- Emoji Skoru
- 100
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
Merhaba aynısı bugün bana da oldu Siz ne yaptınız acaba? 5 tane yumurta varmış ve aşılama iptal oldu adete kadar ilişki yasağı ve 45 gün sonrası tekrar aşılama denildiKızlar merhaba yarın aşılama günüm normal de doktora kontrole gittim bu gün
Sağ da 18 mm 3 tane yumurta
Solda da 18 mm 3 tane yumurta
Gördü toplam da 6 tane ve iptal etti çoğul gebelik riski var diye korun dedi ama ben napıcam bilmiyorum korunmak da istemiyorum
Benim ilişki olmuştu hamileyim biri 5 hafta biri 6 haftalık ikiz nasip olsun Sanada sizlerede canımMerhaba aynısı bugün bana da oldu Siz ne yaptınız acaba? 5 tane yumurta varmış ve aşılama iptal oldu adete kadar ilişki yasağı ve 45 gün sonrası tekrar aşılama denildi
Bana kesinlikle yasak dedi ilişki özel olmazsa korunmadınız da mı oldu o süreç içerisinde yoksa daha sonra aşılama mı olduBenim ilişki olmuştu hamileyim biri 5 hafta biri 6 haftalık ikiz nasip olsun Sanada sizlerede canım❤
Yasakdı ben dinlemedim işin gerçeği değerlendirdim bir güzelBana kesinlikle yasak dedi ilişki özel olmazsa korunmadınız da mı oldu o süreç içerisinde yoksa daha sonra aşılama mı oldubende çok kararsızım. İnşallah bende ikiz çok istiyorum aslında ama daha fazla olur diye korkuyorum
Yasakdı ben dinlemedim işin gerçeği değerlendirdim bir güzelama risk ben göze aldım cahil cesareti gibi bir şey di benim ki
Çok çok tebrik ederim Rabbim sağlık kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahCanım bende dupbaston kullanıyorum halen daha bende ayırt edememiştim göğüslerim çok ağrıyodu ama tek taraflı ağrım oluyordu ve ara ara bel ağrım