Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

gzgnkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
90
58
3
22
Kızlar herkese merhaba bugün transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu taze transfer oldum transferin 3. Ve 4. Günü çok yoğun regl ağrısı yaşadım sonra yavaş yavaş geçti belirtilerim böyle olup hamile olanlar var mı veya şuan süreçte olan arkadaşlarım toplanın konuşalım

Mrb cnm transferimin 5.gunumdeyim bu sabah kaset test yaptım nego çıktı 5.gun embriyosu bnde 4.gun çok yoğun kasık agrisi yaşadım ama bakalım bekliyoruz

Mrb cnm transferimin 5.gunumdeyim bu sabah kaset test yaptım nego çıktı 5.gun embriyosu bnde 4.gun çok yoğun kasık agrisi yaşadım ama bakalım bekliyoruz
İdrar testi için erkenn bence yaa kanda beli 9. Günde düşük değerle belli oluyor ben hiç test yapmadım test gününe kadarda yapmıcam hayırlısı olsun inşallahh pozitiflerle gelelim

İdrar testi için erkenn bence yaa kanda beli 9. Günde düşük değerle belli oluyor ben hiç test yapmadım test gününe kadarda yapmıcam hayırlısı olsun inşallahh pozitiflerle gelelim
Ya aslında bile isteye modumu düşürdüm ya oysaki belirtilerim de var yanj

Merhaba benim de transfer günü ile 4. Günüm. Aşırı bir bel ağrım var onun dışında birşey yok. 5. Gün embriyosu 20 mayısta transfer oldu. Sizler de genetik test yaptınız mı?

Merhaba benim de transfer günü ile 4. Günüm. Aşırı bir bel ağrım var onun dışında birşey yok. 5. Gün embriyosu 20 mayısta transfer oldu. Sizler de genetik test yaptınız mı?
Bel ağrısı tutunma belirtisi diye okumuştum bi çok kişide inşallah bebiş tutunuyordur ben genetik yapmadın ilk denemem

Merhaba benimde 30 Nisan'da transferim oldu bende sizin gibi ilk 4 gün şiddetli adet ağrısı yaşadım ama elhamdülillah pozitifi gördüm Allah'ın izniyle sizde görürsünüz

Merhaba benimde 30 Nisan'da transferim oldu bende sizin gibi ilk 4 gün şiddetli adet ağrısı yaşadım ama elhamdülillah pozitifi gördüm Allah'ın izniyle sizde görürsünüz
Ayyy Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza içim bi kıpır kıpır olduu peki sonrasında azaldı mı benim azaldı arada çok hafif oluyor belirtileriniz nelerdi yazar mısınız

Amin Allah razı olsun cümle isteyenlere nasip etsin mevlam dediğim gibi ilk 4 gün adet sancısı sonra azaldı ara ara hafif ağrılar var ki halada devam ediyor transferin 7'Ci günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sonra diğer en iyi testten aldım o daha fazla belirgindi 10'Cu gün kanda baktırdık beta.hcg 166 çıktı elhamdülillah darısı size ve tüm isteyenlere olsun

Ayy ne güzell ya inşallah bizde güzel haberleri alırız tekrardan hayırlı olsun rabbim hayırlı güzel evlat nasip etsin size ben hiç test yapmadım cesaret edemedim yarın öğrenicem sonucu

Ayy ne güzell ya inşallah bizde güzel haberleri alırız tekrardan hayırlı olsun rabbim hayırlı güzel evlat nasip etsin size ben hiç test yapmadım cesaret edemedim yarın öğrenicem sonucu
Âmîn Kardeşim çok teşekkür ederim aynı şekilde yarın sizde hayırlı Müjdeli haberinizi alırsınız Allah'ın izniyle inanın Rabb'imiz isterse olmayacak birşey yok ben evlat sahibi olmak isteyen herkese duâ ediyorum her daim sizde Alırsınız biiznillah

Allah razı olsun inşallah ❤ herşey rabbimizin elinde mevlan bakalım ne eyler ne eylerse güzel eyler ❤

şimdi yaptım testleri 1. Dk da böyle çıktı ama test yanlış mı diye korkuyorum daha koyu olması gerekmiyor muydu çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_1559.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 206
  • IMG_1558.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 203
Bu arada çıplak gözle saha koyu gözüküyor

Bugün kan sonucum 283 çıktı poztif çıktı çok şükür değer nasıl iyi mi acaba rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Merhaba Transferin ilk gününü sayıyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…