Canım 15. Gün gördümAmin canım aminyumurtlamayı kaçıncı gün görmüştün?
Hayırlı olsun görmek isteriz testinizi bizlere de umut olsunYusra-61 çift çizgii:)))
Tebrikler canımYusra-61 çift çizgii:)))
Niye o kadar geç verdiler sen tahlil isteseydin keşke canımKızlar Perşembe günü randevu verdiler kadın doğum doktorunda o zamana kadar bekliycemNormalde yarın adet günüm testim bu sabahta silikti inşallah koyulaşır
Ben kullandim bundan. Negatifi negatif gosteriyor ondan eminim bir de kuruma çizgisi cikmadi bunda yani şüphede kalmadim negatif mi pozitif mi diye. Laboquick gebelik testlerinde hep kuruma cizgisi cikiyorduKız baksana test bu internetten aldım dandik bir şey, hassasiyeti falan bile yazmıyor, tarihi eser gibidaha önce kullanan var mı bundan??
Eki Görüntüle 2838514
Günaydın canım ılık duş al içini ferah tut bu oluşum bizim elimizde olan bir durum değil olucaksa olucak olmayacaksada olmayacak her iki durum içinde yapılacaklar kısıtlı ve nihayi sonuca sen ulastıramıyorsun iradenin dısında olusursa olucak vakti saati yazıldıysa inan olmasın diye uğraşılsa bile olucaktır kendini yıpratma .. dün gündüz komsunun misafir oğlu bahceye girip ilk kez görmesine rağmen cocuk yapıstı bana zor cıkardılar bahceden ağlatmadan yarın gelıcem diye diye gitti .. insan herseyden bişey çıkartıyor sonra kendi kendime diyorum Hülya saçmalama sıradan şeyler bizlerde resmen yoksunluk senderomu yarattı bu hamıle kalamama psikolojimiz bozuluyor ama geçicek arkadasım öle düşünGünaydın kızlar bu sabah bi endişe içinde uyandım bebek mevzusunu aklımdan atmaya çalışıyorum stres olmamak İçin ama rüyamda bile bebek görüyorum stres yüzünden olmaz diye çok korkuyorum
Canım yurtdışında yaşıyorum her doktorun muhameyesi var gebelik testi yaptın mı eğer kötü bi durum yoksa kan testi almıyoruz dayanılmaz ağrı kanama varmı dedi yok dedim tmm ozaman gel ultrasonda Perşembe günü bakarız dediNiye o kadar geç verdiler sen tahlil isteseydin keşke canım
Çok saolun gerçekten böyle telkinlere ihtiyacım var Allah razı olsunGünaydın canım ılık duş al içini ferah tut bu oluşum bizim elimizde olan bir durum değil olucaksa olucak olmayacaksada olmayacak her iki durum içinde yapılacaklar kısıtlı ve nihayi sonuca sen ulastıramıyorsun iradenin dısında olusursa olucak vakti saati yazıldıysa inan olmasın diye uğraşılsa bile olucaktır kendini yıpratma .. dün gündüz komsunun misafir oğlu bahceye girip ilk kez görmesine rağmen cocuk yapıstı bana zor cıkardılar bahceden ağlatmadan yarın gelıcem diye diye gitti .. insan herseyden bişey çıkartıyor sonra kendi kendime diyorum Hülya saçmalama sıradan şeyler bizlerde resmen yoksunluk senderomu yarattı bu hamıle kalamama psikolojimiz bozuluyor ama geçicek arkadasım öle düşün
Teşekkür ederim canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Tebrikler canımGözün aydın Allah analı babalı büyütsün Çift çizgiler çoğalıyor maşallah
Anladım canım biraz daha bekle o zaman hayırlısı olsunCanım yurtdışında yaşıyorum her doktorun muhameyesi var gebelik testi yaptın mı eğer kötü bi durum yoksa kan testi almıyoruz dayanılmaz ağrı kanama varmı dedi yok dedim tmm ozaman gel ultrasonda Perşembe günü bakarız dedi
hepimizden inşallah canım rabbim daha çok aratmadan şükrettirsin tüm isteyenlere içinde bizleredeÇok saolun gerçekten böyle telkinlere ihtiyacım var Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım:)) Yapabilirsem ekleyeceğim fotoğrafıHayırlı olsun görmek isteriz testinizi bizlere de umut olsun
Amin hepimize inşallahhepimizden inşallah canım rabbim daha çok aratmadan şükrettirsin tüm isteyenlere içinde bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?