- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Randevu alicam bakalim göründüğüm doktorlar klomenden değil de igneli büyütmeden yana.Yok öyle demedim mesela klomen filan ilaç alsan doktor kontrolünde olmaz mı o yönden demiştim. Bende aynıyım da gerçi bende çok anlamış değilim bu işi
Canım senin pozitif çıkmamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorumBende 4 gün önce sol bacakta ara ara sızlama vardı. Ertesi günde bacak kemiklerim iki gün boyunca sızladı adet olurken sızlar benim bacak kemiklerim aynı sızıydı. Bende belirti diye ümitlendim ama bişey yok galiba
Çok şükür iyiyim balım şimdilik de, hasta olcam sanırım. Ateş ölçüp duruyorum. 37 çıkıyor sürekli.Bu soru çok doğru bir soru ama cevabını bende merak ettim açıkcası
İnşllah gizemcim inşallahnasip nereye bakalım sen nasılsın bu arada iyi misin?
Birazsa iyi ben olacam ahh naz abidesi olacamayy yicem herkesi
Benim de 36 8 çıktıÇok şükür iyiyim balım şimdilik de, hasta olcam sanırım. Ateş ölçüp duruyorum. 37 çıkıyor sürekli.
Yok canım çok belirsiz bı çizgi var gibi geldi başka test aldım onda yoktu. Pazartesi ya da salı psikolojime göre tekrar bı test yapicam. Çok üzüldüm çok ağladım o gün. Bilmiyorum kendimi iyi hissedersem bı test daha yaparım.Canım senin pozitif çıkmamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum
Canım üzülme lütfen, az silik bir çizgi varsa ve hala adet olmamışsan olumlu sonuç olasılığı daha yüksek, testten teste hassasiyet değişir. Bat nezamandı?Yok canım çok belirsiz bı çizgi var gibi geldi başka test aldım onda yoktu. Pazartesi ya da salı psikolojime göre tekrar bı test yapicam. Çok üzüldüm çok ağladım o gün. Bilmiyorum kendimi iyi hissedersem bı test daha yaparım.
Ramazan ayında oldugundan kuzum giden gidiyor gitmeyende canı sağolsunDuşa girme hemen canım sudan etkileniyor spermler
En doğrusu onların dediği gibi denemen böyle durarak zorluyor ha bugün olur ha yarın derken zaman alıyor başını gidiyor.Randevu alicam bakalim göründüğüm doktorlar klomenden değil de igneli büyütmeden yana.
Normal hele sık ilişki olursa kuruluk daha çok olurYumurtalama döneminden sonra vajinal kuruluk normal mi
Hasta derken normal mi? Allah korusun yoksam balkon yıkama mı iyi gelmedi sanaÇok şükür iyiyim balım şimdilik de, hasta olcam sanırım. Ateş ölçüp duruyorum. 37 çıkıyor sürekli.
Yok kız bitek hafif ateşi var diye hastalık trbine girdi o, bebe ateşi diyorum inanmıyor,Hasta derken normal mi? Allah korusun yoksam balkon yıkama mı iyi gelmedi sana
Ayy olsun yinede olmasın çok hassas zamanları yaklaşıyor pamuklara mı sarsak acabaYok kız bitek hafif ateşi var diye hastalık trbine girdi o, bebe ateşi diyorum inanmıyor,
Bat belirsiz ya pco var kuzu. Gerçi bu ay klomen kullandım 28 günde olurum diyordum yani bugün olmam lazim ama olacak gibi değilim göğüslerim hala acıyor. Acısı gectikten sonra adet olurum hep. Doktora güvenip ovulasyon testi de yapmadım. Klomene rağmen geç yumurtlamisim galibaCanım üzülme lütfen, az silik bir çizgi varsa ve hala adet olmamışsan olumlu sonuç olasılığı daha yüksek, testten teste hassasiyet değişir. Bat nezamandı?
Canım klomen kullanınca zaten yumurtlama geç oluyor biraz daha gelişmeye devam ettiği içinBat belirsiz ya pco var kuzu. Gerçi bu ay klomen kullandım 28 günde olurum diyordum yani bugün olmam lazim ama olacak gibi değilim göğüslerim hala acıyor. Acısı gectikten sonra adet olurum hep. Doktora güvenip ovulasyon testi de yapmadım. Klomene rağmen geç yumurtlamisim galiba
Kaliteli pamuk olsun ama sıradanını kabul etmemAyy olsun yinede olmasın çok hassas zamanları yaklaşıyor pamuklara mı sarsak acaba
Dün bitane vardı bugün o da yok
Kız var olmaz mı
Dün bitane vardı bugün o da yok
Canım varda kan verip onaylanması lazım olanlar var birde üç kişi var eklenecek belli olanlar eklicem gece hamişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?