Kanaman cogaldı mı
Evet kullaniyorumKan sulandırıcı kullanıyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanaman cogaldı mı
Evet kullaniyorumKan sulandırıcı kullanıyor musun
Endişe etmeyin şu an beklemekten başka çareniz yok ne yazık ki.. progesteron iğnesini vurulmuşsunuz, az hareket etmeye çalışın ve bolca dua edin..Evet kullaniyorum
Progesteron kullanırken regl olmaz herhaldeDoktor progestoron iynesini yap dedi ve şamıni koy dedi. Yaptim. Kan testim yarin. Benim anlamadigim sey bu kadar erken olurmuki regl?
Bende oyle saniyordumProgesteron kullanırken regl olmaz herhalde
Sag ol canimÇok teşekkür ederim canımmm darısı sana olsun inşallah daha güzel değerlerle![]()
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumSag ol canimBakalım, benim de bugun . İnşallah güzel sonuçlar alırim
![]()
Kanamanız oluyor mu halaBende oyle saniyordum
Hayr canim dunden gelmiyor. Bugun kan verdim cevap bekliyorum. 4-5 icin cikicak dedilerKanamanız oluyor mu hala
Hayırlısı canım bizi de haberdar etHayr canim dunden gelmiyor. Bugun kan verdim cevap bekliyorum. 4-5 icin cikicak dediler
Cixdi cavab kizlar 137 hamileyimHayırlısı canım bizi de haberdar et
Hayr yokKanamanız oluyor mu hala
canim sonucum cikti . Çok şükür pozitifİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumsımsıkı tutunsun bebişlerimiz
![]()
Yaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim kucağımıza da almak nasip olsun sağlıklı ilerlesin inşallahcanim sonucum cikti . Çok şükür pozitif![]()
Amin canım amin inşallahYaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim kucağımıza da almak nasip olsun sağlıklı ilerlesin inşallah![]()