Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Erken daha 6. Gün pozitif düşün. O düşünceler bile insanı etkiliyor sakın olmaya çalış.
Burada bir çok kişi 6. Gün test yapmış ve silikte olsa çift çizgi görmüş onun gazına geldim sabah eczane açılsın diye bekliyordum. Bunda da vardır bir hayır diyelim

İnşallah normal yollarla tekrar gebe kalırsın ve bu sefer ınsallah saglıklı olur en azından normal kalabılıyorsun bunu düşün üzülme

Burada bir çok kişi 6. Gün test yapmış ve silikte olsa çift çizgi görmüş onun gazına geldim sabah eczane açılsın diye bekliyordum. Bunda da vardır bir hayır diyelim
Geçen transferimde bende aynı hataya düştüm ve çok üzüldüm ister istemez stres oldum

Bazı embriyolar yavaş gelişiyor lütfen morelinizi bozmsyın daha önünüzde kocaman 6 gün var 9. Günde bile çok az değerle öğreniliyor üzmeyin kendinizi

Bazı embriyolar yavaş gelişiyor lütfen morelinizi bozmsyın daha önünüzde kocaman 6 gün var 9. Günde bile çok az değerle öğreniliyor üzmeyin kendinizi
Doktorum 9. Gün gel test yapacağız dedi. Yani perşembe günü kan vermem lazım . Hayırlısı diyorum artık.emek veren herkese Allah nasip etsin

Bizim ki sebepsiz infertilite bahçeci sağlık mehmet reşit asaoğluna gittim pozİtifi gördüm şimdi iki kat artış için kan verdim onun sonucunu bekliyoruz
Ya ne guzel benımde sebepsız ınfertılıte 2 aşılama olumsuz 29 yasındayım neden olmuyor anlamıyorum ya fazla zaman kaybetmeden tüp bebek ıstıyorum ama hangı merkeze gıtsem kararsızım sız memnun kaldınızmı ılk dnemedemı oldu

Bende 22 yaşındayım 1 aşılama olumsuz oldu bendede doktorla pek görüşemiyorsunuz ama çok iyi ilgileniyorlar ve labaratuar olarak gerçekten çok iyi ben ilk denemede pozitif aldım

Bende 22 yaşındayım 1 aşılama olumsuz oldu bendede doktorla pek görüşemiyorsunuz ama çok iyi ilgileniyorlar ve labaratuar olarak gerçekten çok iyi ben ilk denemede pozitif aldım
Kac tane yumurta toplandı ve kac embrıyonuz olustu acaba bende acaba yumurtada mı problem var dıye dusunuyorum sebepsız ama bılmıyorım

Kac tane yumurta toplandı ve kac embrıyonuz olustu acaba bende acaba yumurtada mı problem var dıye dusunuyorum sebepsız ama bılmıyorım
Bende 13 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 5. Güne 4 tane kaldı 1 tabesini transfer ettik bugün ki değerim 836 çıktı iki katı arttı çok şükür cuma kese görmeye gidcez

Bende 13 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 5. Güne 4 tane kaldı 1 tabesini transfer ettik bugün ki değerim 836 çıktı iki katı arttı çok şükür cuma kese görmeye gidcez
Ya ne guzel ınsallah saglıkla kucagına alırsın darısa bızlerede olsun ınsallah transfer edılenın kalıtesı neydı canım bıde transfer sonradı cok ilac kullandınmı bıraz fazla soruyorum ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…