- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
Benim 3 yumurta var ikisi çatlamış olabilir diyorum eşimin spermine iyi demedi doktor daha iyi olabilirdi ileri hız %20 yıkanmışlarla da %50-60 oldu sanırım bugün 5. Günüm bitmek üzere beklemedeyimmBenim 6 tane yumurtam vardı canım ama 3 tanesinin çok güzel olduğunu söyledi doktorum ve eşimin spermleri çok iyiydi 115 milyon civarıydı ve hareketleri çok iyiydi
Aşılamanın oranı düşük ama yine de çok umut bağlıyoruz yaMaalesef ki negatif,hiç böyle Hayal etmemiştim yıkıldımm
Bu akıntıyı progestronla ayırt etmek mümkün değil siz kullandınız mı acaba5.gunumden itibaren bı kaç damla halinde beyaz akıntım oldu ve göğüslerimde şişlik ve inanılmaz koltuk altı yanlarimda inanılmaz sızı oluştu çok korkuyodum adet belirtisi gibi
Şimdi test yaptım nimo marka hemen çift çizgi oldu sizce hamile miyim 8 mayısta oldum aşılamayı iğneyi 6 mayısta oldumBu akıntıyı progestronla ayırt etmek mümkün değil siz kullandınız mı acaba
Adetime dört yada beş gün var az önce kahverengi akıntı gelmiş pembe leke de var akıntı ile karışık yerleşmedir yoksa adet midir korkuyorumNimo çıktı artımedte çıkmadı
Devamı yokAdetime dört yada beş gün var az önce kahverengi akıntı gelmiş pembe leke de var akıntı ile karışık yerleşmedir yoksa adet midir korkuyorum
Kan testi verdim adetime dört gün var değer 177 çıktıBenim 3 yumurta var ikisi çatlamış olabilir diyorum eşimin spermine iyi demedi doktor daha iyi olabilirdi ileri hız %20 yıkanmışlarla da %50-60 oldu sanırım bugün 5. Günüm bitmek üzere beklemedeyimm
Canım bende dupbaston kullanıyorum halen daha bende ayırt edememiştim göğüslerim çok ağrıyodu ama tek taraflı ağrım oluyordu ve ara ara bel ağrımBu akıntıyı progestronla ayırt etmek mümkün değil siz kullandınız mı acaba
Leke geldi canımmdqhq kan testim çıkmadanCanım bende dupbaston kullanıyorum halen daha bende ayırt edememiştim göğüslerim çok ağrıyodu ama tek taraflı ağrım oluyordu ve ara ara bel ağrım
Hadi hayırlısi seni çok iyi anlıyorum ya çok heyecanlı bekleyiş korku da dahil ,Benim 3 yumurta var ikisi çatlamış olabilir diyorum eşimin spermine iyi demedi doktor daha iyi olabilirdi ileri hız %20 yıkanmışlarla da %50-60 oldu sanırım bugün 5. Günüm bitmek üzere beklemedeyimm
Yerleşme olabilir mi acabaLeke geldi canımmdqhq kan testim çıkmadan
Ay hayırlı olsun mu diyelim o zamannKan testi verdim adetime dört gün var değer 177 çıktı
Çok teşekkür ediyorum isteyen herkese kolaylıkla nasip olsun cumartesi kan günüm şimdilik herşey yolunda adet tarihime dört gün varken çıkan değer nasılAy hayırlı olsun mu diyelim o zamann
Adet oldum sonuçta bakmadım canım zaten adet oldumÇıktı mı kan sonucun canım
Uzun süre buralara gelmeyeceğim kafadan atıp 1 ay kendime tatil vereceğim. Burasıda beni strese sokuyor girip girip okuyorum sürekli belirti arıyorum kafa dağıtmak yerine görev oluyor kötü deneyimlere denk gelip aha bende bu mu var bende şu mu var menopoz mu yoksa şu mu. Yeminnederim öğrenmemem gereken herşeyi öğrendim ….Hazirana kadar dinlenip bir daha deneyeceğim çok düşünmek stres maf ediyor insanı dünyanın sonu değil allahım nasip edeceği günü ve saati bilir diye şükredip hayatımı yaşayacağım bidaha bugünler gelmeyecek gezip tozacağım şuan elimden bu geliyor haziranda tekrar aşılama yaptırırım tedavimi aksatmayacağım ama yoruldum vardır rabbimin bir bildiği diyip şükredeceğimÇıktı mı kan sonucun canım