Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne zor beklemek ah çekmek!! Deneyim paylaşayım sizle mayıs 11 de transferim oldu 2 tane çok iyi 5 gün embriyosu trabsfer edildi. İlk gün acauip gazınız olcak korkmayın 😊 normal olması. Kabız olmamaya dikkat edin ben şuan delik deşik heryerim mosmor dolaşıyorum ne sağa ne sola dönebiliyorum iğne yerleri fena acıyor Hergün iğne oluyorum tabi her dkktrr iğne veriyormu bilemem iğne olduktan sonra eve gidince mutlaka kolonya veya alkolle ovalayın o bölgeyi benim gibi totosunda koskoca şişlikler dolaşırsınız çünkü ben yapmadım akılsız kafam😊fena derecede iştahım acık gecenin 4 nde kalkıp aç bırakılmışım gibi yemek yiyorum hepsi ilaçlardan 😊yiyin korkmayın can boğazdan gelir herşey Ben işler için. ayaklarınızı Belinizi sıcacık tutun ağır iş asla yapmayın mümkünse wc dışında kalkmayın ilk 48 saat önemli 🙏 Vee en önemlisi protein meyve sebze et balık mutlaka tüketin. bende sabırsızlıkla 23 mayıs test günümü bekliyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi acılarımızı hüznümüzü sevince Hayra çevirsin inşallah Amin
Amin canım inşallah evlatlarımızı alırız kucaklarimiza Allahimdan duam ikimizde moral bozmak yok bol bol dua ediyoruz ...

Amin canım inşallah evlatlarımızı alırız kucaklarimiza Allahimdan duam ikimizde moral bozmak yok bol bol dua ediyoruz

Amin canım inşallah evlatlarımızı alırız kucaklarimiza Allahimdan duam ikimizde moral bozmak yok bol bol dua ediyoruz ...
Ben 7 mayista 2.ci gün emriyosu transferi oldum 1 tane... pazar günü test yaptim 8ci günde evde yapilan basit testlerden negatif gördüm ☹ 3 gün geriden geliyorum 5.ci gün emriyolarina göre sanırım değilmi çok zor beklemek

Ayy hadi inşallahh ya.. tabi daha kalitelerini falan söylemediler daha sonraki günlerde söyleyecekler galiba..
Bende döllenme zamanında arayıp bilgi vermişlerdi sayı olarak, birde 3. günün sonunda kalite olarak ve sayı olarak yine bilgi vermişlerdi. Muhtemelen perşembe günü seni arayıp söyleyeceklerdir. İçini ferah tut, inşallah çok iyi kalitede olurlar 😊

Bende döllenme zamanında arayıp bilgi vermişlerdi sayı olarak, birde 3. günün sonunda kalite olarak ve sayı olarak yine bilgi vermişlerdi. Muhtemelen perşembe günü seni arayıp söyleyeceklerdir. İçini ferah tut, inşallah çok iyi kalitede olurlar 😊
İnşallah ya, 3.gün kritikmiş, spermin etkisi başlıyormuş bölünmede.. bakalım göreceğiz 😄

Kanama bi ilk tuvalete çıktığımda peceteye geldi bi kaçında damla damla gün içinde bitti zaten . 38 yumurta toplandı bn 3 gün alt karın bölgem biraz ağrıdı ama bayram misafir kabulü gezmesi yapıyodum valla
38mi bayaği toplanmış ağrını düşünemiyorum bile
Benim 23tane toplandi
5 tane emriyo haline geldi
Ciddi ağrim olmuştu

Sizin kaç emriyo oluştu

Hormonlarım çok yükseldi
Zaten ben düzenli adet gören biriyim bide mecburi hormon iğnesi kullandik yumurta toplamadan önce

23tane yumurta alindı cok ağrili gecti
Artı hormonlarım çok yükseldi
Düşük riskin var ddi hastane
Dinlenmelsn ddi
2 aydir dinleniym haziranda transfre gdcm

Aslında çok sağlıklıymışım
vücudum çok üretkenmiş ama tüp bebek doğal bi gebelik olmadığı için vücudum yabanci algılayip atabilirmiş
Çok sağlıklı oldugumamı sevineyim
Sağlıkliyim dye vücudum embryoyu atıyor bunamı üzeleym bilemedim
Aman bi an önce grip çikmak istym artık

Back
X