Mayıs Anneleri ve Bebekleri İçin İndirim ve Kampanya Haberleri Burada!

AttaQue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
2.710
22
0
Diğer
Merhaba Mayıs anneleri - anne adayları buyrunnnnnnnnn

Biliyorsunuz bebek beziydi - mamasıydı - oyuncağı - giysisiydi , nereden alsak , ne kadara alsak diye düşünüyoruz araştırıyoruz , malum kriz de var. Canımızın içi miniklerimize en güzelini almak isterken ayağımızı yorganımıza göre de uzatmak istiyoruz doğal olarak..

Buradan çocuklarımız ve bizim için yapılan indirimleri-kampanyaları-promosyonları paylaşalım istedim , nasıl olur sizce?

Konu sahibi olarak ilk indirim haberi benden gelsin ,
Geçen hafta yeni açılmış olan civil bebek mağazasını gezdim kızlar , fiyatlar gerçekten ucuz , pazar (halk pazarı) gezmeyi seven biri olarak diyebilirim ki pazar fiyatına mağaza alışverişi yapmak bu oluyor heralde.
Mağazanın internet adresinden de alışveriş yapılabiliyor bu arada bilginiz olsun.
Benim aldıklarımdan bi kaçı ve fiyatını ekliyim :

fiyatı :8,90 tl

fiyatı:5,60 (çıtçıtlı - kapşonlu yelek)

fiyatı :5 tl.

1 tl. ye mağazadan uzun tayt aldım 4 aylık kızıma görseniz çok şirin oldu.

Real Marketlerinde : 19 ağustos -1 Eylül arasında Prima bebek bezi alanlar Oto Koltuğu çekilişine katılabiliyor kızlar..
CarrefourSa da : 1 Eylül'e kadar Molfix Jumbo Paket Bebek bezi çeşitleri , Bingo Soft 2 Lt hediyeli.Prima Premium Bebek Bezi , ıslak havlu hediyeli

wenice kids yine indirimde sanırım hiç bitmiyor. bayramlık almak isteyen mayıs anneleride bebeklerinin çeyizini düzen mayıs anneleride uğrasınlar diyorum. 3tane çıt çıtlı bady 7.95

wenice kids yine indirimde sanırım hiç bitmiyor. bayramlık almak isteyen mayıs anneleride bebeklerinin çeyizini düzen mayıs anneleride uğrasınlar diyorum. 3tane çıt çıtlı bady 7.95

bende hafta sonu izmirde olucam uğrayayım ama izmiri pek bilmiyorum nerde bu mağaza??
ben barış bebeyi pamidoru bide hellobaby biliyorum..farklı yerler tavsiye ederseniz sevinirim..

bende hafta sonu izmirde olucam uğrayayım ama izmiri pek bilmiyorum nerde bu mağaza??
ben barış bebeyi pamidoru bide hellobaby biliyorum..farklı yerler tavsiye ederseniz sevinirim..

wenice kids balçova agora avm vede bornova forum avm de var.

güzel bi topik olmuşş.
civile bende gittim baya uygundu gerçekten.

lcw da da çok güzel indirimler var kızlar 9.90 sana eşofman ve sewet aldım kuzularıma 4 parça şey 39 tl verdim ...ikiz olunca çifter çifter

birde ben bezleri çok takip ediyorum...istanbul bayarampaşa formda uyu oyna prima bez yoktu gelmiş
biz 5 numara alıyoruz 15 tl 58 lisi..
aptamil kasık muhallebileri 7.90 düşmüş

migrosta bir bebek bezi alana aynısının ikincisi %50 indirimliymiş. tüm bezlerde geçerli hemde.

migrosta bir bebek bezi alana aynısının ikincisi %50 indirimliymiş. tüm bezlerde geçerli hemde.

ben de bunu yazmaya girmiştim, benden çok yaşayacaksın :) yalnız bodrum migrosta sadece 2 çeşit bezde vardı o indirim , prima aktif bebek bir de huggiesin bir çeşidinde.. aktif bebek aldım o yüzden...

kızlar burda mopaş açıldı bezler primanın 15 liraa sakaryada olanlar gidebilirr

kızlar zeyland mağazalarında uyku tulumları 19.90 tl astronot montlar 39.90 liraymış
bence çok uygun kaçırmayalım

wenice'de de her hafta olduğu gibi %70 indirim var yine. erken giden iyileri topluyor.:lepi:

ne zamandır yazıcam unutuyorum kızlar geçen hafta migrosta money karta dalin üçlü ıslak mendil alana 2.si %indirimli..yani toplamda 6 paket 13.45..duyrulur..çok uygun

kipada festival başlamış anne-bebek ürünlerinde indirimler var

Arkadaşlar malum söylediğiniz mağazalar her ilde olmuyor.Ben genelde netten alışveriş yapıyorum.Nette rastladığınız kayda değer indirimli ürünleri de yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…