mayıs ayı aşılama yaptıracaklar 👼🕊️💕

Tekrarda hayırlı olsun canim insAllah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Benim kan sonucum çıkmamış hala sağlık ocağında verdim yarın öğlenden sonra çıkar dedi hemşire ama yarın tatil olduğu için belki çarşambaya kalabilir dedi şuan bekliyorum merakla

Canim çıkmıştır ama sağlık ocağında hemşireler sistemden görebiliyo bende e nabizdan göremedim halen

Maşallah canım hayırlı olsun belirtin var mıydı kaçıncı günün
5.gunumden itibaren bı kaç damla halinde beyaz akıntım oldu ve göğüslerimde şişlik ve inanılmaz koltuk altı yanlarimda inanılmaz sızı oluştu çok korkuyodum adet belirtisi gibi

Hayırlı olsuuun biraz bilgi verir misiniz kaç yumurtanız büyümüştü eşinizin sperm sonuçları nasıldı başka bir problem var mıydı vs bizlere de umut olsuun
Benim 6 tane yumurtam vardı canım ama 3 tanesinin çok güzel olduğunu söyledi doktorum ve eşimin spermleri çok iyiydi 115 milyon civarıydı ve hareketleri çok iyiydi

Bugün çıkmış ama malesef negatif
Ya çok üzüldüm ahh ya canım o negatifi görmek ama bak bişey diyin mı bı daki aşılama yada neye karar vericekse doktor OMEGA 3 muhakkak kullan ve argifertil F de yumurta kalitesini artırır hazırlan moral bozmak yok

Aşılama olduysanız ya da çatlatma doktor zaten 12 ya da 14. Gün çağırıyor o süreye kadar kullanmanız lazım ben sabah akşam olarak fitil şeklinde kullanıyorum 9 gündür
merhaba hangi doktora çıktınız bende Balıkesir’de tedavi görüyorum

Ben Prof.Dr Ertan Adalı ile çok başarılı ve çok ilgili işini titizlikle yapıyo ben şehir hastanesine de gittim oradaki doktor başından gecistirdi resmen ama Ertan hocamdan çok memnunum ve ilk denemede mucizeme kavuşturdu beni

Bilmiyorum tekrar yapacaklar mi yaptırır miyim canim umudum yoktu ama silik çizgiyi görünce bı heycanlanmistim sen başka neler yaptın canim ben hiç dinlenemedin ki malesef benim bir tane 2.5 yaşında oğlum var ikinci için ugrasiyorum o hiç izin vermedi dinleneyim

Tekrar yaptır canım ama bu sefer dinlen olur mu

Ben ilk Ertan hocaya çıktım bende birkaç test istedi üniversite hastanesinde o testleri yaptırdım daha sonra çatlatma ile başlamak istedi ben biraz zaman istedim sonra üniversite de ki doktoruma gittim o da aşılama olarak başlamak istedi şuanda üniversite başladım tedaviye ilk aşılamamı oldum bende pkos olduğu için aşılama yaptık

Balıkesir’de mi oturuyorsunuz

Tekrar yaptır canım ama bu sefer dinlen olur mu
Benim ilk hamileligimde de çok sıkıntı çekmiştim yüzüme senin çocuğun olmaz erken menopoz diyenler oldu direk tüp Bebek dediler hsg çekildim rahimimde perde varmış ameliyat oldum 4 ay sonra kendiliginden oldu bebeğim ama o duyduklarım yaşadıklarım hiç aklımdan çıkmadı her gece ağladığımı bilirim tam tüp Bebek için gideceğim zaman hamile kaldım takrar aynı şeyleri yaşamak çok zor en zoruda bunları kimseyle paylaşmamak o yüzden sizlerle kounusmak iyi geliyor

kızlar yarın sabah kan verecegim,çokta korkuyorum artık tekrar olumsuzlukla karşılaşmaktan 2.bu Lütfen güzel dileklerde bulunun bana gün içinde sonuç bilgisini veririm güzel bi haberle dönerim inşallah buraya

`