Hayırlısı hakkımızda benim pazartesi toplanacak bakalım transferi ne zaman uygun görecekleriAllah yardimcnz olsun benim yumurta toplama mart ayinda bitti haziran 6 transferm var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı hakkımızda benim pazartesi toplanacak bakalım transferi ne zaman uygun görecekleriAllah yardimcnz olsun benim yumurta toplama mart ayinda bitti haziran 6 transferm var
İrenbe tüp bebek merkeziHangi hastane,
Hayırlı sonuçlarım olsun canımEwt canım oldu. Çok kısa sürüyo zaten. Şimdi en zorlu süreç bekleme süreci. Cumartesi test günüm bakalım hayırlısı![]()
![]()
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar olur Kucağın dolu cikarsin o hastaneden Emeklerinin karşılığını alırsın inşallahMerhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, benimde 2. tüp bebek denemem olacak ilkinde 7 yumurta toplanmıştı ama 4. gün sonuna 1 yumurta kalmıştı dondurup 2 ay sonra transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu, şimdi başka dr ile tekrar başlıyoruz. 16 mayıs ta adetimin 2. günü gonalf 300 e başladık bugün dr kontrolüm var bakalım süreç nasıl ilerleyecek hepinizden dua rica ediyorum. Yaşım 34 eşimde de ben de bir sorun yok genetik testi yaptık sorun çıkmadı dua edin hayırlısı ile bizimde sağlıklı evladımız olsun ve isteyen çabalayan herkesin inşallah
Anestejili toplanıyor değil mi bazı yerler anestezi olmadan topluyo . Birde covid testi yapılıyor mu opu öncesi?Hayırlısı hakkımızda benim pazartesi toplanacak bakalım transferi ne zaman uygun görecekleri
Çok merak ettim sonucunuz nasıl?Transgerin 11.ci günü ne gibi belirtiler yaşanıyor kizlar cuma test günüm bakacaz hayırlısı Allahimdan❤
![]()
İnş çok tşklerHayırlı sonuçlarım olsun canımpozitif müjdesini verirsin inşallah
kaçıncı gün embiryosu birde taze transfermi
Amin canım inşallahTedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar olur Kucağın dolu cikarsin o hastaneden Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah❤
Ben de irenbede tedavi görüyorum. Doktorunuz kim, 3.gün mü sizin deİrenbe tüp bebek merkezi
Evet cnm anestezi altında yapılacak covid testi istemedilerAnestejili toplanıyor değil mi bazı yerler anestezi olmadan topluyo . Birde covid testi yapılıyor mu opu öncesi?
Ne kadar kısa 20 dk falan mıSpekulum aleti benim herzaman canımı acıtıyo zaten. Ama kısa sürüyo.
Jel sürüpmü vajinaya sokuyor acaba korktm smdi daha önce o aletle muayne olmadimSpekulum aleti benim herzaman canımı acıtıyo zaten. Ama kısa sürüyo.
Hayırlısı hakkımızda benim pazartesi toplanacak bakalım transferi ne zaman uygun görecekleri
Anestesi mutlaka verilir yumurta toplama anestesi olmadan olmaz.Anestejili toplanıyor değil mi bazı yerler anestezi olmadan topluyo . Birde covid testi yapılıyor mu opu öncesi?
Transferiniz ndn ertelendiMerhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, benimde 2. tüp bebek denemem olacak ilkinde 7 yumurta toplanmıştı ama 4. gün sonuna 1 yumurta kalmıştı dondurup 2 ay sonra transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu, şimdi başka dr ile tekrar başlıyoruz. 16 mayıs ta adetimin 2. günü gonalf 300 e başladık bugün dr kontrolüm var bakalım süreç nasıl ilerleyecek hepinizden dua rica ediyorum. Yaşım 34 eşimde de ben de bir sorun yok genetik testi yaptık sorun çıkmadı dua edin hayırlısı ile bizimde sağlıklı evladımız olsun ve isteyen çabalayan herkesin inşallah
Prp ne demekGeçen perşembe prp yapıldı. Çarşamba da transferim oldu.
Sağlıkla huzurlu gelsin sımsıkı tutunsun sanaİnş çok tşkler5. Gün dondurulmuş
Benim bi arkadaş gittiği merkezde 15 yumrutasi toplanmış anestezi almadım dedi öncesinde iğne yapmışlar vajenden o uyuşturmuş hissetmedimdedi anesteji almak istemedim vücuduma dedi. Opu önceside kovit testi istemişler . O yüzden sordum canım. Merkezden merkeze değişiyor demekki . Tesekur ederim cevap veridgin için. Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah ❤Ins
Anestesi mutlaka verilir yumurta toplama anestesi olmadan olmaz.
Transferde anestezi yok
Ama keşke ondada bayiltsalar daha iyi
Hayırlı güzel sonuçlar olsun canım inşallah poztifi görürsün sağlıkla kucağına alırsınHerkese merhaba herkesin tedavisi hayırla sonuçlansın inşallahbende 19 unda transfer oldum beklemedeyim sizinle takip edeyim dedim
![]()