- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
İnşallah hepimiz alalım emeklerimiz boşa gitmesinEvet o şişkinlik her gün artıyor malesef ama katlanılır boyuttayatın güzel haberler alırsın inşallah, güzel güzel büyüyorlardır yumuşlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimiz alalım emeklerimiz boşa gitmesinEvet o şişkinlik her gün artıyor malesef ama katlanılır boyuttayatın güzel haberler alırsın inşallah, güzel güzel büyüyorlardır yumuşlar
![]()
Beraber inş :)Evet canjm diğer ay olucak transfer
Ilaclari kolay bulabildiniz mi aynı ilaçlar reçete edildi ama bulamiyorum225 gonalf, 150 mariofert kullandım canım tam 10 gün boyunca.. en son da 3 tane çatlatma iğnesi işte![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallah poztifi görürsünüz sağlıkla.ilerlesin surecinizKızlar bende bayramın 1. Günü opu oldum 5. Gün 2 blast embriyo donduruldu . ilk adetimi oldum dün . ikinci adette transfer hazurlığımız başlıyor inşAllah
Evet buldum, tüp bebek merkezlerinin, hastanelerin etrafındaki eczanelerde daha çok oluyor. Eczane listesini internetten açıp tek tek telefonla aramanı tavsiye ederim canımIlaclari kolay bulabildiniz mi aynı ilaçlar reçete edildi ama bulamiyorum![]()
Amin kuzum hepiniz duamdasınızHadi hayırlısı olsun inşallah poztifi görürsünüz sağlıkla.ilerlesin sureciniz![]()
Folik asit de mi vermediler.. bence ayrı ayrı istersen d vitamini, omega 3, koenzim tüketebilirsin.. yada mutlivitaminler var gebeliğe hazırlık için onlardan da tüketebilirsin canım içlerinde folik asit dahil bir çok şey var..Kızlar mrb tup bebek iğneleri başladım bugün bunun yanında ignelerle birlikte kullandığınız vitamin var mu bana hiç vitamin falan verilmedi toplanma.isleminden sonra mi verilir ki
Sadece iğne verildi iğneden sonra denildi iğne kullanırken vitamin kullanıyor nurunu sizlerFolik asit de mi vermediler.. bence ayrı ayrı istersen d vitamini, omega 3, koenzim tüketebilirsin.. yada mutlivitaminler var gebeliğe hazırlık için onlardan da tüketebilirsin canım içlerinde folik asit dahil bir çok şey var..
Ben 5-6 aydır aynı doktora gidiyordum, yumurta takibi aşılama falan yaptık, sürekli takviye kullandım bu süreçte, tüp bebeğe başlayınca da bu takviyelere aynen devam et dedi.. o yüzden doktoruna danış istersen. Ama folik asit mutlaka alman gerekir bence hamilelikten 3 ay önce başlatıyorlar çünkü.. diğer vitaminlerin de zararı olmaz yararı olur kesinlikleSadece iğne verildi iğneden sonra denildi iğne kullanırken vitamin kullanıyor nurunu sizler
Bende öyle düşündüm de reçete edilmemiş eczaciya ekstra sizin onereceginiz vitamin var mı dedim. Daha önceki denemede verilmişti vitaminlerBen 5-6 aydır aynı doktora gidiyordum, yumurta takibi aşılama falan yaptık, sürekli takviye kullandım bu süreçte, tüp bebeğe başlayınca da bu takviyelere aynen devam et dedi.. o yüzden doktoruna danış istersen. Ama folik asit mutlaka alman gerekir bence hamilelikten 3 ay önce başlatıyorlar çünkü.. diğer vitaminlerin de zararı olmaz yararı olur kesinlikle
Hep ediyorum canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın çok yorucu ve heyecanlı bi süreç. Hepimize şans getirsin mayıs ayı inşHayırlısı olsun canım bol bol dua et.. kan tahliline kadar sakin test yapma merakina yenilip nacizane tavsiyem ben dün yaptim 8.ci günde hix bursey çıkmadı hayırlı olsun![]()
Çok sağolunAyyy hayırlı olsun şimdiden.. heyecan olmaz mı yaahangi gün olacak belli mi?
HarikaÇok sağolunÇarşamba
![]()
Ooooo süper o halde birlikte bekleyeceğizHarikabenim de cumartesi olacak.. 4 gün geriden takipteyim o halde
![]()
İnşallah.. güzel geçsin bu hafta sonra sabırsızca bekler güzel haberler veririz inşallahOoooo süper o halde birlikte bekleyeceğizHa inş güzel haberler veririz
![]()
Bana dr um hep 20 mayıs transfer demişti ama 2 gün öne çektiİnşallah.. güzel geçsin bu hafta sonra sabırsızca bekler güzel haberler veririz inşallah![]()
Aa nerdeyse ram denk gelecekmiş.. olsun erken olsun bir an önceBana dr um hep 20 mayıs transfer demişti ama 2 gün öne çekti![]()
Benim transfer de cuma günü olacakHarikabenim de cumartesi olacak.. 4 gün geriden takipteyim o halde
![]()