MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Amin cnm.Gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi.İnşallah hayırlı haberler alırız.Alamasakta yılmak yok yola devam :)

Ooo sen daha yeni.. sirayla mujde veririz insallahh.
Sen ignelimi oldun. Ben femara kullandim.. 2 ay klomen kullanmistim yine 3 yumurtam oldu. Ama olmadi :KK43:
Valla iğneli Nasıl bilmiyorum ama yıkanmış spermle uygulandı bana:)klomen kullandim bu ilk defa sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra da aşılama

Sizde de işlemden sonra akıntı oldu mu hiç ben sanki hiç durmamış hepsi akmış gibi hissettim ama orda uzandım 20 dakika falan mümkün mü bilmem:KK43:
Ben hissetmedim aktigini. Bende 20 30 dk arasi yattim.. ama akmamistir. Giden gidiyo zaten canim. O sivi baska bisey sanirim.

Klomen yerine igne veriyolar iste. Neden veriyolar bilmiyorum.. :) bizimkide yikandi canim. Herkesin yikaniyo :KK48:
İğnede yumurta gelişimi için veriliyor bazen klomen yeterince geliştirmiyor yumartaları :) yıkanmadan yapılan aşılama yöntemi de var diye okumuştum ama bilemem artık;)

aslinda igne daha etkili bendede iki ay klomenle yum olustu fakat tutmadi bide rahim duvarimi inceltti ignede bi sorun yasamadim bide bizim spermde ileri hareket az ondan asilama dedik
Yikamadan sonra 100 milyon yuzde98 ileri hareker vardi bizim. Ne kadar iyi bilmiyorum. Dr iyi dedi ama. Zaten sorunumuz yok sebepsiz olmuyo bizim :(
Ama yine olmus gibi gelmiyo bana. :kızgın::kızgın:

mrb aranıza yeni katıldım bende 1 yıldır çocuk deniyorum olmuyor herhangi bir problemimiz yok eşimde de bende de 2 ay serephone kullandım 4 yumurtam oluştu her seferinde olmadı 3. de letu kullandım doktor aşılama yaptı yine olmadı şimdi tekrar letu kullanıyorum haftaya cuma ve cumartesi üstüste iki gün aşılama yapıcak ve şu şekilde açıklama yaptı genelde ilaç kullanımının 5. ayında gebelik elde ediliyor dedi bu konuda bilgisi olan var mı

Back
X