MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

merhaba kızlar ben dün kontrole gittim 18,5 mm 1 tane yumurtam vardı dr gece 12 çatlatma iğneni ol dedi cumartesi sabahı aşılama olacak garip bir his var içimde rabbimin ol demesini bekliyorum :dua:

kafaniz niye karisikki benim 14 mm kalmisti 2 gun igneye devam ettim 18 mm de catlattik

merhaba canım dün kontrole gittim 18,5 mm olmuş gece 12 çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam olacak Allahın izniyle inşallah tutar ne yapmalıyım ne götürmeliyim hiçbirşey söylemediler

kızlarr yok mu bir cevaap neden ilk aşılamalarda şans düşük oluyorda ikinci ve üçüncü aşılamada daha yüksek oluyor aynı işlemler değil mi sonuçtaa

kızlarr yok mu bir cevaap neden ilk aşılamalarda şans düşük oluyorda ikinci ve üçüncü aşılamada daha yüksek oluyor aynı işlemler değil mi sonuçtaa
belki psikolojik olarak olabilir. ilki stresli oluyor .
bende aynen sen gıbıyım sebepsız olmuyor 1,5 senedır. ılk kez asılama yaptırdım.

bu işin psikolojisi mi kaldı sonucta her defasında cocuk olacak mı diye bir bekleyiş oluyor. aşılama da spermlerin hangi tüpe gittiğini anlayabiliyorlar mı acaba doktor bana sağ tupun tıkalı değil ama geçiş zorluğu var demilti de.

bu işin psikolojisi mi kaldı sonucta her defasında cocuk olacak mı diye bir bekleyiş oluyor. aşılama da spermlerin hangi tüpe gittiğini anlayabiliyorlar mı acaba doktor bana sağ tupun tıkalı değil ama geçiş zorluğu var demilti de.
bılmıyorum canım benım yorumum bu sadece.

rahım fılmı cekılmedınmı. ordan anlamıstır belkı

merhaba kızlar ben dün kontrole gittim 18,5 mm 1 tane yumurtam vardı dr gece 12 çatlatma iğneni ol dedi cumartesi sabahı aşılama olacak garip bir his var içimde rabbimin ol demesini bekliyorum :dua:
Hayırlısı olsun inşallah.Benimde 1 tane yumurtam gelişti 19 mm.18 mayısta aşılama oldum.

İlkinde ilaçlarla yumurtalar uyarılmış oluyor ya.Belki oyuzden ikinci ve üçüncü de sans daha fazla oluyordur.

merhaba canım dün kontrole gittim 18,5 mm olmuş gece 12 çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam olacak Allahın izniyle inşallah tutar ne yapmalıyım ne götürmeliyim hiçbirşey söylemediler
hic bisey goturmuyosun sadece esin erkenden sperm verecek baska bisey yok cnm

kacinci gunun ki? ilk kontrollerde zaten okadar oluyolar ben taa 22 gun 18mm olmustu 3 kutu igne yapmistim 75 ten en son ki igneye 112.5 tan yaptim bayada ugrastik her 2 gunde gidiyodum kontrole en sonunda buyudu sukur bi ara bende umudumu kaybetmistim buyumuyolar diye

Bu ayin 21inden beri vuruluyorum iste cnm.puregon 300den 3kutu war.dun kntrolum wardi iste buyumemis. :(

mrb aranıza yeni katıldım bende 1 yıldır çocuk deniyorum olmuyor herhangi bir problemimiz yok eşimde de bende de 2 ay serephone kullandım 4 yumurtam oluştu her seferinde olmadı 3. de letu kullandım doktor aşılama yaptı yine olmadı şimdi tekrar letu kullanıyorum haftaya cuma ve cumartesi üstüste iki gün aşılama yapıcak ve şu şekilde açıklama yaptı genelde ilaç kullanımının 5. ayında gebelik elde ediliyor dedi bu konuda bilgisi olan var mı
ilk defa duydum bunu ust uste asilamayi

Back
X