Hayırlı güzel sonuçlar olsun canım inşallah poztifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın❤
Covit testi istememelerine sevindim . Inşallah bendende istemezler . Kurumdan kuruma merkezden merkeze değişiyor demekki kimi yer anestezi olmadan opu yapıyor. Emegimjz zayi olmasın inşallah hepimizin muradı biran evvel gerceklesirEvet cnm anestezi altında yapılacak covid testi istemediler
Kişiden kişiye değişiyor demek zaten dr kimin ağrısı oluck kimin olmayck hepsini biliyor.Benim bi arkadaş gittiği merkezde 15 yumrutasi toplanmış anestezi almadım dedi öncesinde iğne yapmışlar vajenden o uyuşturmuş hissetmedimdedi anesteji almak istemedim vücuduma dedi. Opu önceside kovit testi istemişler . O yüzden sordum canım. Merkezden merkeze değişiyor demekki . Tesekur ederim cevap veridgin için. Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah ❤
İnşallahHayırlı güzel sonuçlar olsun canım inşallah poztifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın❤
Transferim ertelenmedi canım bu ay adetle tedaviye başladık şuan gonalf 300 iğne vuruyorum yarın yine kontrol var cuma günü kontrole gittiğimde 8 yumurta vardı 7 mm boyutunda bakalım yarın ne durumdalarTransferiniz ndn ertelendi
Amin inşSağlıkla huzurlu gelsin sımsıkı tutunsun sana❤
Prp işlemi kan alınıyo rahme enjekte ediliyo. Rahmin kalınlaşmasını ve embriyonum tutunmasını sağlıyo.Prp ne demek
Siz rahime prp yaptırdınız sanırım benimde bugün yapılacak da nasıl bir işlem acaba zor mu acılı mi?Prp işlemi kan alınıyo rahme enjekte ediliyo. Rahmin kalınlaşmasını ve embriyonum tutunmasını sağlıyo.
Yok hayır korkmayın zor yada acılı bir işlem değil kısacık sürüyo.Siz rahime prp yaptırdınız sanırım benimde bugün yapılacak da nasıl bir işlem acaba zor mu acılı mi?
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz vallaYok hayır korkmayın zor yada acılı bir işlem değil kısacık sürüyo.
Amin canım inşallahRabbimin izniyle bu sefer herşey güzel olacak gibi hissediyorum Allahım yanıltmasın inşallah
Maalesef negatif canımÇok merak ettim sonucunuz nasıl?
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz vallabugün sabaha kadar rüyamda prp ile ilgili şeyler gördüm artık nekadar korkup taktiysam
Her şeyin hayırlısı deyip devam etmek lazım umarım en doğru zamanda kucağınıza alırsınız bebeğiniziMaalesef negatif canım☹
Hiç endişe edip kendinizi strese sokmayın olacağı varsa oluyor zaten dua edelim bekleyelimHerkese iyi geceler, benimde 6 yumurtam oluştu 5 i için çok kaliteli dediler , malesef ilk gün baktıklarında hiç biri döllenmemiş , (bu 4.denemem ve ilk defa böyle bir şey duydum) 2.gün sadece 1 yumurta hücrelere ayrılmış ve hemen 2.gun embriyosu olarak transferim yapıldı. O yüzden bir yanım çok endişeli , diğer yanım nasipte varsa olacak diyor. Bende çocuk sahibi olmak için uğraşan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum . Umarım hayırlıysa hepimiz test sonuçlarında pozitif görelim
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Hanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsuntarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin
Sağolun. İnşallah en kısa zamanda size de nasip olsunHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
MaşallaaahHanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsuntarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?