- 24 Şubat 2025
- 143
- 64
- 13
- 38
Benim yumurta toplandı geçtiğimiz hafta pazartesiBende durum aynı
0.15 amh ve benzer şeyler ignelere başladım salı kontrol var bakalım neler olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yumurta toplandı geçtiğimiz hafta pazartesiBende durum aynı
0.15 amh ve benzer şeyler ignelere başladım salı kontrol var bakalım neler olacak
Kaç gün sürdü ilac kullanimiBenim yumurta toplandı geçtiğimiz hafta pazartesi
12-13 gün sürdü benim biraz yavaş geliştiKaç gün sürdü ilac kullanimi
Benim reglim 25-26 mayısta olucak araya bayeam giriyor oyuzden merak ettim12-13 gün sürdü benim biraz yavaş gelişti
Nerde yaptirdiniz ben devlette başlıcam12-13 gün sürdü benim biraz yavaş gelişti
12-13 gün sürdü benim biraz yavaş gelişti
Sizin ilk toplana mı olacakKaç gün sürdü ilac kullanimi
kartalda devlet hastanesindeNerde yaptirdiniz ben devlette başlıcam
Benim yumurta toplandı geçtiğimiz hafta pazartesi
İnşallah kaliteli gelişmiş yumurtalar toplanmıştır.Nasildi kolay mı zor mu kaç adet yumurta toplandı paylaşırsanız sevinirimBenim yumurta toplandı geçtiğimiz hafta pazartesi
Toplama zor değildi kolaydı benim Amh düşük o yüzden az yumurta toplandıİnşallah kaliteli gelişmiş yumurtalar toplanmıştır.Nasildi kolay mı zor mu kaç adet yumurta toplandı paylaşırsanız sevinirim
Merhaba yeni transfer oldum ilaçlar var bende fazla fazla yazmıştı dolabımda duruyor eczanem test yapın sonra alalım dedi istesen uyumlu ise verebilirimMerhabalar herkese
tedaviniz herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAllah'tan herkese kolaylıklar diliyorum
Ben devlette raporlu deneyecem ilaçları bulabilirsem tabiilaçları nasıl temin ettiniz hanımlar ben hiç bir yerde bulamıyorum
![]()
Evet ilk toplamaSizin ilk toplana mı olacak
kartalda devlet hastanesinde
Teşekkürler tedavimi oldum transfer bekliyorumMerhaba yeni transfer oldum ilaçlar var bende fazla fazla yazmıştı dolabımda duruyor eczanem test yapın sonra alalım dedi istesen uyumlu ise verebilirim
Merhabalar Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben de sizler gibi aynı surecteyim arefe günü transferin gerçekleşmesi inşallah benimkiler de dondurulmuş embriyo. Benim bildiğim kadarıyla rahimi dinlendirmek için dondurulmuş tercih ediyorlar ve araştırdığım kadarıyla bu şekilde tutma olasılığı da yükseliyormusMerhaba bende raporumu bekliyorum ilaca başlamak için bende Mayıs ve hazirandan umutluyum ama bir sorum olacak hangi durumlarda embriyo dondurulup dinlendirme yapılıyor biz dondurulmuş spermle döllenme yapılacak acaba spermleri çözdürüp tekrar dondurmak sorun oluşturur mu kalitesinde bilgisi olan var mı