MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Bugün sabahtan yaptırdım asilamayi istememe rağmen bakmadı doktor çatlayıp catlamadigiba başıma şöyle de bir talihsizlik geldi yıkama işleminden geçen spermler zaten az bişey kalıyor yardımcı kız onu doktora uzatırken döktü doktor da ordan siringaya çekip yaptı ama hiç içime sinmiyor yarın da ikinci asilamam var ama yumurtalar dün çatladı sanki yine de nasip bu süreçte stres çok önemli ve inanılmaz gerilfim asabim bozuldu

Bugün sabahtan yaptırdım asilamayi istememe rağmen bakmadı doktor çatlayıp catlamadigiba başıma şöyle de bir talihsizlik geldi yıkama işleminden geçen spermler zaten az bişey kalıyor yardımcı kız onu doktora uzatırken döktü doktor da ordan siringaya çekip yaptı ama hiç içime sinmiyor yarın da ikinci asilamam var ama yumurtalar dün çatladı sanki yine de nasip bu süreçte stres çok önemli ve inanılmaz gerilfim asabim bozuldu

Aynen cnm bende bugun oldum asilama.bende dedim oncesinde bakicakmisiniz dedim asistanina hayir dedi zaten biz hazir hale gtirdik onlari dedi.vardir bi hayir cnim uzulme.ikinci asilama dedigin ne canim????

Burda,okumuştum sanırım bazı doktorlar üstüste iki gun aşılama yapıyormuş doktoruma sordum yaparız dedi yarın yine yapacak ama ışte yumurta kalirmi yarına bilmiyorum çok zor sanki bakmak artık o kadar git gel ben kendim bile aleti sokup bakacak hale geldim yani beraber bekleyecez o zaman seninle desene test yapmaya başlayınca paylaşalım

Burda,okumuştum sanırım bazı doktorlar üstüste iki gun aşılama yapıyormuş doktoruma sordum yaparız dedi yarın yine yapacak ama ışte yumurta kalirmi yarına bilmiyorum çok zor sanki bakmak artık o kadar git gel ben kendim bile aleti sokup bakacak hale geldim yani beraber bekleyecez o zaman seninle desene test yapmaya başlayınca paylaşalım

Aynen cnim paylasalim ins.oldunmu sen 2.asilamayi bugun?aynen hee bakiverse nolcak sanki demi catlamismi diye

Kizlar tekrar kan tahlili yaptırdım bugün hcg artmış 312 cikti.Doktorum sorun yok değer güzel çıkmış dedi.Pazar günü acilde bidaha yaptircam doktora haber vercem.İnşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz.Dört gözle bekliyorum :)

Canim senin ilk asilaman miydi?sende ne gbi belirtiler oldu peki ?

Ben crinone JEL kullanıyordum.Kaşıntı ve alerji yaptı.Progestan kullanmaya başladım.Ama ağızdan aliyorum.Yumurtalar yeterince gelismiyodu cnm.
figen peki progestana devam ediyormusun bende fitil olara kullanıyorum onu aşılama dahil 11.günüm az kaldı :)

Mrb. Bende uzun zamandr takip ediyorum bu konuyu. Kaçtane açıldıysa okumuşmdr sanrm :) 30 mayısta aşılamam oldu. İlkinde klomen+çatlatma iğnesi ile nisan ayında negatif sonuç aldım. Bu kez gonal f300 ile 37.5 doz + çatlatma iğnesi vuruldum. Bu kez hiç bi his yok içimde. Hatta 14.gün tahlil için çağırdı doktor ona bile gitmek istemiyorum. Çnkü negatif sonuçlardan sıkıldım. Adetim gecikirse bakıcam. Keşke babalar gününe yetişseydi de diyorum bi yandan :) hakkımızda hayırlısı.. Sorunumuz sebepsiz infertilite. Şuan hiçbir belirti hissetmiyorum. Bi öncekinde hepsibi hissettimde ne oldu diyorum:) ayrıca aşılamaları tutanları tebrik ediyor, sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsn diye dua ediyorm. Çnkü insan olumlu sonuçları gördükçe umutlanıyor. Şu mübarek ayda hepinizden dua bekliyorum.

Back
X