Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Değerin çok iyi maşallah kaçıncı gün test yaptın? Birde transfer gününü sayıyor musun?
Yaa çok teşekkür ederim inşallah rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu transfer günü hariç 11. Gün test yaptım ben pozitif çıktı rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin

Yaa çok teşekkür ederim inşallah rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu transfer günü hariç 11. Gün test yaptım ben pozitif çıktı rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Çok sevindim bana doktorum 9.gün test için gel dedi inşallah pozitifi isteyen dileyen herkes görsün. Benim normal yollarla 3 kaybım oldu 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım ama tüp bebeklerde transfer olmadı hiç genetikleri bozuk geldi. İlk defa transfer sürecine kadar geldim. Hakkımızda hayırlısı diyorum. Huzurla sağlıkla kucağına al inşallah

Yaa olucak inşallahh bebeğinin seninle olduğunu inan ben hep öyle düşündüm bütün kötü yaşadığın herşeyi unut ve şuan ki bebeğine sımsıkı sarıl rabbim yerini doldurucak inşallah

Bilmiyorum ki yaaa olabilir mi ki sağlıklı olsunda ikiz olsa da başım gözüm üstüne
Kesinlikle katılıyorum en önemlisi sağlıklı olması dondurulmuş iki tane embriyo transferi oldu ama bir tane tutmuş 1 hafta önce keseyi gördük kalp atışı haftaya İnşaAllah duâ edin sağlıkla kucağımıza alalım

Ederim tabii ki etmem mi rabbim sağ salim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin 1 tanesi tutunmuş sıkıca size kalp atışını da duyduktan sonra anneliğinizin keyfini çıkartın

Ederim tabii ki etmem mi rabbim sağ salim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin 1 tanesi tutunmuş sıkıca size kalp atışını da duyduktan sonra anneliğinizin keyfini çıkartın
Sizde aynı şekilde duâ'mdasınız keseyi görüp kalp atışını duyarsınız biiznillah tüm isteyenlere nasip etsin mevlam

Belli olmaz ki bir kese sonradan görünebilir eltim gitti kalp atışı duydu 9 haftalık 2. Kontrole gittiğinde 2. Kese var dediler kalp atışını duyup geldi

Belli olmaz ki bir kese sonradan görünebilir eltim gitti kalp atışı duydu 9 haftalık 2. Kontrole gittiğinde 2. Kese var dediler kalp atışını duyup geldi
Yaaa gerçekten mi Hadi Allah'ın izniyle çok seviniriz eşimle çünkü dondurulmuş embriyomuzda kalmadı Rabb'im ol derse olur teşekkür ederim kardeşim Moral oldu bu mesajın

Ayyy kızlar benimde 5 gün embriyosu bugün 6. Günüm test yamak istiyorum ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…