- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Ama bugün yaptım çıkmadı 9. Gün anlamadım benCanım çizgi çıkmış ben gördüm
Ben testi kaçırdım demekkiTeşekkürler :) Testi yükledim evet.
Lekelenme olmadı sadece adet günüme 5 gün kalan kasık ağrılarım oldu ara ara dedim adet oluyorum sanırım, hala da devam ediyor. Göğüslerimde de şişlik oldu. Akıntım var .1 gün gecikince kaset test yaptım
Maşallaha şükür RabbimeEki Görüntüle 2840043 İşte kızlar :) hemen çizgi çıktı beklemedim bile
Canım çoğu kişi hiç belirtisiz hamilelik geçiriyo umudunu kaybetmeBen bekliorm canım bat a 6 gün var ama bir haftadır sürekli kasıklarımda hafif hafif ağrılar var. Test yapıcam ama umudum yok. Göğüs hassasiyetim olsa gebelikten şüphelenicem ama oda yok
Bn görüyorum çizgiKızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda
Birazdan almaya gideceğim inşallah canım idrarı tutmak gerekmi o testlerdeEğer varsa erken gebelik testinde daha belirgin çıkar kuzum onu da dene bence ben ilk erken gebelikle öğrendim
Anladım canım.. demekki iğne etkisi geçti bundan sonra tekrar yap yarın veya ertesi gün .. asıl orda pozitif çıkması beta dan kaynaklanır... İnşallah değerin artarTatlım bugün yaptım tekrar 9. Gün ama çıkmadı moralim bozuldu
Bugğn çıkmadı canım anlamadım neden çıkmadı dün çıktıBn görüyorum çizgi
1 gün gecikince testi yaptımMaşallaha şükür Rabbime
Bata ne kadar vardı canım
Canım benim donmuş embriyoydu ve iğne etkisi 17.gün oldu çoktan geçmiştir yani dün çıktı erken gebelik testinde bugün çıkamadıAnladım canım.. demekki iğne etkisi geçti bundan sonra tekrar yap yarın veya ertesi gün .. asıl orda pozitif çıkması beta dan kaynaklanır... İnşallah değerin artarbu ay arkadaşıma da transfer oldu 5. Gün embriyosuna.. oda sabırsızlıkla bekliyo
Biraz tutsan daha iyi olurBirazdan almaya gideceğim inşallah canım idrarı tutmak gerekmi o testlerde
maşallahh hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al darısı bizlereEki Görüntüle 2840043 İşte kızlar :) hemen çizgi çıktı beklemedim bile
Başka testle denedin mi farklı bir markayla deneseydin bir de canımAma bugün yaptım çıkmadı 9. Gün anlamadım ben
Deneyeceğim birazdan canım zaten kaset testte çıkmaz şu an yani betanın yüzsek olması lazım çıkması için erken gebelik testi yapacağımBaşka testle denedin mi farklı bir markayla deneseydin bir de canım
kan testi verdinmi cnmKızlar silik çizgi neden koyulaşmıyor acaba birazdan gidip iyi bi test alayım 4 gün önce yapılabilenlerden yarın adet günü
Canım bugünün testini de eklermsn ekteki testlerde 2. Çizgi var çünkü hepsindeBugğn çıkmadı canım anlamadım neden çıkmadı dün çıktı
Pik canımHello caağnım kızlar
Pik mi bu
Evet canim pikHello caağnım kızlar
Pik mi bu
Evet var canım işte bugğn çıkmadı iğne falan etkisi olamaz 17. Gün oldu üstünden geçeli bugünde 9.gün çıkmayınca testi attım bendeacaba farklı marka mı yapsamCanım bugünün testini de eklermsn ekteki testlerde 2. Çizgi var çünkü hepsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?