Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Kızlar benim transfer sonrası 3. Günüm tuttu mu tutmadı mı hep bunu düşünüyorum 😅nasıl dayanıyorsunuz test yapmadan 😬

Ben de dün estorfem kullanmaya başladım. Transfer sürecine girdim. Hayırlısı olsun inşallah iki tane 5. Gün embriyom var. İlk denemem olacak. Estorfem yan etkilerinden bahsetmişsiniz bugün baş ağrım vardı ve uyku hali bu ilaç mı yapıyor. Gonal f gibi şişkinlik vs de yapıyor mu
Yapar şişkinlikte
Bugün test günümdü. Beta HCG 33 çıktı, doktor pozitif dedi ama düşük bir değer gibi geldi bana. Sizin durum nedir. Umarım en iyi sonucu alırsınız. 🥰
benimde bu civarda çıktı sizin taze embiryomuydu be kaçıncı gün embiryosuydu

Kızlar benimde transfer gününü sayarsak bugün 6 saymazsak 5. Günüm. Kasık ağrım bel ağrım göğüslerde hassasiyet ve gaz var yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı yoksa erken mi daha çok kararsız kaldım ne yapayım sizce:(

Yapar şişkinlikte

benimde bu civarda çıktı sizin taze embiryomuydu be kaçıncı gün embiryosuydu
Benimki dondurulmuş iki tane 5. Gün embriosuydu. Biri 5AA biri de 2AB.
Demekki normalmiş. Ben de şimdi doktorla konuştum 33 şimdilik iyi dedi. Artıp artmayacağını takip edeceğiz. Siz taze transfer mi oldunuz?

Benimki dondurulmuş iki tane 5. Gün embriosuydu. Biri 5AA biri de 2AB.
Demekki normalmiş. Ben de şimdi doktorla konuştum 33 şimdilik iyi dedi. Artıp artmayacağını takip edeceğiz. Siz taze transfer mi oldunuz?
Evet taze transfer benimde takip edilecek

6. Gün embriyosu bu arada
Erken gebelik testi yapıp canını boşa sıkma ben o hatayı ilkinde yaptım.şimdi kantestim pozitip 11. Günüm ama idrar testi hala tek çizgi bugün evde yaptığımda demem okş beta hcg az sa şuan asla idrarda hemen görünmüyor herkesi bünyesi çok farklı sana tavsiyem asla yapma çok dayandıysan 2/3 gün daha bekle direk kan ver

Benim testim çatlama iğnesini yapmadan önce yapıldı perşembe günü 8 mayısta bakıldı, gece çatlatma ipnelerimi yaptım, cumartesi günü opu yapıldı.dünden beri ilaçlarıma başladım ama karında saçma bi ağrım var, göğüslerim hala çok hassas. Çok şükür 9 tane döllenme olmuş gerisine de bakıcaz artık. Dönüşünüz için çok teşekkür ederimmm
Merhabalar çatlatma ignelerini üç gün mü kullandiniz sadece ve gonal f monofen mi yoksa tek iğne mi cevap verirseniz sevinirim

Erken gebelik testi yapıp canını boşa sıkma ben o hatayı ilkinde yaptım.şimdi kantestim pozitip 11. Günüm ama idrar testi hala tek çizgi bugün evde yaptığımda demem okş beta hcg az sa şuan asla idrarda hemen görünmüyor herkesi bünyesi çok farklı sana tavsiyem asla yapma çok dayandıysan 2/3 gün daha bekle direk kan ver
Uyarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim

Back
X