• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Belki de bilmiyorum bir de ecopirin aspirin kullanıyorum onun da mı etkisi oldu anlamadım ki ama tıbben hiçbir açıklama yok internette doktorum da sadece yumurtlama kanaması olabilir deyip kesilmesi için ilaç verdi ve keailmişti bugün yine leke geldi
Bilemiyorum aspirin ben de kullanıyorum ama öyle bir etki yapmadı eğer devam ederse doktora görünün bi.

Değişiklik var mı peki akıntı vs belirtiler? Bir de değer düşük gibi demişsiniz kaç olması gerekiyor bu dönemde daha çok erken çünkü
Ben değilde birkaç kişi düşük dedi yolsa daha yeni yani belirti olarak iki gündür bel ve hafif kasık ağrısı oluyor

İnşallah öyle değildir hemen doktora görün çok sevindim adına inşallah sağ Salim sağlıklı gebelik olur benim bu gün 13. Gün kısmet bakalım artık elimde testte yok mecbur inşallah adet olmasam pazartesi direk kan verecem
İnşallah canım bakalım cumartesi tekrar kan verecem inşallah artar inşallah sende de vardır gebelik 🌸

Çatlatma ignesijin bugün 14. Günü kuruma cizgisimi yardımcı olablirmisinizzzz

Eklentiler

• IMG_0661.webp
    IMG_0661.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 58
Back
X