mayıs ayı aşılama yaptıracaklar 👼🕊️💕

sabah oldum aşılamayı ama bu neydi ya. ben daha önce 2 kez aşılama oldum neredeyse hiç hissetmedim. bunda ağladım, bi ara acıdan bağırdım bile. ve şuan yatıyorum yerimden kalkarken vs felaket ya. gaz sancısı gibi sancım var. daha öncekiler böyle olmadığı için sanırım çok zorlandım

Merhaba aynısı bugün bana da oldu Siz ne yaptınız acaba? 5 tane yumurta varmış ve aşılama iptal oldu adete kadar ilişki yasağı ve 45 gün sonrası tekrar aşılama denildi

Merhaba aynısı bugün bana da oldu Siz ne yaptınız acaba? 5 tane yumurta varmış ve aşılama iptal oldu adete kadar ilişki yasağı ve 45 gün sonrası tekrar aşılama denildi
Benim ilişki olmuştu hamileyim biri 5 hafta biri 6 haftalık ikiz nasip olsun Sanada sizlerede canım

Benim ilişki olmuştu hamileyim biri 5 hafta biri 6 haftalık ikiz nasip olsun Sanada sizlerede canım
Bana kesinlikle yasak dedi ilişki özel olmazsa korunmadınız da mı oldu o süreç içerisinde yoksa daha sonra aşılama mı oldu bende çok kararsızım. İnşallah bende ikiz çok istiyorum aslında ama daha fazla olur diye korkuyorum

Yasakdı ben dinlemedim işin gerçeği değerlendirdim bir güzel ama risk ben göze aldım cahil cesareti gibi bir şey di benim ki

Canım bende dupbaston kullanıyorum halen daha bende ayırt edememiştim göğüslerim çok ağrıyodu ama tek taraflı ağrım oluyordu ve ara ara bel ağrım
Çok çok tebrik ederim Rabbim sağlık kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah koltuk altı yanlarında şiddetli ağrılar oldu benim bu arada aşılama sonrası 4. Günüm bu kadar erken olur mu belirti bilmiyorum, göğüslerim yarım beden büyüdü herhalde ve dokununca ağrım var ben Progestan fitil kullanıyorum ve haliyle ayırt edemiyorum. Siz aşılma için yıkanmış sperm sayısını hatırlıyor musunuz acaba ?

`