MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Yok ben negatif görmekten bıktım artık allah nasip ettiyse zaten vardır yoksa da en azından yine kendimi umutlandırmamış olacam

Yok ben negatif görmekten bıktım artık allah nasip ettiyse zaten vardır yoksa da en azından yine kendimi umutlandırmamış olacam
ben meraktan catlardim eger asilama yaptirirsam yarin belli olcak 10 gun kanda baktircam simdiden meraklaniyorum gonal f mi kullandin sende

Yok ben progon iğne kullandım ben o durumları geçtim iki yıl oldu bazen adetim gelmeden test yaptığımı oluyodu en son bu duruma geldim kurban olduğum Allah vereceği Zaman'ı elbet biliyordur sabırla yoğrulduk elhamdulillah

Yok ben progon iğne kullandım ben o durumları geçtim iki yıl oldu bazen adetim gelmeden test yaptığımı oluyodu en son bu duruma geldim kurban olduğum Allah vereceği Zaman'ı elbet biliyordur sabırla yoğrulduk elhamdulillah
ay seni allh gonderdi iki gundur cok moralim bozuk pazar gunu 14 mm olan yumurtam pazartesi de yine 14 mm di artik 4 kutuyu aldik gonal f de ilk ayim.klomende olusmadi yumurta. son iki gun daha kullan dedi doktor buyumesse birakicam bu ay ins buyur

Progon la benim çok yumurtam çok olmadı ama tabiki yumurta sayısı ve kalitesi her ay değiştiği için kesin bişey diyemiyorum

Benim tek yumurta vardı tuhaf olan şey ben klomen kullandığımda 3 veya 4 yumurtam oluyodu kısmet doktor söylemedi kaç mm olduğunu

Benim tek yumurta vardı tuhaf olan şey ben klomen kullandığımda 3 veya 4 yumurtam oluyodu kısmet doktor söylemedi kaç mm olduğunu
zaten 3 veya 4 saglikli degil ki benimki iptal ediyo 3 u gecince klomen beni cok darlatti ya atesten uyuyamiyodum yani o derece gonal f de sadece bas agrisi oldu ilk gunler ama daha rahat bi de igneye alissam cok iyiydi

Ya ilaçların yan etkisi zaten çok fazla bi süre sonra böbreklerede vuruyormuş inş Allahım bizi çok bekletmez herkesin kucağını doldurur yavrusuyla

kizlar az once doktordam geldim 2 yum. var 18 mm dedi bu aksam catlatma ignesi cumada asilama olcak Allh buyuk ins hepimizinki tutar rabbim isteyen herkese versin aratmasin

kizlar az once doktordam geldim 2 yum. var 18 mm dedi bu aksam catlatma ignesi cumada asilama olcak Allh buyuk ins hepimizinki tutar rabbim isteyen herkese versin aratmasin
hayırlısı olsun canım . bende öğleden sonra gidicem dr a =) 13-13-15-19 mm 4 yumurtam vardı dun.
2 tanesinı catlamak ıcın uygun oburlerı kucuk.
bende %90 cuma gunu olacakmısım asılama :KK37:

kizlar ovitrelle catlatma ignesini yapicam bu aksam fakat icindeki havayi bosaltmak icin ilac olan yere kadar ittirsem mi yoksa hic ellmeden oldugu gibi mi uyguliycam acaba

kizlar ovitrelle catlatma ignesini yapicam bu aksam fakat icindeki havayi bosaltmak icin ilac olan yere kadar ittirsem mi yoksa hic ellmeden oldugu gibi mi uyguliycam acaba
kendinmi yapacaksın. ay hıc cesaret edemem :( bana oyle bısey demez ınsallah. gıder vurdururum artık nobetcı eczanede hastanede fılan :skandal:

kendinmi yapacaksın. ay hıc cesaret edemem :KK43: bana oyle bısey demez ınsallah. gıder vurdururum artık nobetcı eczanede hastanede fılan :skandal:
ben zaten 16 gundur alistim gonal f kullandigim icin oda aynisi baktim igne uclari ayni olcude yoksa bende hemsireye vurdurmustum ilkini

Merhabalr asilama tedavisine bugun baslamis olarak yaziyorm dr um adetimin 2.gunu olan bugun ignelere baslatti puregon 600 yazan bu igneyi 6gun kullanacakmisim ilerleyen asamalar nasil dikkat etmem gereken seyler var midir yardmlarinizi bekliorm

Back
X