Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı güzel sonuçlar olsun canım inşallah poztifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın
Evet cnm anestezi altında yapılacak covid testi istemediler
Covit testi istememelerine sevindim . Inşallah bendende istemezler . Kurumdan kuruma merkezden merkeze değişiyor demekki kimi yer anestezi olmadan opu yapıyor. Emegimjz zayi olmasın inşallah hepimizin muradı biran evvel gerceklesir

Kişiden kişiye değişiyor demek zaten dr kimin ağrısı oluck kimin olmayck hepsini biliyor.
Benim çok ağrim oldu tam bayılttılar beni
En iyisi anestesi almak bnce
Yumurta toplamaya girip o masaya yatarken çok korktm hemen bayilttlar bidaha gözümü açtm odadaydm

Herkese iyi geceler, benimde 6 yumurtam oluştu 5 i için çok kaliteli dediler , malesef ilk gün baktıklarında hiç biri döllenmemiş , (bu 4.denemem ve ilk defa böyle bir şey duydum) 2.gün sadece 1 yumurta hücrelere ayrılmış ve hemen 2.gun embriyosu olarak transferim yapıldı. O yüzden bir yanım çok endişeli , diğer yanım nasipte varsa olacak diyor. Bende çocuk sahibi olmak için uğraşan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum . Umarım hayırlıysa hepimiz test sonuçlarında pozitif görelim

Merhabalar 12Mayıs da 3.gün embriyosu 2 qdet canlı embriyo transferi yapıldı dayanamadım 9. Gün kan verdim 2.36 değerim çıktı
Bana nasıl yarıın olur bilmiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var

Her şeyin hayırlısı deyip devam etmek lazım umarım en doğru zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Hiç endişe edip kendinizi strese sokmayın olacağı varsa oluyor zaten dua edelim bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…