- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Acaba kuruluk mu var canım sende?Ya kızlar yumurtlama döneminde ilişki sırasında canı yanan oluyor mu? İki dönemdir canım yanıyor benim nedendir acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba kuruluk mu var canım sende?Ya kızlar yumurtlama döneminde ilişki sırasında canı yanan oluyor mu? İki dönemdir canım yanıyor benim nedendir acaba?
Hiç üzülme çünkü rahim filmi sonrasında hemen hamile kaldı maşallah çok yakışıklı bir oğlu var şu anBu durum beni üzdü şuan![]()
Çok değilmiş ya
Bnde sizleri seviyorum canım valla napayım ya burası kafamı dağıtıyor yoksa saçma sapan sürekli nette bebek felan bakınıyorumBende ilk burada gözümü açıyorumseni biliyorm eşini Allahtan trip atıyor atmasa napardın çatır çatır
seviyorm seni
![]()
Bende de geliyor geri ama hepsi gelmiyor bazende hepsi geliyor gibi hissediyorum ama bence o uzun 4 ilişki olmayınca oluyor sprem çok oluyor. Herkes de öyle birşey olacağını sanmam çünkü benim film temizdi.Canım valla benim bir arkadaşım vardı evlendiğinden beri korunmadı bir gün konuşurken ilişkiden sonra tüm sperm geri geliyor falan demişti bir kısmının geri gelmesi normal ama benim hepsi geri çıkıyor gibi demişti rahim filmi çekildi gerçekten sol tüpte yapışıklık sağda hafif tıkanıklık çıkmıştı
Benim ki çok fazla çakal ya tuvalette baktığımı biliyo gıcıklığına ışığı felan kapatıyoben tuvalette gidiyordum yalandan
![]()
Mesaj mı yarıştırıyoruz ay
Üye olduğumdan beri bende hep burdayım yaaa neden böyle yapıyosunuzBirincilik benim maşallah hiç susmuyorum.
Kendimi utandım çekemedim ess geçtim
Dün @Dely38 sondaydı @asicadi44 onu bugün geçti![]()
bgm21 @Esrakcshn
MaviliGizem
Selizay M mavili_yeshll
arada görünüp kayıp olanlardan @Poouh var
oda hamile inşllah..
Ya adamın spermi normalde nr kadar ne bilem hepsi geliyor diyenBende de geliyor geri ama hepsi gelmiyor bazende hepsi geliyor gibi hissediyorum ama bence o uzun 4 ilişki olmayınca oluyor sprem çok oluyor. Herkes de öyle birşey olacağını sanmam çünkü benim film temizdi.![]()
Bende arkadaşım böyle olunca ben ondan sonra evlendim bu konu aklımda kaldı ilk doktora gittimde sordum doktor o önemli değil bize 1 sperm yeterli demişti sonra bende içime sinmediği için rahim filmi çekildim benimde tüplerim açık çıktı. Bende spermin geri gelmesi ile tüplerin pek alakasının olduğunu düşünmüyorum ama arkadaşımın böyle olunca paylaşıyım dedimBende de geliyor geri ama hepsi gelmiyor bazende hepsi geliyor gibi hissediyorum ama bence o uzun 4 ilişki olmayınca oluyor sprem çok oluyor. Herkes de öyle birşey olacağını sanmam çünkü benim film temizdi.![]()
Ayyy çokkk güldüm yaaaBenim ki çok fazla çakal ya tuvalette baktığımı biliyo gıcıklığına ışığı felan kapatıyoayyy bu adam beni öldürcek
Yok kuzum bizim çenemiz düşük sadeceÜye olduğumdan beri bende hep burdayım yaaa neden böyle yapıyosunuz![]()
Ben kaç gün sussam gizem beni geçer acaba![]()
Bende hep yarım saat falan ayaklarımı dikip sonra kalkıyodum geri geliyodu hepsi bu ay 2 saat falan hiç kalkmadım 1 damla bile gelmedi ertesi gün geldi ama sonuç negatif şuan adetimYaa kızlar bir şey soracam, ilişkiden sonra kalkar kalmaz benim içimdekiler akıyor, 20 sn duruyor kalktıktan sonra baya da çıkıyor hepsi. Soru şu Bu herkeste böyle mi? Yani elbette çıkacak ama bu kadar çabuk geri gelmesi tüplerin vs tıkalı olduğunu mu işaret eder? Son günlerde buna taktım kafayı![]()
Hahaha ben de onu anlamadım hepsi ne kadar ki azı çoğu ne oluyor onu düşünüyordumYa adamın spermi normalde nr kadar ne bilem hepsi geliyor diyengram hesabımı yapak burda
![]()
Neye bakıyorsunuz ay siz tuvaletteAyyy çokkk güldüm yaaa![]()
![]()
uyanık adamın hali başka benimki de gece odaya uyumaya götürüyor kesinlikle
ben uyuyunca kaçıyorum
anlarsa kelepçe filan alıp koluna takabilir
![]()
Yokk anam sen boşver adamı yatırdıktan sonra gelBenim ki çok fazla çakal ya tuvalette baktığımı biliyo gıcıklığına ışığı felan kapatıyoayyy bu adam beni öldürcek
Bunun içinde adamla 5 günlük seks ile olan 2 günlük olanı takip etmen lazımYa adamın spermi normalde nr kadar ne bilem hepsi geliyor diyengram hesabımı yapak burda
![]()