- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
İnş canım çok tşklerHadi güzelce tutunsun annesine inşallah
Sizin prp transferden kaç gün önce oldu? anladığım kadarıyla sen transfer olmuş sonuc bekliyorsun insallah güzel haberler verirsin bizlere
Geçen perşembe prp yapıldı. Çarşamba da transferim oldu.Sizin prp transferden kaç gün önce oldu? anladığım kadarıyla sen transfer olmuş sonuc bekliyorsun insallah güzel haberler verirsin bizlerebenim carsamba 4.transferim olacak bunda prp ve embriyo yapıştırma da yapılacak inşallah bunda güzel sonuc alirim diye ümit ediyorum.
Yeni tedavin hayırlı olsun canım, güzel haberler alırsın umarımMerhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, benimde 2. tüp bebek denemem olacak ilkinde 7 yumurta toplanmıştı ama 4. gün sonuna 1 yumurta kalmıştı dondurup 2 ay sonra transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu, şimdi başka dr ile tekrar başlıyoruz. 16 mayıs ta adetimin 2. günü gonalf 300 e başladık bugün dr kontrolüm var bakalım süreç nasıl ilerleyecek hepinizden dua rica ediyorum. Yaşım 34 eşimde de ben de bir sorun yok genetik testi yaptık sorun çıkmadı dua edin hayırlısı ile bizimde sağlıklı evladımız olsun ve isteyen çabalayan herkesin inşallah
Ah canım inşallah inan içim çok tuhaf kötü düşünmek istemiyorum ama açıkcası biraz da korkuyorum ama iyi olacağına da inanmak istiyorum :|Yeni tedavin hayırlı olsun canım, güzel haberler alırsın umarım
Düşünme kötü şeyler sen ne kadar iyi hissedersen herşey o kadar yolunda gidiyor.. ne güzel yazın tedavi oluyorsun mis gibi hava güneş moral depola.. güzek geçer inşallah herşeyAh canım inşallah inan içim çok tuhaf kötü düşünmek istemiyorum ama açıkcası biraz da korkuyorum ama iyi olacağına da inanmak istiyorum :|
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun arayan isteyen bu duyguyu sabırla bekleyen hiçkimsenin kucağı boş kalmasınMerhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, benimde 2. tüp bebek denemem olacak ilkinde 7 yumurta toplanmıştı ama 4. gün sonuna 1 yumurta kalmıştı dondurup 2 ay sonra transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu, şimdi başka dr ile tekrar başlıyoruz. 16 mayıs ta adetimin 2. günü gonalf 300 e başladık bugün dr kontrolüm var bakalım süreç nasıl ilerleyecek hepinizden dua rica ediyorum. Yaşım 34 eşimde de ben de bir sorun yok genetik testi yaptık sorun çıkmadı dua edin hayırlısı ile bizimde sağlıklı evladımız olsun ve isteyen çabalayan herkesin inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşallahAllah yardımcın olsun inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun arayan isteyen bu duyguyu sabırla bekleyen hiçkimsenin kucağı boş kalmasın
Bence iyi canım benim 10. Gün bugün. 6.günde 7-9 10 12 18 olan 5 adet vardı gonal f 900 ve meriofert kullandım 6.günden sonra cetrotide başladı 4 gün yarın kontrolüm var bakalım ne oldular fakat bana 18 mm olan fazla büyük demiştiAmin canım Allah razı olsun inşallahbugün dr a gittim bugün adetimin 6. Günü pazartesiden beri 300 gonalf vuruyorum şuan toplamda 8 yumurta var 7 mm civarı dr iyi dedi 18 mm ulaşınca opu dedi ama bana ufak kalmışlar gibi geldi sizlerde de böyle olan varmıydı acaba?
Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın güzel haberler verirsin inşallah okadar çok uğraşan bekleyen dileyen evlat sahibi olmak isteyen var ki hepimiz bir umut ama Allah ne dilerse o bunu bugün birkez daha anladım ama içini ferah tut herkes lekelenme yaşamıyor yaşınız kaç 2 embriyo transferi için sordumMerhaba arkadaşlar öncelikle herkese bol şans diliyorum inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Benim de 11 mayısta transferim oldu. İlk denemem 3. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Transferden önce estrofem, ecopirin, prednol, progestan fitil ve vitaminler kullandım. Transfer sonrası bu saydıklarıma ek olarak oksapar ve prolutex iğne kullanıyorum. Bugün 9. günüm herhangi bir belirtim yok lekelenme vs de olmadı. Doktorum Ümit İnceboz irenbe de tedavi görüyorum. İnşallah bebeğim ya da bebeklerim tutunur
Son durum ne opuya grdnzmi33 yaşındayım benim sol tüp tıkalı yumurtlamam yaşıma göre oldukça iyiymiş eşimde de hiçbir sıkıntı yok 1 aşılamam oldu 2 ay önce bayrama denk gelir diye bu ay tedaviye başladık 10 Mayıs salı günü gonal f ve meriofert başladık 16 Mayıs pzt kontrolde 5 yumurta vardı cetrotide başladı bugün ilk ilaçların 8.günü cetrotide 2. Günü bu cumartesi kontrolüm var rahim de çok iyi demişti ilk kontrole bir an önce Cumartesi olsa da ne olacağını bilsem
Canın acidımi kaç dk sürdüEwt canım oldu. Çok kısa sürüyo zaten. Şimdi en zorlu süreç bekleme süreci. Cumartesi test günüm bakalım hayırlısı
İyi haberler alırsın inşallah canım bakalım pazartesi bi daha gidicem umarım o Güne kadar daha da büyürlerBence iyi canım benim 10. Gün bugün. 6.günde 7-9 10 12 18 olan 5 adet vardı gonal f 900 ve meriofert kullandım 6.günden sonra cetrotide başladı 4 gün yarın kontrolüm var bakalım ne oldular fakat bana 18 mm olan fazla büyük demişti
Girmedim daha ilaçlar yeni bitti sanırım pazartesi gireceğimSon durum ne opuya grdnzmi
Hep ediyorum canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın çok yorucu ve heyecanlı bi süreç. Hepimize şans getirsin mayıs ayı inş
Allah yardimcnz olsun benim yumurta toplama mart ayinda bitti haziran 6 transferm varGirmedim daha ilaçlar yeni bitti sanırım pazartesi gireceğim
İnşallah çok teşekkür ederim sizin de her şey gönlünüzce olsun. Yaşım 36 3 yıllık evliyim daha önce aşılama denedik ama olmadı zaten bence aşılama zaman kaybı olmuyorsa direkt tüpe geçmekte fayda var. 4 embriyom oldu hepsi kaliteli dendi. 2si transfer edildi 2 tane donmuş var. Hakkımızda hayırlısı Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınAllahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın güzel haberler verirsin inşallah okadar çok uğraşan bekleyen dileyen evlat sahibi olmak isteyen var ki hepimiz bir umut ama Allah ne dilerse o bunu bugün birkez daha anladım ama içini ferah tut herkes lekelenme yaşamıyor yaşınız kaç 2 embriyo transferi için sordum
Hangi hastane,Girmedim daha ilaçlar yeni bitti sanırım pazartesi gireceğim
Spekulum aleti benim herzaman canımı acıtıyo zaten. Ama kısa sürüyo.Canın acidımi kaç dk sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?