Bilmiyorum bence gec oluyor acaba yerleşme kanaması olabilir mben evde kac gundur idrar testi yapiyorumda 1 dakika gecmeden cikiyo. Sok oldum resmen. Ancag regl nasil oluyorda oda ayni regl gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bence gec oluyor acaba yerleşme kanaması olabilir mben evde kac gundur idrar testi yapiyorumda 1 dakika gecmeden cikiyo. Sok oldum resmen. Ancag regl nasil oluyorda oda ayni regl gibi
Evde test yapmış mıydınDoktor progestoron iynesini yap dedi ve şamıni koy dedi. Yaptim. Kan testim yarin. Benim anlamadigim sey bu kadar erken olurmuki regl?
Evet yapmisdim gosteriyordu kac gundurEvde test yapmış mıydın
Canım uzan dinlen ayaklarını da kaldır istersen altına birsey yok korkma insallah birsey olmazEvet yapmisdim gosteriyordu kac gundur
İnsallahCanım uzan dinlen ayaklarını da kaldır istersen altına birsey yok korkma insallah birsey olmaz
Ne zaman transfer olmustu kaçıncı gün embriyosuyduİnsallah
26 mayis. 3 gun embriyosu 4 taneNe zaman transfer olmustu kaçıncı gün embriyosuydu
4 tane riskli oluyor diyorlar26 mayis. 3 gun embriyosu 4 tane
Evet tutma sansi cok olsun diye yaptilar anlasilan onlarda tutmamis4 tane riskli oluyor diyorlar
Ya kötü düşünme dua etEvet tutma sansi cok olsun diye yaptilar anlasilan onlarda tutmamis
Regl agrilarim oluyordu. Goysumde agrilar oluyordu. Basqada bisey yoktuYa kötü düşünme dua et
Bertilerin var mıydı
Merhaba bende 13 Mayıs transfer oldum , 10 Haziran kese göreceğim bence olmaz bu süreçte bende eğiliyorum mecburen yere bir şey düşüyor alıyorum. Bulaşık makinesini yavaş yavaş boşaltıyorum dışarı çıkıp yürüyorum sonuçta doğal gebelik yaşasak bu süreçte haberimiz bile olmayabilirdi tüm doktorlar günlük rutininize devam edin diyorKızlar cok saçma farkındayım ama içimin rahatlaması lazım. 17 mayısta transfer oldum. 11 haziranda keseyi görcez. Asırı stresliyim zaten herşeyi kafaya takıuorum. Az once yanlıslıkla unutup yerden bişey aldım hafif ağrı oldu. Korkuyorum sıkıntı olur mu. Bi de nasıl yönetiyorsınız bu süreci stresi asırı yordu![]()
Kanaman cogaldı mıRegl agrilarim oluyordu. Goysumde agrilar oluyordu. Basqada bisey yoktu
Progestoron iynesinden sonra hayr dayandi. Sadece idrara gidince 1-2 damla oluyorKanaman cogaldı mı
Insallah sağlıkla büyüyordur embriyolarımız.Merhaba bende 13 Mayıs transfer oldum , 10 Haziran kese göreceğim bence olmaz bu süreçte bende eğiliyorum mecburen yere bir şey düşüyor alıyorum. Bulaşık makinesini yavaş yavaş boşaltıyorum dışarı çıkıp yürüyorum sonuçta doğal gebelik yaşasak bu süreçte haberimiz bile olmayabilirdi tüm doktorlar günlük rutininize devam edin diyor
Bende ilk hafta çok panikliyorum ama şuan böyle düşünüyorum bu bebek dünyaya gelmeyi seçerse Allah dünyaya bir insan gönderecekse zaten dünyaya bir şekilde gelecek. Tabi ki bebeğime zarar verecek şeyler yapmıyorum ama artık günlük rutinime tamamen devam ediyorum sizde öyle yapın bence Allah size nasip ettiyse zaten olacakInsallah sağlıkla büyüyordur embriyolarımız.cok hassas dönem bide benim panik atwk geçmişim var içimi rahatlatcak şeyler duymaya ihtiyacım vardı
![]()
Sadece uzan tuvalet dışında kalkma benceProgestoron iynesinden sonra hayr dayandi. Sadece idrara gidince 1-2 damla oluyor
Çok teşekkür ederim canımmm darısı sana olsun inşallah daha güzel değerlerleya gözün aydın canim![]()
![]()
Kan sulandırıcı kullanıyor musunProgestoron iynesinden sonra hayr dayandi. Sadece idrara gidince 1-2 damla oluyor