• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla benim bir arkadaşım vardı evlendiğinden beri korunmadı bir gün konuşurken ilişkiden sonra tüm sperm geri geliyor falan demişti bir kısmının geri gelmesi normal ama benim hepsi geri çıkıyor gibi demişti rahim filmi çekildi gerçekten sol tüpte yapışıklık sağda hafif tıkanıklık çıkmıştı
Bende de geliyor geri ama hepsi gelmiyor bazende hepsi geliyor gibi hissediyorum ama bence o uzun 4 ilişki olmayınca oluyor sprem çok oluyor. Herkes de öyle birşey olacağını sanmam çünkü benim film temizdi. 😌

Bende de geliyor geri ama hepsi gelmiyor bazende hepsi geliyor gibi hissediyorum ama bence o uzun 4 ilişki olmayınca oluyor sprem çok oluyor. Herkes de öyle birşey olacağını sanmam çünkü benim film temizdi. 😌
Ya adamın spermi normalde nr kadar ne bilem hepsi geliyor diyen 🤣🤣🤣🤣gram hesabımı yapak burda 🤣🤣🤣🤣

Bende arkadaşım böyle olunca ben ondan sonra evlendim bu konu aklımda kaldı ilk doktora gittimde sordum doktor o önemli değil bize 1 sperm yeterli demişti sonra bende içime sinmediği için rahim filmi çekildim benimde tüplerim açık çıktı. Bende spermin geri gelmesi ile tüplerin pek alakasının olduğunu düşünmüyorum ama arkadaşımın böyle olunca paylaşıyım dedim

Benim ki çok fazla çakal ya tuvalette baktığımı biliyo gıcıklığına ışığı felan kapatıyo😂😂😂😂ayyy bu adam beni öldürcek
Ayyy çokkk güldüm yaaa 😁 😁 😁 uyanık adamın hali başka benimki de gece odaya uyumaya götürüyor kesinlikle 🤣🤣ben uyuyunca kaçıyorum 🤣🤣anlarsa kelepçe filan alıp koluna takabilir 🤣🤣🤣

Yaa kızlar bir şey soracam, ilişkiden sonra kalkar kalmaz benim içimdekiler akıyor, 20 sn duruyor kalktıktan sonra baya da çıkıyor hepsi. Soru şu Bu herkeste böyle mi? Yani elbette çıkacak ama bu kadar çabuk geri gelmesi tüplerin vs tıkalı olduğunu mu işaret eder? Son günlerde buna taktım kafayı 😒
Bende hep yarım saat falan ayaklarımı dikip sonra kalkıyodum geri geliyodu hepsi bu ay 2 saat falan hiç kalkmadım 1 damla bile gelmedi ertesi gün geldi ama sonuç negatif şuan adetim😂😂 takılma ona bak 1 gün tuttum içimde yine olmadı😂

Ya adamın spermi normalde nr kadar ne bilem hepsi geliyor diyen 🤣🤣🤣🤣gram hesabımı yapak burda 🤣🤣🤣🤣
Bunun içinde adamla 5 günlük seks ile olan 2 günlük olanı takip etmen lazım 😉 benimki fark atıyor uzun gün olan sprem çook oluyor akıyor hızlıca 🤣🤣ama 2 günlük olan savaş içinde ama savaşamayacak kadar az 🤣🤣

Back
X