mayıs anneleri kaç kilo aldık nasıl besleniyoruz?

bende 31. haftadayım 16-18 kilo arası aldım. bende ödemde var onun için kestiremiyorum. sabahla akşam arası 4 kilo oynadığı günler oluyo.
şu sadece tek haneli rakamlarla kilo almış arkadaşlara çok özeniyorum. ben aslında kiloluda hamile kaldım. ama ne yapsam aldım.

29. haftamdayım 9 kilo almışım ne yapsam durduramıyorum kendimi hep canım tatlı yemek istiyo

31.haftamdayım 55.9 kg, (56 değil ) olmuşum.hamileliğimde toplam 11 kg almışım.inşallah düzenli giderim.

28. haftamdayım 11 kılo almısım ılk gebelıgımde 30 ıkıncı gebelıgımde 20 kılo almıstım gıtgıde akıllanıyorum sanırsam

Sevgili Arkadaşım,
22. hafta için 3 kilo gayet normal, ben de 22. haftamda 3 kilo almıştım.
Sonrasında başlıyorsun kilo almaya,çünkü artık bebeğin sistemi yavaş yavaş tamamlandığından kilo almaya başlıyor,
bulantılar kusmalar vesair işler artık iyice azaldığından sen de yemeye istek duyar hale geliyorsun...
Bundan sonrasına dikkat etmek gerek asıl...
Ben herkese , "ben hamileyim iki kişilik yiyorum" mantığından şiddetle uzak durmalarını öneriyorum.
Nihayetinde içinizdeki canlı asla "bir tam insan" sayılamayacak kadar "az" besin tüketiyor sizden alarak.
Bence bu yüzden kesinlikle porsiyonlarınızı artırmayın.
Bunun yerine besin değeri yüksek kalori değeri düşük şeyler yeyin eğer ille de bebeğiniz beslensin istiyorsanız.
Mesela her sabah iyi haşlanmış bir yumurtayı sakın ihmal etmeyin, bir bardak süt, bir kase yoğurt, bir kaç tatlı kaşığı bal,
peynir, likopeni çok yüksek domates, çiğ badem ceviz ve fındık, kan üzümü, balık, salata kesinlikle tüketin derim...
Meyveyi sakın ihmal etmeyin, günde altı öğün yiyebilirsiniz az az iki öğünde tıka basa şişmektense...
Bir seferinde bir bardak sütle bir elma yeyin,
bir seferinde bir kase yoğurtla bir avuç ceviz yeyin gibi gibi...
Herkese mümkün olduğunca az hasar ve deformasyonlu sağlıklı gebelikler diliyorum :)

35.haftadayım toplam 12 kilo aldım tabi 2 hafta önceki kiloma göre benim butun kilolarım basen bölgemde toplandı ya zaten basenden sıkıntım vardı şimdi iyice belirginleşti artık oğlumdan sonra gelsin diyetler

36.haftaya gırdım an ıtıbarıylee 9 kılo almısım
sadece gobegım var ama nereye gıttı bu kılolar
pek anlayamıyorum sısmedı de baska yerım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…