• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 11.günü 3 farklı test yaptım bir saat önce kaset test il 6 dk belirdi diğeri awox o da bi 10 dk sürdü netleşmesi ama bir de Prodoctor yaptım onda negatif çıktı bu çıkan testler güvenilir mi bilmiyorum
Canın bence bi kan mı versen ikisi de pozitif çünkü yani ikisindede yanlış pozitif verme ihtimali bana az geldi. Ya da prodoctor varya yarın sabah onunla bir daha yap

Canın bence bi kan mı versen ikisi de pozitif çünkü yani ikisindede yanlış pozitif verme ihtimali bana az geldi. Ya da prodoctor varya yarın sabah onunla bir daha yap
Yarın sabah 2 3 test yaparım farklı markalar elimde çok 😂😂 Yokya ben testlere güvenmiyorum net tüm testlerde görmeden asla kan vermem bence kan verip negatif almak büyük hüsran sabah belli olur testler doğru mu hatalı mı ben yalancı pozitif olabilir diyorum güvenemiyorum

Yarın sabah 2 3 test yaparım farklı markalar elimde çok 😂😂 Yokya ben testlere güvenmiyorum net tüm testlerde görmeden asla kan vermem bence kan verip negatif almak büyük hüsran sabah belli olur testler doğru mu hatalı mı ben yalancı pozitif olabilir diyorum güvenemiyorum
Bende şimdi tekrar prodoctor test yaptım çok silik çizgi çıktı. Sen böyle diyince tabi kafam karıştı

Bende şimdi tekrar prodoctor test yaptım çok silik çizgi çıktı. Sen böyle diyince tabi kafam karıştı
Canım ben testlere güvenmiyorum ha senin pozitiftir belki bilemem ama Prodoctor bana yalancı pozitif çok çıkardı ona zaten güvenim pek yok bu testlere de 😂 yani güvenmek için gittikçe koyulaşması ve yaptığım her markada çıkması gerekir diye düşünüyorum yani mesela seninde benimde varsa eğer gebelik inşallah vardır yarın bir tık koyu ve hemen çıkması gerekir

Canım ben testlere güvenmiyorum ha senin pozitiftir belki bilemem ama Prodoctor bana yalancı pozitif çok çıkardı ona zaten güvenim pek yok bu testlere de 😂 yani güvenmek için gittikçe koyulaşması ve yaptığım her markada çıkması gerekir diye düşünüyorum yani mesela seninde benimde varsa eğer gebelik inşallah vardır yarın bir tık koyu ve hemen çıkması gerekir
Anladım canım iyi oldu söylemen heveslenmemiş oldum boş yere. Yarına kadı o zaman sabahtan yaparım bu sefer 🌸

Anladım canım iyi oldu söylemen heveslenmemiş oldum boş yere. Yarına kadı o zaman sabahtan yaparım bu sefer 🌸
Ay hevesini kırmak istemem canım ya ama bak benim bariz çıktı yine de güvenmiyorum bu gözler ne testler gördü de negatifti 😂 eğer hamileysek şu iki gün içinde hatta çatlamanın 14.günü olan cuma gününe kadar çıkması netleşmesi lazım inşallah hamileyizdir 🙏🏻

Selamlar kızlar çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım istedim ben femara kullandım ve adetin 14 günü olan 15 Mayıs perşembe günü doktor kontrolüne gittim yumurta bir tane oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnemi de bir gün sonra oldum yani dün akşam 10 gibi inşallah bu ay hepimiz tutturmuş oluruz 🌸
Bende 4 aydır Femara kullanıyorum hala bi gebelik gerçekleşmedi bu ayin 17 sinde çatlatma iğnesi vuruldum sabırsızlıkla bekliyorum belirtileriniz varmi acaba

Ay hevesini kırmak istemem canım ya ama bak benim bariz çıktı yine de güvenmiyorum bu gözler ne testler gördü de negatifti 😂 eğer hamileysek şu iki gün içinde hatta çatlamanın 14.günü olan cuma gününe kadar çıkması netleşmesi lazım inşallah hamileyizdir 🙏🏻
Evet canım doğru diyosun. Şimdi tekrar test yaptım yine çok silik çizgi var gözle görünüyor yani. Sen naptın yaptın mı

Evet canım doğru diyosun. Şimdi tekrar test yaptım yine çok silik çizgi var gözle görünüyor yani. Sen naptın yaptın mı
Evet yaptım canım silik çizgi aynı şekilde hepsinde çıktı bakalım inşallah iğne etkisi tekrar çıkmıyordur çünkü geçmişti takip etmiştim kan verirsem yarın veririm

Eklentiler

• 20250528_110647.webp
    20250528_110647.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu koyu deil canım evet idrar seyrekliğimdendir o tamamen negatiflesmesi gerek yani birde saha erken 8.gün gebelikte çıkmaz en erken 11. 12.gün
Merhaba ne durumdasınız kan testi yaptınız mı sizin bu gün 12. Benim 11. Günüm cuma günü kan versem çıkar mı aceba

o belirtiler gebelik belirtisi de olabilir ama iğne ile adet döngüsü aynı olmaz ki yani genelde iğneden sonra 14.gün adet olunur bazen kimi kişide 13.gün kiminde 15 yada 16.günü bulur sizbilirsiniz bazen varsa öğrenmek gebelikte düşük riskine önlem almak için zaman kazandırır ben olsam yapardım ne olur ne olmaz daha önce gebelik kayıplarım oldu Oyüzden söylüyorum
Sen test verdinmi canım belirtiniz falan varmı

Yok canım tam testlerde netleşsin öyle verecem yarın veririm belki bakalım hiç bir belirtim yok sadece göğüs ağrısı var biraz o da her ay olan birşey
Yaaa inşallah hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin benimde öyle oldu göğüsler şişti dün maalesef adet oldum cuma günü sıra aldım tekrar kadın hastalıklarına bi gidicem kan pıhtılaşma falan varmı baktırayım hormonlarım iyi çıkmıştı aslında ama nasip bu işler

Back
X