MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

kızlar sızlere onemlı sorum war ozellıkle pko olup asılaması tutanlara yada olmayıp gene tutanlara...
yumurtanız en son kaç cm di?çatlatma ıgnesı olmadan oncekı yumurtanız kaç cm di?

Benim de 18di cnm.ama kimi arkadaslar kucuk diolar.pkolularda en az 22 cm olmali diolar yaaaa ;((

Yorumlara fazla takılma sonuçta doktor o yumurtayı takip ediyor gelişimini inceliyor ona göre karar vermiştir. Tüp bebekte de bu boyutlarda toplamaya başlıyorlar.
Bende sonradan pko gelişmişti o yüzden bian da artış olur diye düşük dozda tek yumurtayla ilerledik

Yorumlara fazla takılma sonuçta doktor o yumurtayı takip ediyor gelişimini inceliyor ona göre karar vermiştir. Tüp bebekte de bu boyutlarda toplamaya başlıyorlar.
Bende sonradan pko gelişmişti o yüzden bian da artış olur diye düşük dozda tek yumurtayla ilerledik

Benimde oyleydi cnm zaten.ben pkoyum ama.puregon 75 vuruldum hep uzerine cikmadik hic

Selam kizlar. Benim bugun asilamadan sonraki 12.-13. Gunum. Test yapmadim, gecikme olmadan test yapmak istemiyorum aslinda. Ama regl olacakmisim gibi kasigimda karnimda agrilar hissediyorum bikac gundur, wc ye gitmeye korkuyorum vallahi. Belirtiler ayni denir hep ama yine de korkutuyor boyle olmasi beni.

Selam kizlar. Benim bugun asilamadan sonraki 12.-13. Gunum. Test yapmadim, gecikme olmadan test yapmak istemiyorum aslinda. Ama regl olacakmisim gibi kasigimda karnimda agrilar hissediyorum bikac gundur, wc ye gitmeye korkuyorum vallahi. Belirtiler ayni denir hep ama yine de korkutuyor boyle olmasi beni.

Kuzum test yapsan cikar hemen zaten

Kizlar merhaba, benimde ilk asilamam 29 haziranda yapildi 6 tane yumurta vardi ve ucu 18mm ve ustundeydi asilamami 46 saat sonra felan yapti doktorum nedense oyle olmasini daha dogru bulmus. Goguslerimin ucu hep dik ve cok agrili ilaclarin yan etkisi mi bilemiyorum.. Bir tarafim tuttu diyor doger tarafim yok hayirlisi olsun hepimiz icin..

Kizlar merhaba, benimde ilk asilamam 29 haziranda yapildi 6 tane yumurta vardi ve ucu 18mm ve ustundeydi asilamami 46 saat sonra felan yapti doktorum nedense oyle olmasini daha dogru bulmus. Goguslerimin ucu hep dik ve cok agrili ilaclarin yan etkisi mi bilemiyorum.. Bir tarafim tuttu diyor doger tarafim yok hayirlisi olsun hepimiz icin..

Selam, benim de 21 haziranda yapildi. Bende de asilamadan sonra ilk zamanlar gogus hasssasiyeti ve agrisi cok fazlaydi. Simdi o azaldi ama kasik agrilarim var ara ara cok yogun gelen. Insallah ilac etkisinden ya da gorecegimiz pozitifin etkisindendir bunlar, baska hicbir seyden degildir. Guzel haberler alalim insallah sirayla, bu guzel gunde birbirimize dua edelim.

Evet beklemekten ve dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor. Ben bu tutmadiysa ikinci asilamayi yaptirmakta cok kararsizim direk tup bebege mi gecsem diyorum. Esimde hareket azligi var . Yikamadan sonra 20 milyon sayiyla % 25 i ileri hareketli %75 i yavas hareketliydi gerci Rabbimin ol demesine bagli yoksa bir tane sperm yetiyor

Evet beklemekten ve dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor. Ben bu tutmadiysa ikinci asilamayi yaptirmakta cok kararsizim direk tup bebege mi gecsem diyorum. Esimde hareket azligi var . Yikamadan sonra 20 milyon sayiyla % 25 i ileri hareketli %75 i yavas hareketliydi gerci Rabbimin ol demesine bagli yoksa bir tane sperm yetiyor

Insallah ikincilere gerek kalmadan bu ay aliriz mujdelerimizi ve saglikla sınuclanir. Benim de ilk asilamam. Benim de yumurtlamam iyi cok şükür ama esimin sayi ve morfolojiden hafif bi sorun var. Normale yakin diyo doktor ama bi yil gecince asilamaya basladik. Biz de esimle asilama kolay bi islemmis, insallah gerek kalmaz ama kalirsa tekrar deneriz diye dusunduk. Tup bebekte sans daha yuksek ama hem daha zor hem daha maliyetli islem. Hiiiic gerek kalmaz INSALLAH

Selam hanimlar...asilamamin 5. Gunu bugun...sadece goguslerim inanilmaz sisti ve agriyor... ignelerden o da sanirim...ayin 14 unde test yapilacak...hepimizin hakkinda hayirlisini diliyorum...

Selam hanimlar...asilamamin 5. Gunu bugun...sadece goguslerim inanilmaz sisti ve agriyor... ignelerden o da sanirim...ayin 14 unde test yapilacak...hepimizin hakkinda hayirlisini diliyorum...

Evet asilama sonrasi o bikac gün oluyor gercekten. Yani anladigim 15. Gunu test istemis doktorun senden. Benimki gecikmeyi bekle dedi bekliyorum bakalım, insallah gecikme olmasini.

Back
X