- 12 Kasım 2021
- 3.649
- 4.434
- 83
Hadi hayırlısı şimdiden, sırayla güzel haberler alıcaz deseneBenim transfer de cuma günü olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı şimdiden, sırayla güzel haberler alıcaz deseneBenim transfer de cuma günü olacak![]()
Amin canım inşallah evlatlarımızı alırız kucaklarimiza Allahimdan duam ikimizde moral bozmak yok bol bol dua ediyoruz ...Ne zor beklemek ah çekmek!! Deneyim paylaşayım sizle mayıs 11 de transferim oldu 2 tane çok iyi 5 gün embriyosu trabsfer edildi. İlk gün acauip gazınız olcak korkmayınnormal olması. Kabız olmamaya dikkat edin ben şuan delik deşik heryerim mosmor dolaşıyorum ne sağa ne sola dönebiliyorum iğne yerleri fena acıyor Hergün iğne oluyorum tabi her dkktrr iğne veriyormu bilemem iğne olduktan sonra eve gidince mutlaka kolonya veya alkolle ovalayın o bölgeyi benim gibi totosunda koskoca şişlikler dolaşırsınız çünkü ben yapmadım akılsız kafam
fena derecede iştahım acık gecenin 4 nde kalkıp aç bırakılmışım gibi yemek yiyorum hepsi ilaçlardan
yiyin korkmayın can boğazdan gelir herşey Ben işler için. ayaklarınızı Belinizi sıcacık tutun ağır iş asla yapmayın mümkünse wc dışında kalkmayın ilk 48 saat önemli
Vee en önemlisi protein meyve sebze et balık mutlaka tüketin. bende sabırsızlıkla 23 mayıs test günümü bekliyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi acılarımızı hüznümüzü sevince Hayra çevirsin inşallah Amin
Amin canım inşallah evlatlarımızı alırız kucaklarimiza Allahimdan duam ikimizde moral bozmak yok bol bol dua ediyoruz
Ben 7 mayista 2.ci gün emriyosu transferi oldum 1 tane... pazar günü test yaptim 8ci günde evde yapilan basit testlerden negatif gördüm ☹ 3 gün geriden geliyorum 5.ci gün emriyolarina göre sanırım değilmi çok zor beklemekAmin canım inşallah evlatlarımızı alırız kucaklarimiza Allahimdan duam ikimizde moral bozmak yok bol bol dua ediyoruz ...
Sıfırlanmaz hatta 2den fazla da kalır bence. onları da dondururlar büyük ihtimalleKızlar dün yumurtalarım toplanmıştı, 10 yumurtadan 7si döllenmiş.. ctesiye kadar bekleyip kalan 2 yi transfer yapacaklar.. sıfırlanmaz di mi![]()
turuncu_girl M merv_merv
Ayy hadi inşallahh ya.. tabi daha kalitelerini falan söylemediler daha sonraki günlerde söyleyecekler galiba..Sıfırlanmaz hatta 2den fazla da kalır bence. onları da dondururlar büyük ihtimalle![]()
Bende döllenme zamanında arayıp bilgi vermişlerdi sayı olarak, birde 3. günün sonunda kalite olarak ve sayı olarak yine bilgi vermişlerdi. Muhtemelen perşembe günü seni arayıp söyleyeceklerdir. İçini ferah tut, inşallah çok iyi kalitede olurlarAyy hadi inşallahh ya.. tabi daha kalitelerini falan söylemediler daha sonraki günlerde söyleyecekler galiba..
İnşallah ya, 3.gün kritikmiş, spermin etkisi başlıyormuş bölünmede.. bakalım göreceğizBende döllenme zamanında arayıp bilgi vermişlerdi sayı olarak, birde 3. günün sonunda kalite olarak ve sayı olarak yine bilgi vermişlerdi. Muhtemelen perşembe günü seni arayıp söyleyeceklerdir. İçini ferah tut, inşallah çok iyi kalitede olurlar![]()
38mi bayaği toplanmış ağrını düşünemiyorum bileKanama bi ilk tuvalete çıktığımda peceteye geldi bi kaçında damla damla gün içinde bitti zaten . 38 yumurta toplandı bn 3 gün alt karın bölgem biraz ağrıdı ama bayram misafir kabulü gezmesi yapıyodum valla
Hayırlı olsun canım gebelik haberini de alırız inşallah opudan sonra kanama ağrı falan oldu mu kaç gün sürdü
Bende pko sendromuyumBnde pcosum pcos da taze transfer hiç uygun olmuyormuş seninde mi dondurcaklar canım
Neden canım iptal oldu?? Hormon değerlerinden dolayı mıBende pko sendromuyum
Düzenli adet görüyorum yumurta üretimimde var sağlıkli embriyomda ama transferm iptal oldu
Anladım canım.. geç olsun güç olmasın, bunda da vardır bir hayırHormonlarım çok yükseldi
Zaten ben düzenli adet gören biriyim bide mecburi hormon iğnesi kullandik yumurta toplamadan önce
Çok agrım oldu 2 embriyo 5. Güne gitti canım38mi bayaği toplanmış ağrını düşünemiyorum bile
Benim 23tane toplandi
5 tane emriyo haline geldi
Ciddi ağrim olmuştu
Sizin kaç emriyo oluştu
Neden iptal oldu benim ilk deneme haziran transfer bi aksilik olmazsaBende pko sendromuyum
Düzenli adet görüyorum yumurta üretimimde var sağlıkli embriyomda ama transferm iptal oldu
23tane yumurta toplandıNeden canım iptal oldu?? Hormon değerlerinden dolayı mı![]()
Sağlikli 2 embriyo elde edilip transferinizmi yapıldiÇok agrım oldu 2 embriyo 5. Güne gitti canım
Ahh kıyamam cok yumurta çok hormon demek.. 10 tane bile beni mahvetti.. iyice dinlen canım bebişine hazırlan23tane yumurta toplandı
Çok ağrilı geçti.
Hormon seviyem yükseldi. Düşük riskin var ddi dr
Dinlenmelsn ddi