mayıs ayı aşılama yaptıracaklar 👼🕊️💕

Benim 6 tane yumurtam vardı canım ama 3 tanesinin çok güzel olduğunu söyledi doktorum ve eşimin spermleri çok iyiydi 115 milyon civarıydı ve hareketleri çok iyiydi
Benim 3 yumurta var ikisi çatlamış olabilir diyorum eşimin spermine iyi demedi doktor daha iyi olabilirdi ileri hız %20 yıkanmışlarla da %50-60 oldu sanırım bugün 5. Günüm bitmek üzere beklemedeyimm

Kasılmalarım oluyor ama geçiyor kramp şeklinde
Akıntım su gibi oluyor arada
Mide bulantım var
Göğüs ağrım var özellikle koltuk altına doğru gece daha çok artıyor
Halsizlik oluyor gece uykum çok erken geliyor
Gaz var karın şişliği var
Ayak üşümesi var bar bugün
Kabızlıkta var tuvalate zor gidiyorum
Aşılamayı 8 mayısta oldum iğneyi 6 mayısta oldum arada adet olacak gibi his var bugün başladı oda

5.gunumden itibaren bı kaç damla halinde beyaz akıntım oldu ve göğüslerimde şişlik ve inanılmaz koltuk altı yanlarimda inanılmaz sızı oluştu çok korkuyodum adet belirtisi gibi
Bu akıntıyı progestronla ayırt etmek mümkün değil siz kullandınız mı acaba

Benim 3 yumurta var ikisi çatlamış olabilir diyorum eşimin spermine iyi demedi doktor daha iyi olabilirdi ileri hız %20 yıkanmışlarla da %50-60 oldu sanırım bugün 5. Günüm bitmek üzere beklemedeyimm
Kan testi verdim adetime dört gün var değer 177 çıktı

Bu akıntıyı progestronla ayırt etmek mümkün değil siz kullandınız mı acaba
Canım bende dupbaston kullanıyorum halen daha bende ayırt edememiştim göğüslerim çok ağrıyodu ama tek taraflı ağrım oluyordu ve ara ara bel ağrım

Hadi hayırlısi seni çok iyi anlıyorum ya çok heyecanlı bekleyiş korku da dahil ,

Çıktı mı kan sonucun canım
Uzun süre buralara gelmeyeceğim kafadan atıp 1 ay kendime tatil vereceğim. Burasıda beni strese sokuyor girip girip okuyorum sürekli belirti arıyorum kafa dağıtmak yerine görev oluyor kötü deneyimlere denk gelip aha bende bu mu var bende şu mu var menopoz mu yoksa şu mu. Yeminnederim öğrenmemem gereken herşeyi öğrendim ….Hazirana kadar dinlenip bir daha deneyeceğim çok düşünmek stres maf ediyor insanı dünyanın sonu değil allahım nasip edeceği günü ve saati bilir diye şükredip hayatımı yaşayacağım bidaha bugünler gelmeyecek gezip tozacağım şuan elimden bu geliyor haziranda tekrar aşılama yaptırırım tedavimi aksatmayacağım ama yoruldum vardır rabbimin bir bildiği diyip şükredeceğim

cumartesi aşılama yapılacak doktorum yine her ayki gibi rahim duvar kalınlığın çok iyi yumurtaların çok iyi dedi ama bakalımaslında amacım devlette raporlu tüp bebekten faydalanmak ama yinede insan umutlanıyor

`