MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Bende 23 mayista yaptirdim bugün 10. Günüm bir kac gündür gögüslerim cok agriyor istahim cok acildi acaba ilaclardan mi ki test yapmaya korkuyorum 4 gun daha beklicem insallah hepimizin tutar ☺
canım bende 26.mayısda yaptırdım ama zaman geçmiyor, bugün de sol kasığımda ağrı yok her gün oluyordu bugün yok korkuyorum :(

Kizlar selam acil bisi danismam lazim size fikirleriniz benjm icin onemli.bugun 2.asilamamin son ignesini atildim.puregondu adi.bu gece saat 12de catlama ignesi yapilcak.en son pazar iliski olsun demisti doktor oldu.bide dun olsun demisti malesef olmadi dun.acaba bugun catlatma ignesinden once yada sonra iliskj olsa olur mu???pazar gunu oldu en son iliski.doktor ilski oldumu dun dedi evet dedim :( olmadi diyemedim.oda tmm eşin perhize grsin dedi.cuma gunu saat 10da orda olucaz asilama icin.napayim sizceeeee ??????

Kizlar selam acil bisi danismam lazim size fikirleriniz benjm icin onemli.bugun 2.asilamamin son ignesini atildim.puregondu adi.bu gece saat 12de catlama ignesi yapilcak.en son pazar iliski olsun demisti doktor oldu.bide dun olsun demisti malesef olmadi dun.acaba bugun catlatma ignesinden once yada sonra iliskj olsa olur mu???pazar gunu oldu en son iliski.doktor ilski oldumu dun dedi evet dedim :KK43: olmadi diyemedim.oda tmm eşin perhize grsin dedi.cuma gunu saat 10da orda olucaz asilama icin.napayim sizceeeee ??????
Cnm bizde çatlatmak ignesini vurdugum gece ilişkiye girdik.Çünkü doktor belli bigün soylemedi.Ben çatlatmak iğnesini vuracağını gece girersen daha iyi olur diye duymuştum.Bu gece girin bence sknti olmaz.Benim tuttu aşılamam inşallah seninkide tutar

Cnm bizde çatlatmak ignesini vurdugum gece ilişkiye girdik.Çünkü doktor belli bigün soylemedi.Ben çatlatmak iğnesini vuracağını gece girersen daha iyi olur diye duymuştum.Bu gece girin bence sknti olmaz.Benim tuttu aşılamam inşallah seninkide tutar

Ayy ciddimisin cnim ne guzel yenimi hamile kaldin sende?asilamaylami hamile kaldin cnm?neydi asilama sebebi ozel diilse?

Ayy ciddimisin cnim ne guzel yenimi hamile kaldin sende?asilamaylami hamile kaldin cnm?neydi asilama sebebi ozel diilse?[/QUOTE
Ayy ciddimisin cnim ne guzel yenimi hamile kaldin sende?asilamaylami hamile kaldin cnm?neydi asilama sebebi ozel diilse?
Evet cnm aşılama ile hamile kaldım ilk asilamamdi bugün 15. gunumdu kan testi ile öğrendim benim yumurtalar yeterince büyümüyordu gelişimi azdı gonal f kullandım tek yumurtam gelişti sadece onunla hamile kaldım Allahım herkese nasip etsin 2 buçuk sene sonra bana nasip etti

Evet cnm aşılama ile hamile kaldım ilk asilamamdi bugün 15. gunumdu kan testi ile öğrendim benim yumurtalar yeterince büyümüyordu gelişimi azdı gonal f kullandım tek yumurtam gelişti sadece onunla hamile kaldım Allahım herkese nasip etsin 2 buçuk sene sonra bana nasip etti

Amin cnm ins bizede nasib olur tum isteyenlere nasip etsin Rabbim.ayy nekadar sevinmissinizdir nekadar guzel yaaa.polikistik over miydin sen cnim?asilama sonrasi nasil dinlendin peki surekli yattinmi?k

Amin cnm ins bizede nasib olur tum isteyenlere nasip etsin Rabbim.ayy nekadar sevinmissinizdir nekadar guzel yaaa.polikistik over miydin sen cnim?asilama sonrasi nasil dinlendin peki surekli yattinmi?k
Hemde nasıl cnm uzun zamandır istiyoduk ya kimi arasam ağladı duyunca ben bi sene olmayınca doktora gittim herşey normal çıktı ama doktor serephone diye ilaç verdi klomenle ayni ilacmis 4 ay kullan gel dedi 4 ayin sonunda 5 tane over kisti olusmus biri yırtılmış iç kanamasina sebep oldu hastanede yattım ama bi sene boyunca kistler yüzünde hamile de kalamadim asilamada yaptiramadim nasip bu guneymis geçti hepsi çok sukur

Doktor yat demedi ama 2 gün boyunca yattım sonraki günlerde ufak tefek ev islerini yaptim ama hic stres yapmadım içimi rahat tuttum

cnm benim 2 yumurtam gelismisti 12 gun hcg 129 yuksek mi sanki acaba ikiside mi tuttu

Back
X