- 9 Aralık 2021
- 869
- 804
- 53
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.221
Çok sagol canim darısı senin başına insallh bekliyicem biraz daha perşembe kan vermeye giderim simdi köydeyim istesemde gidememCicek63
Tebrikleeeeer canımmmmm MashaAllah
Bir gebemiz daha oldu çok şükür çok sevindim senin adına hemen kan vermelisin bence
Gebelik olabilir mi ?kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 13.günü vurulduğum günle 14 gün oldu üç gün önce ovulasyon testi yaptım negatifti şimdi pik yaptı aranızda böyle yaşayan varmı?
Aaaa gerçektenmiiii gebemiisinnn yaniii MashaAllah YaaaaaCanim hcg 353 cikmis çarşamba 18 ti igne etkisi geçmiş değil mi
Hayırlı olsun ben şimdi kırmızıyı gördüm hazırana aç da yine gelek kuzumOhh MashaAllah oldu oldu mayisa gelmeden hatta canım bak listeye orda var birkaç gebemiz çok şükürbugün yeni gebemiz Cicek63
Ayyy canimm sağlık olsun be canım.. belki bu ay bitmeden hamile kalırsın isnhaAllahhhHayırlı olsun ben şimdi kırmızıyı gördüm hazırana aç da yine gelek kuzum
Kuzum yarın koş hemen doktora tedaviye başla üzülme sakın olucak insallahHayırlı olsun ben şimdi kırmızıyı gördüm hazırana aç da yine gelek kuzum
Değer boyle cıktı canım bayramdan sonra doktora kontrole gidelim baksin bakalim hayırlısıyla teşekkür ederim RABBIM isteyen herkese nasip etsinAaaa gerçektenmiiii gebemiisinnn yaniii MashaAllah Yaaaaa
Ben açamam kuzum ya geçen açtım ılgıleneemdım ins nasıp doktor da yarın yokmus napıcam yaAyyy canimm sağlık olsun be canım.. belki bu ay bitmeden hamile kalırsın isnhaAllahhh
Haziranda sen aç canım belki sana hayırlı gelir
Doktor yok bayramdan dolayı askoKuzum yarın koş hemen doktora tedaviye başla üzülme sakın olucak insallah
Perşembe o zaman direk git kuzum klomen ztn adetin son günü başlanıyor ya ona yetişirsin olmassa sonra aşılamaya geçBen açamam kuzum ya geçen açtım ılgıleneemdım ins nasıp doktor da yarın yokmus napıcam ya
Kuzu akıntı başladıktan 1 gün sonra yumurtlama başlıyor demek çatlamada da devam ediyorKızlar ovulasyon testi yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Yumurta akı kıvamında akıntı gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor. Benim 3 gündür bu şekilde akıntım devam ediyor. Ovulasyon yapmadığım için bilemiyorumda.Venev @Fang @dceke @Papatyamveben-Mavi Pembeyuvam
Ayy inşalalh pozitifleri görelim yaaBende haftaya cumartesi yaparım 14 gün oluyo tam günü
Öyle yapıcam kuzum valllaPerşembe o zaman direk git kuzum klomen ztn adetin son günü başlanıyor ya ona yetişirsin olmassa sonra aşılamaya geç
Naptın canım son durumun ne?Kuzu akıntı başladıktan 1 gün sonra yumurtlama başlıyor demek çatlamada da devam ediyor
Bende tam tersi biliyorum yumurta catlayınca akıntı baslar canımKuzu akıntı başladıktan 1 gün sonra yumurtlama başlıyor demek çatlamada da devam ediyor
Son adet tarihi 26 NisanİnshaAllah aminn
Tamam o zaman sen bana ya son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini ben seni eklyim listeye
Ben de gördüm hafif çizgi inşallah vardır. Benim de bata 6 gün var belirtiniz var mıydıHemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim
Bende umudumu kaybettim şu ağri beni bi korkuttu sankiKuzummm ben aslında senden çok umutluyum regl gününü bekliyorum İnshaAllah bebitolar vardır ikizz
Senle birlikte dogurcaz ikizleri aşko..Kuzummm ben aslında senden çok umutluyum regl gününü bekliyorum İnshaAllah bebitolar vardır ikizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?