Mrb cnm transferimin 5.gunumdeyim bu sabah kaset test yaptım nego çıktı 5.gun embriyosu bnde 4.gun çok yoğun kasık agrisi yaşadım ama bakalım bekliyoruzKızlar herkese merhaba bugün transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu taze transfer oldum transferin 3. Ve 4. Günü çok yoğun regl ağrısı yaşadım sonra yavaş yavaş geçti belirtilerim böyle olup hamile olanlar var mı veya şuan süreçte olan arkadaşlarım toplanın konuşalım
İdrar testi için erkenn bence yaa kanda beli 9. Günde düşük değerle belli oluyor ben hiç test yapmadım test gününe kadarda yapmıcam hayırlısı olsun inşallahh pozitiflerle gelelimMrb cnm transferimin 5.gunumdeyim bu sabah kaset test yaptım nego çıktı 5.gun embriyosu bnde 4.gun çok yoğun kasık agrisi yaşadım ama bakalım bekliyoruz
Ya aslında bile isteye modumu düşürdüm ya oysaki belirtilerim de var yanjİdrar testi için erkenn bence yaa kanda beli 9. Günde düşük değerle belli oluyor ben hiç test yapmadım test gününe kadarda yapmıcam hayırlısı olsun inşallahh pozitiflerle gelelim
Hiç düşürme modunu çok erken daha ben forumda 11. Gün idrarda negatif görüp 12. Gün kanda pozitif göreni bile okudumYa aslında bile isteye modumu düşürdüm ya oysaki belirtilerim de var yanj
Bel ağrısı tutunma belirtisi diye okumuştum bi çok kişide inşallah bebiş tutunuyordurMerhaba benim de transfer günü ile 4. Günüm. Aşırı bir bel ağrım var onun dışında birşey yok. 5. Gün embriyosu 20 mayısta transfer oldu. Sizler de genetik test yaptınız mı?
Merhaba benimde 30 Nisan'da transferim oldu bende sizin gibi ilk 4 gün şiddetli adet ağrısı yaşadım ama elhamdülillah pozitifi gördüm Allah'ın izniyle sizde görürsünüzKızlar herkese merhaba bugün transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu taze transfer oldum transferin 3. Ve 4. Günü çok yoğun regl ağrısı yaşadım sonra yavaş yavaş geçti belirtilerim böyle olup hamile olanlar var mı veya şuan süreçte olan arkadaşlarım toplanın konuşalım
Ayyy Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza içim bi kıpır kıpır olduu peki sonrasında azaldı mı benim azaldı arada çok hafif oluyor belirtileriniz nelerdi yazar mısınızMerhaba benimde 30 Nisan'da transferim oldu bende sizin gibi ilk 4 gün şiddetli adet ağrısı yaşadım ama elhamdülillah pozitifi gördüm Allah'ın izniyle sizde görürsünüz
Amin Allah razı olsun cümle isteyenlere nasip etsin mevlam dediğim gibi ilk 4 gün adet sancısı sonra azaldı ara ara hafif ağrılar var ki halada devam ediyor transferin 7'Ci günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sonra diğer en iyi testten aldım o daha fazla belirgindi 10'Cu gün kanda baktırdık beta.hcg 166 çıktı elhamdülillah darısı size ve tüm isteyenlere olsunAyyy Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza içim bi kıpır kıpır olduu peki sonrasında azaldı mı benim azaldı arada çok hafif oluyor belirtileriniz nelerdi yazar mısınız
Ayy ne güzell ya inşallah bizde güzel haberleri alırız tekrardan hayırlı olsun rabbim hayırlı güzel evlat nasip etsin sizeAmin Allah razı olsun cümle isteyenlere nasip etsin mevlam dediğim gibi ilk 4 gün adet sancısı sonra azaldı ara ara hafif ağrılar var ki halada devam ediyor transferin 7'Ci günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sonra diğer en iyi testten aldım o daha fazla belirgindi 10'Cu gün kanda baktırdık beta.hcg 166 çıktı elhamdülillah darısı size ve tüm isteyenlere olsun
Âmîn Kardeşim çok teşekkür ederim aynı şekilde yarın sizde hayırlı Müjdeli haberinizi alırsınız Allah'ın izniyle inanın Rabb'imiz isterse olmayacak birşey yok ben evlat sahibi olmak isteyen herkese duâ ediyorum her daim sizde Alırsınız biiznillahAyy ne güzell ya inşallah bizde güzel haberleri alırız tekrardan hayırlı olsun rabbim hayırlı güzel evlat nasip etsin sizeben hiç test yapmadım cesaret edemedim yarın öğrenicem sonucu
Allah razı olsun inşallah ❤ herşey rabbimizin elinde mevlan bakalım ne eyler ne eylerse güzel eyler ❤Âmîn Kardeşim çok teşekkür ederim aynı şekilde yarın sizde hayırlı Müjdeli haberinizi alırsınız Allah'ın izniyle inanın Rabb'imiz isterse olmayacak birşey yok ben evlat sahibi olmak isteyen herkese duâ ediyorum her daim sizde Alırsınız biiznillah
Bence tamamen nasip işi bazen 5aa kalitede embriyo tutmuyor 2aa tutuyor bunu düşünmeyin sürekli iyi düşününMerhaba bugün transferim oldu 3. Gün 5 hücreli tutma olasılığı çok mu az
Âmîn Kardeşim çok teşekkür ederim aynı şekilde yarın sizde hayırlı Müjdeli haberinizi alırsınız Allah'ın izniyle inanın Rabb'imiz isterse olmayacak birşey yok ben evlat sahibi olmak isteyen herkese duâ ediyorum her daim sizde Alırsınız biiznillah
Bu arada çıplak gözle saha koyu gözüküyorÂmîn Kardeşim çok teşekkür ederim aynı şekilde yarın sizde hayırlı Müjdeli haberinizi alırsınız Allah'ın izniyle inanın Rabb'imiz isterse olmayacak birşey yok ben evlat sahibi olmak isteyen herkese duâ ediyorum her daim sizde Alırsınız biiznillah
Bugün kan sonucum 283 çıktı poztif çıktı çok şükür değer nasıl iyi mi acaba rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyuÂmîn Kardeşim çok teşekkür ederim aynı şekilde yarın sizde hayırlı Müjdeli haberinizi alırsınız Allah'ın izniyle inanın Rabb'imiz isterse olmayacak birşey yok ben evlat sahibi olmak isteyen herkese duâ ediyorum her daim sizde Alırsınız biiznillah
Merhaba Transferin ilk gününü sayıyormusunuz?Amin Allah razı olsun cümle isteyenlere nasip etsin mevlam dediğim gibi ilk 4 gün adet sancısı sonra azaldı ara ara hafif ağrılar var ki halada devam ediyor transferin 7'Ci günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sonra diğer en iyi testten aldım o daha fazla belirgindi 10'Cu gün kanda baktırdık beta.hcg 166 çıktı elhamdülillah darısı size ve tüm isteyenlere olsun
Değerin çok iyi maşallahBugün kan sonucum 283 çıktı poztif çıktı çok şükür değer nasıl iyi mi acaba rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?