• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, ayın 16sında test yapmıştım silik çizgi vardı, bugün doktora gittim ilk kan tahlili için, beta hgc 740 çıktı çok şükür, vajinal ultrasonla kese olabilecek yeri gördük ama henüz çok yeni dedi doktor, haftaya tekrar çağırdı. Ben de size güncelleme yapayım dedim Yusra-61 Yusra-61
Ovulasyon testlerimi de ekliyim, ayın 30unda, 2sinde ve 4ünde olmak üzere gün aşırı değerlendirdik, bir ay öncesinden inofolic combi başlamıştım günde 1 adet, bir de bilinçaltı ile ilgili araştırmalar yaptım bu ay, olumlama videoları dinledim yatmadan önce.
adetim gecikmemişti testi yaptığımda 2 gün vardı, önce ovulasyon sonra gebelik testiyle öğrendim aynı gün.
allahım inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 🥰 sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
Çok güzel bi haber tebrikler 🎊

Merhaba kızlar ovulasyon testinde bugün hem sabah hem akşam yaptım bu kadar değişir mi sabah koyuydu akşam baya acık çatlama değil değil mi çünkü pik değil sabahki diye düşünüyorum çünkü bir yuksek bir düşük değerde cıkıyor benim testler
1A76028E-D5F5-40FD-A069-285325B95BF2.webp
63B0D230-DD38-42E0-99DF-93B53DE08233.webp

Merhaba kızlar ovulasyon testinde bugün hem sabah hem akşam yaptım bu kadar değişir mi sabah koyuydu akşam baya acık çatlama değil değil mi çünkü pik değil sabahki diye düşünüyorum çünkü bir yuksek bir düşük değerde cıkıyor benim testler Eki Görüntüle 2854301 Eki Görüntüle 2854300
Canım henüz olmamış yumurtlama bu testte çok net belli olur C kadar koyu oluyo t

Merhaba kızlar ovulasyon testinde bugün hem sabah hem akşam yaptım bu kadar değişir mi sabah koyuydu akşam baya acık çatlama değil değil mi çünkü pik değil sabahki diye düşünüyorum çünkü bir yuksek bir düşük değerde cıkıyor benim testler Eki Görüntüle 2854301 Eki Görüntüle 2854300
Testler çok karışık yani bi açık bi koyu cıkmış bilemedim ki peki canim sıvı almamaya dikkat edionmu test yaparken

İnşAllah bakalım 🤣🤣🤣🤣 ama şu ara değişik bi his yaşıyorum.
Nasıl mesela
Kizlar bişey sorucam ilişkide çok kuruluk oluyor bende bebe yağı kullanıyorum bazen acaba sperm öldürme falan oluyormudur
Kullanma canım, sperm dostu kayganlaştırıcılar var ondan kullan
Veee bugün yine teeeek çizgili lh 🙊🙊🙊🙊
Kız bunun kontrol çizgisi de bi silik mürekkebi mi bitmiş ne 😂😂

2 saat sıvı almıyorum cnm
Bunlar benim geçen ayki testlerim canim diğer sağdaki olan da yeni bu ay basladigim bende böyle çıkıyor daha bu ay 3 tane yaptım gerçi ama azar azar cogalip catlamdan sonra tekrar soldu

Eklentiler

• 20210502_154333.webp
    20210502_154333.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 20210521_142405.webp
    20210521_142405.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 42
Nasıl mesela

Kullanma canım, sperm dostu kayganlaştırıcılar var ondan kullan

Kız bunun kontrol çizgisi de bi silik mürekkebi mi bitmiş ne 😂😂
Ya saçma sapan şeylere alınıp alınıp ağlıyorum. Hayattan bir gram beklentim yok. Çocuğu mocuğu geçtim artık. Dayanma gücü versin allah inşallah.

Ya saçma sapan şeylere alınıp alınıp ağlıyorum. Hayattan bir gram beklentim yok. Çocuğu mocuğu geçtim artık. Dayanma gücü versin allah inşallah.
Canım 3 gün önce aynı durumdayım aşırı negatiftim ben de hatta eşim bütün huzurumu çekiyorsun şu haline bak demişti. Arada gelgitler oluyor böyle, toparla bakim kendini, Müge anlı izlemekten oldu hepsi, yasaklıyorum sana 😂

Back
X