• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız. 3. Embriyosuydu benim ki. Nerede yaptırıyorsunuz
Ankara'da Baran Hoca'ya. Sanırım Hoca adı veremiyoruz sanırım burda. 2. transferden sonra histereskopi oldum rahim içi yapışıklık vardı. Rahim kalınlığım 15 di transfer sırasında verilen ultrason kağıdında gördüm. Gelmek istiyorsa bebiş her türlü hazırlığı yaptım. Kurban kestirdim,Astroloji haritamda uygun zamanlara baktırdım.Kısacası tüm tuşlara bastım:)

aahhh ahhhh çok ama çok mutlu oldum kendim pozitif sonuç almışım gibi mutlu oldum,sağlıkla bebişinizi büyütün.. Darısı pozitif sonuç bekleyen karınları kan sulandırıcıdan morarmış anne adaylarına...hepimiz çok çektik sonucu olumlu olsun.

aahhh ahhhh çok ama çok mutlu oldum kendim pozitif sonuç almışım gibi mutlu oldum,sağlıkla bebişinizi büyütün.. Darısı pozitif sonuç bekleyen karınları kan sulandırıcıdan morarmış anne adaylarına...hepimiz çok çektik sonucu olumlu olsun.

Amiiin canım 🥹 hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Mira'cım inşallah bir sonrakinde pozitifi görürsün. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,çabala et sonra olumsuz olumsuz.Demek ki bu sefer ki gelmek istememiş ama bir sonraki gelecek..Ben 45 yaşındayım 30 lu yaşlarda dondurduğum yumurtalarımdan 5 embiryo yaptık. Tüm embiryolarım en iyi kalitede idi. 3. transferimden önce hsitereskopi olmuştum rahimde yapışıklıklar varmış.Siz yaptırdınız mı histereskopi?

Kizlar benim transferin 9-cu gunu. Siddetli reng agrisi var. Ve kan geliyor. Yani hamilelik yokmu? Reglmi oluyorum?

Back
X