Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir ilaç protokolü uyguluyor acaba doktorunuz merak ettim? Kişiden kişiye değişir tabi ama, bilgilenmek güzelMerhabalarben de mayıs’ta başladım. Bugün 7. günüm. Öncesinde 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz var. Yaşımdan dolayı yumurta sayım ve kalitesinde sorunumuz var. Yaşım 43. Bu sefer öncekilerden farklı bir ilaç protokülüm var. Umutluyum doktoruma güveniyorum ve en azından aynı şekilde tekrar denemiyorum.
Umarım hepimizin süreçleri olumlu sonuçlanır![]()
Adetim 1. günü klomen almaya başladım. Sabah 1 akşam 1. Üçüncü gün gonal-f yapmaya başladım 300 ünite. Bugün 7. gün aynen devam edeceğim. Salı günü kontrolüm var. Önceki tedavilerde hep menogon da oluyordu, bu sefer henüz yok, sonradan eklenir mi bilemiyorum. Şahsen menogon beni çok zorluyordu. Diğer tedavilerimden farklı olarak önceki adetin 21. gününden itibarenn adet başlangıcına kadar climara forte bant kullandım. Umarım açıklayıcı olmuşturNasıl bir ilaç protokolü uyguluyor acaba doktorunuz merak ettim? Kişiden kişiye değişir tabi ama, bilgilenmek güzel
Merhaba öncelikle ne dileğiniz varsa kabul olsun.henüz bu yolun başındayız o yüzden soracağım bahsettiğiniz iğne ne iğnesi ve herkes için geçerlimi?kendimden bahsedeyim bende hiç bi sorun yok bütün herşeye aylarca baktırdık ama eşimin sperm sayısı negatif sadece bi tane var oda cansızmış.genetik test istediler 10 güne çıkacak onu bekliyoruz sonuca göre tüp bebek yapılacak dedler.o bahsettiğiniz iğneleri banada kullan diyecekler mi çok tedirginim korkuyorumMerhaba kızlarBenim 2. denemem ilkinde 20 adet yumurta toplandı , 1 emrbyo olustu , ve pozitf sonucu aldık . malesefki 10 haftada kalbi durdu kaybettik .
Şimdi ikinci denemedeyiz , bugun iğnelerimize başladık .
Hepberaber bu süreci takip edelim varmı mayıs ayında başlayan![]()
Merhaba inşallah pozitif sunucunuz olur. meriofert göbekten mi yapıyorsunuz peki ağrı acı oluyor mi gonal f gibimi?Merhaba kızlar, benim iğnelerimde 6.günüm. Aksam 21 de gonal f ve meriofert vuruyorum sabahta bugunden itibaren cetrotide vurmaya başladım. İlk tüp bebek denemem olacak. 28 yaşındayım eşimde sperm hızı ve sayısı düşük benimde amh düşük malesef. Yarın kontrolüm var. Kasıklarımda hafif kramplar var. 4 folikül gördüler bende sizce bu artar mı![]()
Hangi il ve hastaneye gidiyorsun cnm Rabbim hayırlı olanla karşılaştırsınMerhabalarben de mayıs’ta başladım. Bugün 7. günüm. Öncesinde 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz var. Yaşımdan dolayı yumurta sayım ve kalitesinde sorunumuz var. Yaşım 43. Bu sefer öncekilerden farklı bir ilaç protokülüm var. Umutluyum doktoruma güveniyorum ve en azından aynı şekilde tekrar denemiyorum.
Umarım hepimizin süreçleri olumlu sonuçlanır![]()
Tüp bebek de ilaç ve iğne mutlaka oluyor ilk kez yapacaksınız şimdiden stres yapmayın iğnelerin ucu çok küçük çok fazla acımıyor sizin tedavinize gore doktor ayarlayacak dozunu mesela venim ilk denememds kalca ve gobektendi ignelerim göbekten kendim yapıyordum kalçadan hastaneye gidiyordum sonraki denemede üç iğne verdi üçüde göbekten yaptım. Herkesin tedavi şekli iğne ve ilaçları farklı oluyor . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben ilk göbekten ignemi ağlayarak yapmıştım ama korktuğunuz kadar yok sonradan alışılıyor zaten . Allah emelleri zayi etmesin inşallahMerhaba öncelikle ne dileğiniz varsa kabul olsun.henüz bu yolun başındayız o yüzden soracağım bahsettiğiniz iğne ne iğnesi ve herkes için geçerlimi?kendimden bahsedeyim bende hiç bi sorun yok bütün herşeye aylarca baktırdık ama eşimin sperm sayısı negatif sadece bi tane var oda cansızmış.genetik test istediler 10 güne çıkacak onu bekliyoruz sonuca göre tüp bebek yapılacak dedler.o bahsettiğiniz iğneleri banada kullan diyecekler mi çok tedirginim korkuyorum![]()
Transfer oldum canım ben. Sonucumu bekliyorum. Ağrı olmuyor hiç acımadı benim canım iğneleri vururkenMerhaba inşallah pozitif sunucunuz olur. meriofert göbekten mi yapıyorsunuz peki ağrı acı oluyor mi gonal f gibimi?
Hadi hayırlı olsun canımTransfer oldum canım ben. Sonucumu bekliyorum. Ağrı olmuyor hiç acımadı benim canım iğneleri vururken
Sonra üstüne ovitrelle ve gonapepty diye iğneler eklenecekHadi hayırlı olsun canımbende başladım bugün iğnelere vurduktan bi kaç dakika icin de yanma oluyor meriofert de. Gonal f de o yanma hissi olmuyor . Alışacağız artık daha üstüne cetrotatde eklenecek
![]()
aynı beni anlatmışsınız ilk kontrolümdü 4 tane gelişmiş sizin durum ne olduMerhaba kızlar, benim iğnelerimde 6.günüm. Aksam 21 de gonal f ve meriofert vuruyorum sabahta bugunden itibaren cetrotide vurmaya başladım. İlk tüp bebek denemem olacak. 28 yaşındayım eşimde sperm hızı ve sayısı düşük benimde amh düşük malesef. Yarın kontrolüm var. Kasıklarımda hafif kramplar var. 4 folikül gördüler bende sizce bu artar mı![]()
Sonra 6 ya cıktı canım folikül sayım. Yumurta toplamada 4 tane sağlam yumurtam cıktı. 2 tanesi döllendi. İkiside transfer edildi çok şükür tuttular. 12 haftalık ikizlere gebeyimaynı beni anlatmışsınız ilk kontrolümdü 4 tane gelişmiş sizin durum ne oldu