Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok öyle demedim mesela klomen filan ilaç alsan doktor kontrolünde olmaz mı o yönden demiştim. Bende aynıyım da gerçi bende çok anlamış değilim bu işi
Randevu alicam bakalim göründüğüm doktorlar klomenden değil de igneli büyütmeden yana.

Yumurtalama döneminden sonra vajinal kuruluk normal mi

Canım senin pozitif çıkmamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum

Çok şükür iyiyim balım şimdilik de, hasta olcam sanırım. Ateş ölçüp duruyorum. 37 çıkıyor sürekli.

Canım senin pozitif çıkmamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum
Yok canım çok belirsiz bı çizgi var gibi geldi başka test aldım onda yoktu. Pazartesi ya da salı psikolojime göre tekrar bı test yapicam. Çok üzüldüm çok ağladım o gün. Bilmiyorum kendimi iyi hissedersem bı test daha yaparım.

Canım üzülme lütfen, az silik bir çizgi varsa ve hala adet olmamışsan olumlu sonuç olasılığı daha yüksek, testten teste hassasiyet değişir. Bat nezamandı?

Randevu alicam bakalim göründüğüm doktorlar klomenden değil de igneli büyütmeden yana.
En doğrusu onların dediği gibi denemen böyle durarak zorluyor ha bugün olur ha yarın derken zaman alıyor başını gidiyor.
Yumurtalama döneminden sonra vajinal kuruluk normal mi
Normal hele sık ilişki olursa kuruluk daha çok olur
Çok şükür iyiyim balım şimdilik de, hasta olcam sanırım. Ateş ölçüp duruyorum. 37 çıkıyor sürekli.
Hasta derken normal mi? Allah korusun yoksam balkon yıkama mı iyi gelmedi sana

Canım üzülme lütfen, az silik bir çizgi varsa ve hala adet olmamışsan olumlu sonuç olasılığı daha yüksek, testten teste hassasiyet değişir. Bat nezamandı?
Bat belirsiz ya pco var kuzu. Gerçi bu ay klomen kullandım 28 günde olurum diyordum yani bugün olmam lazim ama olacak gibi değilim göğüslerim hala acıyor. Acısı gectikten sonra adet olurum hep. Doktora güvenip ovulasyon testi de yapmadım. Klomene rağmen geç yumurtlamisim galiba

Canım klomen kullanınca zaten yumurtlama geç oluyor biraz daha gelişmeye devam ettiği için benim de bat yarın ama bugün negatif çıktı hala umut yitirmedim dur bakalım hele daha regl olmadan ne ağlıyorsun, kan gelmeyen yerden umut kesilmez yumurtlama ne zaman oldu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…