• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün kontrole gittim, tüm yumuşlar 14-16mm arasındaydı, iyi gidiyor dedi.. yarın da kontrol var canım, kan tahlilleri de yapacaklarmış, ona göre yarın yapacaklarmış çatlatmayı 😄 bi heyecan sarmadı değil 😬😅
Kuzum kaç yumurta var soyluyorlar mi ?

Hayırlı olsun canım hepimize insallah prp nasıl oluyor canım benim transfer 6 ci günü... bugün bir kere yumurta toplama oldu ilerlemedi yumurtalar. ikinci kimyasala döndü 3.tedavimi iptal ettik yumurtalar hic ilerlemedi .4 cü deyiz insallah hayirla sonuclanir hepimizin Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın moralinizi yüksek tutun bol bol dua edelim.. Künfe yekün ...
Sağol canim hepimiz için hayırlısı olsun insallah🤲 prp için 8 tüp kan alınacak ve bu kanlar işlemden geçirilip tekrar vajinal yoldan enjekte edilecek. Benimde 4.tedavim olacak 1 tane hiç tutmadı diğer ikisi tuttu devam etmedi inşallah bundan hayirli bir sonuç alirim artik

Sağol canim hepimiz için hayırlısı olsun insallah🤲 prp için 8 tüp kan alınacak ve bu kanlar işlemden geçirilip tekrar vajinal yoldan enjekte edilecek. Benimde 4.tedavim olacak 1 tane hiç tutmadı diğer ikisi tuttu devam etmedi inşallah bundan hayirli bir sonuç alirim artik
Allahim insallah sağlıkla evlatlarımızı kucaklarimiza alırız .. hiçbir şey dünyanın sonu değil gerçekten nasipse kaderde .

Bugün kontrole gittim, tüm yumuşlar 14-16mm arasındaydı, iyi gidiyor dedi.. yarın da kontrol var canım, kan tahlilleri de yapacaklarmış, ona göre yarın yapacaklarmış çatlatmayı 😄 bi heyecan sarmadı değil 😬😅
Çatlatma iğnesini vuracak yumurtalar çatlamadan toplanacak dimi ay cok heyecanlııııığğğğğ ne güzel seninle tüm süreci öğrenicem 😂😂😂 kaç tane yumuşun var şimdi

Çatlatma iğnesini vuracak yumurtalar çatlamadan toplanacak dimi ay cok heyecanlııııığğğğğ ne güzel seninle tüm süreci öğrenicem 😂😂😂 kaç tane yumuşun var şimdi
Bir şey daha soracam toplam kaç iğne aldın ne kadara mal oldu sana iğneler sana

Ayyy evet süreç iyi gidiyor şimdilik.. dün çok mide bulantım oldu ama ilaç içtim bugün iyiyim. Bugğn tekrar saydılar tam 10 tane aynı boyutlarda yumuş oluştu, bi tane de daha küçük.. bugün 22.00de iki farklı cins çatlatma iğnesi oldum 😬 pazartesi sabah 9 da toplayacaklarmış.. inşallah çatlamaz ya 😬 karnım acayip şişti böyle.. son günü sakin hareketi az geçir dedi 😅

Bir şey daha soracam toplam kaç iğne aldın ne kadara mal oldu sana iğneler sana
Canım ben her muayeden sonra aldım iğneleri, bir sonraki muayene dozajları değişebileceği için.. parça parça almış oldum, belki toplu alınca daha ucuz olurdu. 9 bine mal olmuş.. tabi yumurta sayısı ve yumurtaların cevap vermesine göre dozajları değişiyor ona göre de ödenen mebla artıp azalıyor. Benim 10 yumurta var ve iyi büyüyormuş.. transfer sonrası sadece bir iğnem ve ilaçlarım olacakmış tabi onlar dahil değil henüz.

Canım ben her muayeden sonra aldım iğneleri, bir sonraki muayene dozajları değişebileceği için.. parça parça almış oldum, belki toplu alınca daha ucuz olurdu. 9 bine mal olmuş.. tabi yumurta sayısı ve yumurtaların cevap vermesine göre dozajları değişiyor ona göre de ödenen mebla artıp azalıyor. Benim 10 yumurta var ve iyi büyüyormuş.. transfer sonrası sadece bir iğnem ve ilaçlarım olacakmış tabi onlar dahil değil henüz.
Canım kaç doz hangi iğneleri kullandın baya maliyetli olmuş..

Ayyy evet süreç iyi gidiyor şimdilik.. dün çok mide bulantım oldu ama ilaç içtim bugün iyiyim. Bugğn tekrar saydılar tam 10 tane aynı boyutlarda yumuş oluştu, bi tane de daha küçük.. bugün 22.00de iki farklı cins çatlatma iğnesi oldum 😬 pazartesi sabah 9 da toplayacaklarmış.. inşallah çatlamaz ya 😬 karnım acayip şişti böyle.. son günü sakin hareketi az geçir dedi 😅
Oh maşallah 10 tane cok iyi bi sayı bi 15 gün sonra gebelik haberini alıcaz inşallah çiçeğim ne kadar az kaldı ne kadar inanılmaz bi duygu dimi 15 gün sonra hamilesin 💃🤰🤰😍😍

Oh maşallah 10 tane cok iyi bi sayı bi 15 gün sonra gebelik haberini alıcaz inşallah çiçeğim ne kadar az kaldı ne kadar inanılmaz bi duygu dimi 15 gün sonra hamilesin 💃🤰🤰😍😍
Ayy ben kendimi hamileliğe hala hazır hissetmiyorum peki buna ne demeli 🤣🤣 sanki tüp bebek yaptıran ben değilim 🤣

225 gonalf, 150 mariofert kullandım canım tam 10 gün boyunca.. en son da 3 tane çatlatma iğnesi işte 😔
Anladım canım senin dozlar baya yüksekmiş bende de 2 iğne var 150ml ve 75lik bendr ilk 5 günlük ilacımı aldım 2000 tuttu yarın bir daha gidicrm yine devam edicek yumurtalara göre… senin yaş kaç? Amh nedir

Aa son 5 gün de cetrotide diye bir iğne kullandım, onun fiyatı 220 lerdeyken son haftalarda birden 430-450 ye çıkartmışlar hainler.. tüm ilaçlar son bir ayda acayip pahalanmış zaten..
Hadi ya…. Şansımıza geçen yıl başlasaydık kesinlikle yarı yarıya olurdu :(

Back