doktorum bana 10. Gun kan ver dedi .5. Gün embriyosuydu canım 7. Gün bugün yarın kan vermeyi düşünüyorum umarım benimledir belirgin çizgiler de yine de insan tedirgin oluyor![]()
Sen erken mi kan vereceksin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum bana 10. Gun kan ver dedi .5. Gün embriyosuydu canım 7. Gün bugün yarın kan vermeyi düşünüyorum umarım benimledir belirgin çizgiler de yine de insan tedirgin oluyor![]()
Evet vereyim diyorum hazır pozitif görmüşken değeri çok merak ettim acaba sağlıklı bir gebelik mi bana da 12 gün sonra demişti normalde test tarihim 8 idoktorum bana 10. Gun kan ver dedi .
Sen erken mi kan vereceksin?
öyle canım benim allah razı olsun rabbim bu yolda emek harcayan herkesin mucizesini nasip etsin :-*C cimbomm1905 canim uzulme desek de elinde olmadan uzuleceksin biliyorum. Ama kendini bir an evvel toplamaya bak. Yılmadan ,elindeki imkanlar el verdikçe devam et. Şöyle düşün bir gün olacak inşallah. Ben 9 yıldır bekliyordum. Bu süreçte hamilelik ile ilgili bir sürü topiğe katildim , oradaki hanimlarla mesajlaştik, yazistik. Benim süreçler olumsuz olunca baya bir uzaklaştım. Transferden sonra bilgi edinmek adına tekrar döndüm. Ve o topige baktim ama nasil seyler yazmisiz olmaz artik , bitti , sondu. Ekonomik imkan yok , maddi ve manevi yıprandık. Yazdıkça yazmışız su an bunlari yazan cogu hanım arkadaş çocuklarını kucağına almis
kimisi ikinciyi doğurmuş
kimisi ikinciye hamile kalmış
hayatlarına devam ediyorlar ...
Demem o ki hersey vaktini bekler . Sabır et, elinden geleni yap , vicdanın rahat olsun. Bekle , senin olan er geç sana gelecektir![]()
anladım canım. İnşallah sağlıklıdır. Gönlünden geçen sonucu alırsınEvet vereyim diyorum hazır pozitif görmüşken değeri çok merak ettim acaba sağlıklı bir gebelik mi bana da 12 gün sonra demişti normalde test tarihim 8 i![]()
Amin , inşallahöyle canım benim allah razı olsun rabbim bu yolda emek harcayan herkesin mucizesini nasip etsin :-*
Yaaa inşallah öyledir kasık ağrım göğüs ağrım var ama ilaç etkisi de olabilirçok erken ama canım benım daha onun tutunma süresi implantasyon süresi oluyor o yüzden bekle
ilaçlar da etki ediyor hormon veriyorlr sonuçta onlar da yapabilir minik tutunuyor da olabilir o yüzden test gününü bekle bak ben 12. gün verdim 0,26 çıktı 1 bile değil senin umduurn var o yüzdenYaaa inşallah öyledir kasık ağrım göğüs ağrım var ama ilaç etkisi de olabilir
ilaçlar da etki ediyor hormon veriyorlr sonuçta onlar da yapabilir minik tutunuyor da olabilir o yüzden test gününü bekle bak ben 12. gün verdim 0,26 çıktı 1 bile değil senin umduurn var o
doğru ama insan üzülüyor tabi, beklemeye devam edeceğim :))ilaçlar da etki ediyor hormon veriyorlr sonuçta onlar da yapabilir minik tutunuyor da olabilir o yüzden test gününü bekle bak ben 12. gün verdim 0,26 çıktı 1 bile değil senin umduurn var o yüzden
İnşallah hepimizin istediği gönlündeki plsun canmmmmanladım canım. İnşallah sağlıklıdır. Gönlünden geçen sonucu alırsındeğerin istediğin gibi çıkar
.
![]()
Bende 29 mayısta oldum ama hiç belirtim yokMerhaba 29 mayısta transfer oldum belirtisi olanlar var mı acaba
Cok cok tebrik ederim siziiiiKızlar benim sonucum da çıktı benim ki de pozitif![]()
Evet ben de hep öyle diyordum artık tüm kız kardeşlerim için bol bol dua etme sırası bendeCok cok tebrik ederim siziiii
Insanin Valla pozitif haberler almaya ihtiyacı var gerçekten. Kendi haberi gibi mutlu oluyor![]()
Kaçıncı gün kaç hücreliydiBende 29 mayısta oldum ama hiç belirtim yok![]()
Ben de beklediği üzere negatif sonuç aldım . Önümüzdeki maçlara bakıyoruznegatif çıktı kızlar 0.26
Test yaptınız mı embriyolarınızın kalitesi nasıldı acabaYazmayı atlamışım , 3 Haziran olarak planladı test tarihini
Birde benim embriyom aslında 2. Gün embriyosu idi sadece transferden 1 gün önce çözüldü ve 3. Gün embriyosu olması için beklendi. Belki bu bile tutunmayı ötelemiş olabilir
Embriyolarımın aslında her ikisinde en başında 2 grade idi bir tanesi 6 diğeri 4 hücre idi. Transferden 1 gün önce çözüp 3. Güne gitmesini bekleyince transfer öncesi hocamız , 6 hücreli olanın grade 1 e yüklediğini ve 10 hücreli olduğunu , diğerinin ise 6 hücre ve grade 2 olduğunu paylaşmıştı.Test yaptınız mı embriyolarınızın kalitesi nasıldı acaba
Test sonucum ise negatif oldu , hayırlısı olsun inşallahTest yaptınız mı embriyolarınızın kalitesi nasıldı acaba
3. Gün embriyosuydu ama kaç hücreli olduğunu bilmiyorumKaçıncı gün kaç hücreliydi
Ne güzel çıkmış erkenden tebrik ederim, kaçıncı gün embriyosuydu?Ben 27 Mayis Günü transfer oldum .
Sabah ilk idrarla yaptığım test ilk 4 dakika içinde böyle oldu . Persembe gunu kan testi vereceğim. Bakalım
Eki Görüntüle 3600784