Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun 💐💐 Mayis ayında tüp bebek yaptıracak olanlar veya yapanlar var mı? Toplanalım birbirimize destek olalım 🧚🏻‍♀️☘duygularımızı düşüncelerimizi paylasalim kader arkadaşlarım 💐💐

Sanırım bende bu ay sürece başlayacağım regle bir hafta kaldı siz nerde yaptıracaksınız özelde mi devlette mi
Hayırlı olsun canım bende regli bekliyorum benimde 1 hafta kaldı basa baş gideceğiz sanırım seninle 🌸 yarı devlet yari özel üniv. Hastanesi benim sizin hangi hastane ilk denemeniz mi ? Herkesin gönlünün muradını versin Rabbim tez vakitte ☘☘

Çok az kalmış, güzel haberler alalım inşallah 🤗 neler yaşadınız bu süreçte?
Hepimiz inşallah güzel sonuçlar alalim🥰 gercekten gecmiyor günler sürekli kendimi dinliyorum ama buda doğru değil çünkü kendimi dinlediğimde psikolojik olarak etkileniyorum ister istemez. Transferden sonra ilk Gün yattım, ertesi gün evinde icinde tempomu düşürerek ağır isler yapmadan normal hayatıma geri dönmeye başladım. Ilaclardan dolayı inanılmaz bir şişkinlik mevcut ve asla doymuyorum sürekli açım😬 bugünde bitti şükür 1 gün daha azaldi 😁

Hepimiz inşallah güzel sonuçlar alalim🥰 gercekten gecmiyor günler sürekli kendimi dinliyorum ama buda doğru değil çünkü kendimi dinlediğimde psikolojik olarak etkileniyorum ister istemez. Transferden sonra ilk Gün yattım, ertesi gün evinde icinde tempomu düşürerek ağır isler yapmadan normal hayatıma geri dönmeye başladım. Ilaclardan dolayı inanılmaz bir şişkinlik mevcut ve asla doymuyorum sürekli açım😬 bugünde bitti şükür 1 gün daha azaldi 😁
Ayy gün geçer mi bize bile geçmiyor 😅😅 peki kaç yumurta toplandı, kaç tane transfer edildi 😍 ilaç iğne devam ediyor musun kullanmaya?

14 toplandi 5. Gune 6 kaldı 2 tane transfer edildi diger 4 u 2 serli donduruldu :) matematik.problemi gibi gercekten🤣 ay devam ediyor ignemin sonuncusunu pazar gunu oldum ama corasprin,progestan,estrofem,prednol,duphaston kullanıyorum

14 toplandi 5. Gune 6 kaldı 2 tane transfer edildi diger 4 u 2 serli donduruldu :) matematik.problemi gibi gercekten🤣 ay devam ediyor ignemin sonuncusunu pazar gunu oldum ama corasprin,progestan,estrofem,prednol,duphaston kullanıyorum
Yazıyorsun bçyle ama dile kolay değil mi.. ne çok şey atlatmışsın.. inşallah bir kaç güne müjdeli haber de verirsin bize hep beraber seviniriz 🥰💕

sürecin fiziksel kısmından cok psikolojik kısmı daha zor. Bu asamaya gelene kdr her regl öncesi acaba bu ay olur mu diye beklemek,transfere gideceğim güne kadar hep acaba mi dedim bu kdr ilac kullandım belki rahim kalinlastigi icin bi şans bi ümit. Iste standart hepimiz aynı seyleri düşündük yaşadık icimizden gecirdik eminim..Ama ne yapalım bizimkide böyle olması gerekiyormus böyle oluyor tek duam var kendim icin esim icin ailemiz icin en hayırlısı nasılsa öylesi olsun ve hepimiz icin tabi ki 🙏♥️

sürecin fiziksel kısmından cok psikolojik kısmı daha zor. Bu asamaya gelene kdr her regl öncesi acaba bu ay olur mu diye beklemek,transfere gideceğim güne kadar hep acaba mi dedim bu kdr ilac kullandım belki rahim kalinlastigi icin bi şans bi ümit. Iste standart hepimiz aynı seyleri düşündük yaşadık icimizden gecirdik eminim..Ama ne yapalım bizimkide böyle olması gerekiyormus böyle oluyor tek duam var kendim icin esim icin ailemiz icin en hayırlısı nasılsa öylesi olsun ve hepimiz icin tabi ki 🙏♥️
Evet psikolojik olarak öncesi daha yıpratıcı bence de, hep bir umıt var çünkü.. tedavi başladıktan sonra farklı bir rahatlama geliyormuş.. teslim olma gibi.. hepimiz için en hayırlı ve en sağlıklısı olsun 💕

Hayırlı olsun şimdiden canım🤲🧿 pozitifi görürsün inşallah 🌸ilk denemen mi kaçıncı gün embiroysu mu

Hayırlı olsun canım bende regli bekliyorum benimde 1 hafta kaldı basa baş gideceğiz sanırım seninle 🌸 yarı devlet yari özel üniv. Hastanesi benim sizin hangi hastane ilk denemeniz mi ? Herkesin gönlünün muradını versin Rabbim tez vakitte ☘☘

evet ilk denemem canım ama hala kararsızım bir aşılama yaptık sonra polip ameliyatı oldum bu ay adet başlangıcında doktorum haber ver dedi o tekrar bi aşılama önerdi özelde yaptırdığım için aşılamaya tekrar para vermek istemiyorum tüp bebek sürecine gireceğiz ama korkuyorum

Korku endişeye yer verme stres hiç yapma zaten herşey olacağına varıyor canım. Benim üçüncü denemem sekizinci onuncu denemeyi yapanlar bile var hani öyle zor bişey olsa emin ol kimse yapamaz. Ben bile üçüncü denemeye cesaret edip yapıyorsam herkes yapar çünkü hiç cesaretim yoktu ama işin içine girince rabbim yardım ediyor cesaret veriyor ultrason kan şeklinde ilerliyo sonra iğneler kalça ve göbekten sonra yumurta toplama ve transfer sonucuda iyi olur inşallah iyi düşün güzel düşün kendine cesaret ver.hepimiz bu yolun yolcusuyuz bir melek uğruna değer mi elbette değer 🥰🤩 ben ilk göbekten ignemi bile yapamamıştım ağlamıştım ama sonrasında alışıyorsun iğneler de küçük zaten can acitmiyo. Inşallah kolayca olup biter Rabbim.hayirli güzel sonuçlar versin emeklerimiz zayi olmasın Insalalh 🌸🌸

Back
X