Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, benimde 2. tüp bebek denemem olacak ilkinde 7 yumurta toplanmıştı ama 4. gün sonuna 1 yumurta kalmıştı dondurup 2 ay sonra transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu, şimdi başka dr ile tekrar başlıyoruz. 16 mayıs ta adetimin 2. günü gonalf 300 e başladık bugün dr kontrolüm var bakalım süreç nasıl ilerleyecek hepinizden dua rica ediyorum. Yaşım 34 eşimde de ben de bir sorun yok genetik testi yaptık sorun çıkmadı dua edin hayırlısı ile bizimde sağlıklı evladımız olsun ve isteyen çabalayan herkesin inşallah
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar olur Kucağın dolu cikarsin o hastaneden Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah 👼

Herkese merhaba herkesin tedavisi hayırla sonuçlansın inşallah 🤲 bende 19 unda transfer oldum beklemedeyim sizinle takip edeyim dedim 🥰

Ins
Hayırlısı hakkımızda benim pazartesi toplanacak bakalım transferi ne zaman uygun görecekleri
Anestejili toplanıyor değil mi bazı yerler anestezi olmadan topluyo . Birde covid testi yapılıyor mu opu öncesi?
Anestesi mutlaka verilir yumurta toplama anestesi olmadan olmaz.
Transferde anestezi yok
Ama keşke ondada bayiltsalar daha iyi

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, benimde 2. tüp bebek denemem olacak ilkinde 7 yumurta toplanmıştı ama 4. gün sonuna 1 yumurta kalmıştı dondurup 2 ay sonra transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu, şimdi başka dr ile tekrar başlıyoruz. 16 mayıs ta adetimin 2. günü gonalf 300 e başladık bugün dr kontrolüm var bakalım süreç nasıl ilerleyecek hepinizden dua rica ediyorum. Yaşım 34 eşimde de ben de bir sorun yok genetik testi yaptık sorun çıkmadı dua edin hayırlısı ile bizimde sağlıklı evladımız olsun ve isteyen çabalayan herkesin inşallah
Transferiniz ndn ertelendi

Ins

Anestesi mutlaka verilir yumurta toplama anestesi olmadan olmaz.
Transferde anestezi yok
Ama keşke ondada bayiltsalar daha iyi
Benim bi arkadaş gittiği merkezde 15 yumrutasi toplanmış anestezi almadım dedi öncesinde iğne yapmışlar vajenden o uyuşturmuş hissetmedimdedi anesteji almak istemedim vücuduma dedi. Opu önceside kovit testi istemişler . O yüzden sordum canım. Merkezden merkeze değişiyor demekki . Tesekur ederim cevap veridgin için. Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah ❤🧿

Back
X