Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öncelikle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın en önemlisi sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin hayırlı haberler verirsiniz inşallah
bende10 Mayıs salı günü tedaviye başladım 16 Mayıs pzt kontrolüm oldu iğneler devam ediyor cuma günü kontrolüm var aşamaları tam bilmiyorum cetrotide kullanıyorum 2 gündür enjektör olduğum bölge ceviz büyüklüğünde şişiyor sizde böyle bir reaksiyon oldu mu acaba birde transfer sonraki ay mı oluyor aynı ay mı yada farkı nedir acaba

Hayırlı olsun canım gebelik haberini de alırız inşallah opudan sonra kanama ağrı falan oldu mu kaç gün sürdü
Ağrı kişiden kişiye değişiyor.yumurta operasynundan çıkıp gezende var.ben şok oldum.
Ama benim gbi ağrısı çok olanda var
Benim çok ağrım oldu.
1haftada toparlandm
Adet olunca daha iyi toparliyn

Öncelikle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın en önemlisi sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin hayırlı haberler verirsiniz inşallah
bende10 Mayıs salı günü tedaviye başladım 16 Mayıs pzt kontrolüm oldu iğneler devam ediyor cuma günü kontrolüm var aşamaları tam bilmiyorum cetrotide kullanıyorum 2 gündür enjektör olduğum bölge ceviz büyüklüğünde şişiyor sizde böyle bir reaksiyon oldu mu acaba birde transfer sonraki ay mı oluyor aynı ay mı yada farkı nedir acaba
bende de şişmişti malesef ama başka bir yan etki veya bi problem olmadı. Transfer aşamasında da başka iğneler veriliyor o da morarma yaptı bende. transfer durumu sanırım kişiden kişiye, probleme göre değişiyor. Benim yumurta toplamadan yaklaşık 3 ay sonra transferim olacak. Ama forumda okuduğum kadarıyla yumurta toplamadan sonraki bi adet süresi dinlendirdikten sonra olanlar da var.

İğne vurulduğunuz yer morarabilir normal.
Bende morarmı olmadı sağlik ocağına gttm ben her sbh.
Transfer sağliklı bireylerde sorunsuz opu olduysanz
Opudan 3 gün snra transfrnz olur

Ama sorun varsa ertelenir anneyi dinlendirir dr

Bende döllenme zamanında arayıp bilgi vermişlerdi sayı olarak, birde 3. günün sonunda kalite olarak ve sayı olarak yine bilgi vermişlerdi. Muhtemelen perşembe günü seni arayıp söyleyeceklerdir. İçini ferah tut, inşallah çok iyi kalitede olurlar 😊
Kuzum sen şu progestan iğneden kullanıyor musun? Sonradan totoyu fena ağrıtan 😩

Kuzum sen şu progestan iğneden kullanıyor musun? Sonradan totoyu fena ağrıtan 😩
Progeston fitil kullanıyorum en azından iğneden daha kolay 😁 ama prolutex diye bi iğnem de var, onu malesef göbekten yapıyorum. Senin kullandıkların bunlardan farklı sanırım dimi?

Progeston fitil kullanıyorum en azından iğneden daha kolay 😁 ama prolutex diye bi iğnem de var, onu malesef göbekten yapıyorum. Senin kullandıkların bunlardan farklı sanırım dimi?
Fitili sabah akşam kullanıyorum ama bu kalcadan olan aynı hormonun iğne hali galiba.. prolutex de herahngi bir şikayetin yok mu canım?

Fitili sabah akşam kullanıyorum ama bu kalcadan olan aynı hormonun iğne hali galiba.. prolutex de herahngi bir şikayetin yok mu canım?
Aynen, bende sabah akşam kullanıyorum fitili. Fitilin farklı formu olabilir ya çok çeşit ilaç var ne kullanıyorum artık bilmiyorum poşet poşet oldu hepsi. Ya prolutexin yanında bir de oksapar diye bi iğne var. Bu 2 iğnede çok fena morarma yaptı bende. Onun haricinde bir şikayetim yok gibi. benim. Senin var mı?

Aynen, bende sabah akşam kullanıyorum fitili. Fitilin farklı formu olabilir ya çok çeşit ilaç var ne kullanıyorum artık bilmiyorum poşet poşet oldu hepsi. Ya prolutexin yanında bir de oksapar diye bi iğne var. Bu 2 iğnede çok fena morarma yaptı bende. Onun haricinde bir şikayetim yok gibi. benim. Senin var mı?
Benim de diğer ilaçlardan bi şikayetim yok, toplama öncesi göbekten iğneler de çok rahattı.. oksapar almıyorum ben coraspin hap kullanıyorum ama bu kalçadan olan progesteron beni mahvetti.. baktım senin kullandığın göbekten olanla aynıymış aslında.. doktora bir sorayım ağrı yapmıyorsa onu kullandırır belki..

Prolutex iğne vuruyorum göbekten sonrasında çok acıyor elimi karnima süremiyorum oturup kalkarken bile ağrıyor progestan fitilde kullaniyorum ...

Back
X