Mayıs ayı aşılama olanlar

Kötü düşünmeyi

ağrım yok aşılamayı kafamdan attım stres yapmıyorum hiç olmamış gibi rutine devam ediyorum aşılamadan bir gün önce çok fazla düşünüp stres yaptığım için vücudumda kabarcıklar çıkmaya başladı kaşıntı bastı yara bere oldu her yerim fazla düşünmek stres insana iyi gelmiyor bende artık düşünmeyi bıraktım hayırlısı olur inşallah
Çok haklısın umarım bnde atabilirim. Sosyalleşme aktif olmak çok erkili unutmak icin

Merhaba hanımlar aşılamanın 6.günü beklemek çok sıkıcı yine negatif göreceğim diye umutsuzluğa kapılıyorum. Sadece meme hassasiyetim var dokununca acıyor, pozitif görenlerde nasıl belirtiler vardı acaba?

Bugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj
Aynı gün aşılama olmuşuz canım inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim ❤️🌸🙏🏻

Bugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj
Merhaba bende 1 Mayıs aşılama oldum .asılamadam bir gün öncede iğne vurdu doktor aynı zamanda olmuş sayılırız ve ben beşinci gün test yaptım sılık çizgi gördüm ilaç etkisi diye okudum. Sen hiç test yaptın mı

Merhaba bende 1 Mayıs aşılama oldum .asılamadam bir gün öncede iğne vurdu doktor aynı zamanda olmuş sayılırız ve ben beşinci gün test yaptım sılık çizgi gördüm ilaç etkisi diye okudum. Sen hiç test yaptın mı
Bnm ikinci aşılama ilk asilama da protoctor erken gebelik testi yapmıştım 12-13 gününde silik çizgi vardi. 14. Gün negatif. İgnenin etkisi baya sürüyor

Stresten uzak durun, ilk 3 gün iş yapmayın ve mümkünse yatın sadece. Umarım sizler de benim gibi olumlu sonuç alırsınız 😇

Bende bugün tedaviye başladım geçen ay ovitrelle bulamdigimdan iptal olmuştu bakalım hayırlısı diyip yola çıkalım bu akşam gonal f basliyacm bende işler yolunda giderse 15 mayısta asilama yapılacak bana da haziran ayina insllah gebe olarak gireriz hepimiz kızlar

Merhaba hanımlar aşılamanın 6.günü beklemek çok sıkıcı yine negatif göreceğim diye umutsuzluğa kapılıyorum. Sadece meme hassasiyetim var dokununca acıyor, pozitif görenlerde nasıl belirtiler vardı acaba?
Gebelik ve adet belirtileri aynı oluyor genelde sen yinede umudunu kaybetme adetin gecikmesini bekle

Hayır test yapmadım canım

Back
X