- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
10 gun kanda bhcg 23 cikti benim
Peki sen 10.gun kandan once idrar testi yaptinmi cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok daha var haziran 12 gibiPeki adet gunun gectimi canim?
yok daha var haziran 12 gibi
Aldim valla ama cesaret edemiyorumSen beni dinle bak yap testi hemen:)))))
Aldim valla ama cesaret edemiyorum
Tamam tamama yapiyorum ayy yaaa heyecan bastıKiz daha bekleme yap hadi hemen bekliyom burda seniiii))))
Tamam tamama yapiyorum ayy yaaa heyecan bastı
Tamam tamama yapiyorum ayy yaaa heyecan bastı
Nasip canım artık cuma gunu tam belli olur o zamana kadar en azindan kafaya takmamErkenmi acaba test icin yaaa.hemen uzulme cnim
yapmadim cikmazdi heraldePeki sen 10.gun kandan once idrar testi yaptinmi cnm?
ilk ve ikonci gun kasik agrisi sonra yok oldu goguslerde bir hafta hassas sonra 3 gun iyiydi sonra yine hassaslasti artik 10 gunu gecmisti gebelikte cikmisti zaten. ewet fitil olarak kullandimCanim senin asilamadan soraki gun neler oldu vucudunda degisik?mesela kasiklarin nasildi?yada goguslerin hassaslastimi?birde progestan fitil kullandinmi?
10 gun kanda 23 cimisti bhcgSen kaçıncı gün test yaptın canım
bendede gogusler sisti sanki adet olcam asiri hassas dokunulmuyo bide uyku uyku cok var farkli bisey varmi sende cnmBende kusma olmuyorda cnm tansiyonumu düşürüyor galiba halsizlik ve bas dönmesi oluyor calismadigim için sknti olmuyor idare ediyorum
Yok cnm aynen keşke hep uyusam.Bide adet olacak gibi oluyorum 7. haftaya kadar devam edermiş adet sancısıi.Doktor ultrasonla baktı mi sana.bendede gogusler sisti sanki adet olcam asiri hassas dokunulmuyo bide uyku uyku cok var farkli bisey varmi sende cnm