Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün yaptım çıkmadı kız bide ilk idrar deniyim dedim
İşte canım yani demek istediğim en uzun duran idrar hangisi ise onu dene zaten gece çok bekleyip durduğu için ilk idrar deniliyor varsa beta hgc azcuk da olsa yakalar silik de olsa gösterir

Valla o kadarına kocamı ikna edemem yavrum. 2 günde 1e bile ara ara söyleniyor adam

Ben ne zaman ilişki olmayacak o gün yumurtluyorum sandığım için duramıyorum ondan öyle oluyo

Canım birkaç gün 3 gün olsa, 17 si eder, hatta 18i bile bulabilir. 18 çatlasa 20 döllenme olsa 11 günde idrarda çıkması zaten düşük. Ben sabah ilk idrar deneyecem bide hep öğle saati yaptım
Ahshahdg sayende elimde takvim hesap yapıp duruyorum. Gece gece durduk yere umitlendik yine iyi mi. Adet olmazsam pazartesi bı test daha yaparim Allah'tan testim kalmadı hemen şimdi yapardım.

Bugün çok duygulandığım bir konuşma oldu eşimle
Paylaşmak istedim..
Ona bugün ovulasyon döneminde olduğumu anlattım, belki bu dönem denersek çocuğumuz olabilir dedim. O da inşallah hayatım ama belki sorun bende yani belki benim yüzümden çocuğumuz olmuyor dedi. Şok oldum şakalaşıyorduk onun böyle bir düşünce içinde olduğunu bilmiyordum. O an çok kötü hissettim ama ağlamamak için şakaya vurdum yine. Evet hayatım sorun kesin sende çünkü yatak odamıza zaman ayırmıyorsun, dedim... Tamam bu dönemi değerlendirelim dedi. Olmazsa belki ben yanlış hesaplıyorum ovulasyon dönemini, testlerden alır bakarız doğru zamanı buluruz. Dedim...
Çok tatlıydı ya kıyamam, aslında benden çok o istiyor çocuk sahibi olmayı. İnşallah ikimizin de bir sağlık sorunu yoktur...

Ayy ben hepsini yaptım hepsini az yaptım aynı hungarca yaptım aynı yok sır ilişki de değil bence
Allah seni yaaa ben ne anlarım ay pamuktan oamuğa sarılmaktan
Seni ben saracaktım sen demeseydin iyi pamuk diye karıştırdın ortalığı sen balkon yıka çılgınca sonra uyu

Ne kadar süredir deniyorsunuz? Aslında ovulasyon testi kullansam daha net sonuç görürsün yumurtlama için
Ya ovulasyon bı ay denemeye kalktım ve o ay pko olduğunu ogrendim tedaviye başlayacağız dedi doktor yarım bıraktım. bu aralar da hep geç yumurtluyorum galiba 36-37 günü buluyor adetlerim 3-4aydir. Ben laboquick almıştım ama hangisi en iyisi hangisi bu testlerin hangisinden alayım bu sefer? 8-10 tane test var aslında elimde ama her gün yapayım diyorum kaçırmamak için.

Pazartesi test günüm geçen pazar akşamdan pazartesi öğlene kadar oldu o akıntı neyin nesiydi bilmiyorum

Ay demin yine uykum gelmişti kiiiii sonra geri kaçtı şimdi ne yesem diye düşünüyorum

Ne kadardır istiyorsunuz? Çok güzel böyle oturup konuşabilmek de ilişkinin ilerleyişini eşinin senin sağlık problemleri olsa bile atlatmak için çok güzel anlayışla kararlar almak. Doğru zamanda eşinde sende gidersin inşallah hiçbir şeyiniz çıkmaz Allah büyük hepimiz bu istek bu duyguyla bekliyoruz.
Ovulasyon alın bu daha iyi süreçiniz için en az 3 at deneyin sonra olmazsa direk gidin ikinizde Rabbim hayırlısıyla versin cümlemize canım

Inşallah vardır dur bakalim daha benim hic olmazdi boyle kemiklerimi sızlayatacak kadar sasirdim

Senin geçince oldu yani ozaman benimki cok erken belki de baska bişeydi benim

Yusra-61 merhabalar

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
06 Mayıs

2- Yaşınız?
29

3-Ne zamandır istiyorsunuz?
18aydır

4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Bu ay hiçbirşey kullanmıyorum. 12 nisanda rahim filmi çektirdim. 18aydır multi vitaminler kullandım, doktorum artık kullanmama gerek olmadığımı söyledi.

umarım topik uğurlu gelir ve burdaki isteyen herkese o güzel haber nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…