Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim hocama sorum olacaktı. Eşim spermiyogram testi yaptırdı. Sonuçlarını yazıyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
Screenshot_2025-05-18-01-42-57-409_com.android.chrome.webp

Merhabalar herkese 🌸
tedaviniz herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲 Allah'tan herkese kolaylıklar diliyorum💐
Ben devlette raporlu deneyecem ilaçları bulabilirsem tabi 🥺 ilaçları nasıl temin ettiniz hanımlar ben hiç bir yerde bulamıyorum 😔
Merhaba yeni transfer oldum ilaçlar var bende fazla fazla yazmıştı dolabımda duruyor eczanem test yapın sonra alalım dedi istesen uyumlu ise verebilirim

Merhaba bende raporumu bekliyorum ilaca başlamak için bende Mayıs ve hazirandan umutluyum ama bir sorum olacak hangi durumlarda embriyo dondurulup dinlendirme yapılıyor biz dondurulmuş spermle döllenme yapılacak acaba spermleri çözdürüp tekrar dondurmak sorun oluşturur mu kalitesinde bilgisi olan var mı
Merhabalar Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben de sizler gibi aynı surecteyim arefe günü transferin gerçekleşmesi inşallah benimkiler de dondurulmuş embriyo. Benim bildiğim kadarıyla rahimi dinlendirmek için dondurulmuş tercih ediyorlar ve araştırdığım kadarıyla bu şekilde tutma olasılığı da yükseliyormus

Back
X