• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

C cimbomm1905 canim uzulme desek de elinde olmadan uzuleceksin biliyorum. Ama kendini bir an evvel toplamaya bak. Yılmadan ,elindeki imkanlar el verdikçe devam et. Şöyle düşün bir gün olacak inşallah 🤲🏻. Ben 9 yıldır bekliyordum. Bu süreçte hamilelik ile ilgili bir sürü topiğe katildim , oradaki hanimlarla mesajlaştik, yazistik. Benim süreçler olumsuz olunca baya bir uzaklaştım. Transferden sonra bilgi edinmek adına tekrar döndüm. Ve o topige baktim ama nasil seyler yazmisiz olmaz artik , bitti , sondu. Ekonomik imkan yok , maddi ve manevi yıprandık. Yazdıkça yazmışız su an bunlari yazan cogu hanım arkadaş çocuklarını kucağına almis 🫠 kimisi ikinciyi doğurmuş 😊 kimisi ikinciye hamile kalmış 🤗 hayatlarına devam ediyorlar ... 🙂
Demem o ki hersey vaktini bekler . Sabır et, elinden geleni yap , vicdanın rahat olsun. Bekle , senin olan er geç sana gelecektir
🌸☘️🌸
öyle canım benim allah razı olsun rabbim bu yolda emek harcayan herkesin mucizesini nasip etsin :-*

Evet vereyim diyorum hazır pozitif görmüşken değeri çok merak ettim acaba sağlıklı bir gebelik mi bana da 12 gün sonra demişti normalde test tarihim 8 i 🤭
anladım canım. İnşallah sağlıklıdır. Gönlünden geçen sonucu alırsın 🤲🏻 değerin istediğin gibi çıkar 🤲🏻. 🫠

Yaaa inşallah öyledir kasık ağrım göğüs ağrım var ama ilaç etkisi de olabilir
ilaçlar da etki ediyor hormon veriyorlr sonuçta onlar da yapabilir minik tutunuyor da olabilir o yüzden test gününü bekle bak ben 12. gün verdim 0,26 çıktı 1 bile değil senin umduurn var o yüzden

ilaçlar da etki ediyor hormon veriyorlr sonuçta onlar da yapabilir minik tutunuyor da olabilir o yüzden test gününü bekle bak ben 12. gün verdim 0,26 çıktı 1 bile değil senin umduurn var o
ilaçlar da etki ediyor hormon veriyorlr sonuçta onlar da yapabilir minik tutunuyor da olabilir o yüzden test gününü bekle bak ben 12. gün verdim 0,26 çıktı 1 bile değil senin umduurn var o yüzden
doğru ama insan üzülüyor tabi, beklemeye devam edeceğim :))

Yazmayı atlamışım , 3 Haziran olarak planladı test tarihini
Birde benim embriyom aslında 2. Gün embriyosu idi sadece transferden 1 gün önce çözüldü ve 3. Gün embriyosu olması için beklendi. Belki bu bile tutunmayı ötelemiş olabilir
Test yaptınız mı embriyolarınızın kalitesi nasıldı acaba

Test yaptınız mı embriyolarınızın kalitesi nasıldı acaba
Embriyolarımın aslında her ikisinde en başında 2 grade idi bir tanesi 6 diğeri 4 hücre idi. Transferden 1 gün önce çözüp 3. Güne gitmesini bekleyince transfer öncesi hocamız , 6 hücreli olanın grade 1 e yüklediğini ve 10 hücreli olduğunu , diğerinin ise 6 hücre ve grade 2 olduğunu paylaşmıştı.

Kizlar 26-si transfer oldum 6-ci gununden evde idrar test yapiyorum cikiyor. 7-ci gunumde kan testi verdim. 2.6 cikdi. Hamilelik yokmu yani?
1000259458.webp
1000261964.webp

Back
X