaklandım ama yok ben adet ağrısı vs çekmem bir belirti olsa anında anlarım belli ki bu ay tutmadı
Bende doğumdan sonra hiç adet ağrısı nedir bilmiyorum.. yani tuvalete gitmesem adet oldugumu anlatmayacağım o kadar rahat geçiyor ama önceleri sürünürdum yerlerde ağırdan.. herhalde diyorum suni sancidan sonra her ağrı vız gelip tirs gidiyor

Anne adayı olduğunu anlamalisin maşallah çok güzel bata kaç gün var
5 Mayıs 2 test yaptım peş peşe ikisi de aynı şekilde silik ama belirgin çıktı. Bugün eczaneler açıksa erken gebelik testlerinden alıp yarın denemeyi düşünüyorum. İnşallah güzel haberler veririm size kızlar

Bence hiç gerek yok kuzum erken gebeliğe bence gayet açık ve net şekilde sana anne oluyorsun diyooooor hayırlı olsun inşallah amin çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…