- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Ben test yaptığımı bile söylemiyorum eşime gizli alıp yapıyorum hep. Keşke söylemeseydin. Çok acele ettin. Ama inşallah bebişlerimiz bizimledir . Kanın tahlilini çerçeve yaptırıp hediye edersin eşinebunlar işte bugün yaptığım eşimde boşuna hamileyim diyip duruyomuşsun birşey yokmuş ortada felan dedi onada ağladım sanki benim suçumm heveslendim ne var yani
Söylemedimki sabah kalktı hani yaptınmı nerde felan dedi....İnşallah çıkarda büyük bir çerçeve yaptırır gözüne sokarımmmm amaa nerdeee rabbim inşallah bu ay hüsrana uğratmazBen test yaptığımı bile söylemiyorum eşime gizli alıp yapıyorum hep. Keşke söylemeseydin. Çok acele ettin. Ama inşallah bebişlerimiz bizimledir . Kanın tahlilini çerçeve yaptırıp hediye edersin eşine
Kız ilk yaptığın test te telefonda söyledim demiştin ya, hatta bende demiştim hani zıbın alıp söyleyecektin dieSöylemedimki sabah kalktı hani yaptınmı nerde felan dedi....İnşallah çıkarda büyük bir çerçeve yaptırır gözüne sokarımmmm amaa nerdeee rabbim inşallah bu ay hüsrana uğratmaz
Dayanamadm o an çok sevndir var heralde dedimmmmm yapmasaydm keşkeKız ilk yaptığın test te telefonda söyledim demiştin ya, hatta bende demiştim hani zıbın alıp söyleyecektin die
Neyse boşver inşallah bir kaç güne düzelir testler ben her gün yapıcam pozitif görürsem sende yaparsın zaten bat a da bişi kalmadıDayanamadm o an çok sevndir var heralde dedimmmmm yapmasaydm keşke
Aynen aramızda 1 gün var zaten negatifse biraz erken oluyor adet bir kaç günNeyse boşver inşallah bir kaç güne düzelir testler ben her gün yapıcam pozitif görürsem sende yaparsın zaten bat a da bişi kalmadı
Canisi noldu negatif mi cikti ?Aynen aramızda 1 gün var zaten negatifse biraz erken oluyor adet bir kaç gün
Evet geçen ay 3 gün önce olmuştum ben. Yarın olabilirim o zamanAynen aramızda 1 gün var zaten negatifse biraz erken oluyor adet bir kaç gün
Yiresim attım baksana bir canımm çok hafif çizgi var yine kafayı yicemCanisi noldu negatif mi cikti ?
Evet ben 5 gün önce olmuştum 18de olmayı bekliyorum ama bilmiyorum..İnşallah her emeğime değer bu ay 700 civarı para harcadım aytıyetten manevi çöküşmm offfEvet geçen ay 3 gün önce olmuştum ben. Yarın olabilirim o zaman
Benimki 700 ü de geçti benim dr un muayenesi sadece 230 tl 2 defa ücret verdim 5 defa gittim yanına 3 kutu menogon 157x3 +ovitrelle + klomen ve 2. Ay bu artık hesap bile yapamıyorumEvet ben 5 gün önce olmuştum 18de olmayı bekliyorum ama bilmiyorum..İnşallah her emeğime değer bu ay 700 civarı para harcadım aytıyetten manevi çöküşmm offf
Canim yarin kan testine gitsene daha net bellli olur bilemedim simdi normalde olsa hamilesin diyecegim de tedavi sirasinda nasil oluyor bilmiyorum daha yeni ogrencem bnde bu arada tedavi zamani erken mi adet olunuyo?Yiresim attım baksana bir canımm çok hafif çizgi var yine kafayı yicem
İyi hoş doktorlarımız iyide heray bu kadar harcıyoruz onun yerine aşılama yapsalarda heray bu kadar vermesek insan resmen maddi sıkıntıya giriyorBenimki 700 ü de geçti benim dr un muayenesi sadece 230 tl 2 defa ücret verdim 5 defa gittim yanına 3 kutu menogon 157x3 +ovitrelle + klomen ve 2. Ay bu artık hesap bile yapamıyorum
Sen çizgi gördünmü görmedim bugünün testinde ? Vallahi kafa gitti bende 3.cü iğnem ben bile şaştımmCanim yarin kan testine gitsene daha net bellli olur bilemedim simdi normalde olsa hamilesin diyecegim de tedavi sirasinda nasil oluyor bilmiyorum daha yeni ogrencem bnde bu arada tedavi zamani erken mi adet olunuyo?
Aşılama da da aynı iğneleri kullanacağız. Bide aşılama ücreti vereceğiz. Daha çocuk yapmadan masrafları başladı. Bide bebek olunca düşünİyi hoş doktorlarımız iyide heray bu kadar harcıyoruz onun yerine aşılama yapsalarda heray bu kadar vermesek insan resmen maddi sıkıntıya giriyor
Aşılamada sperm bilmem ne yıkaması içinde para veriyosun aşılama yapsaydık zamanında kardarydık heraldeAşılama da da aynı iğneleri kullanacağız. Bide aşılama ücreti vereceğiz. Daha çocuk yapmadan masrafları başladı. Bide bebek olunca düşün
Vallahi bilemedim psikolojik olabilir benim nezaman adet olmicam yok daha desem ağrım olur adet olcam heralde derim olurum....İnşallah olmazsın kızz rabbim yardımcın olsun kontrol et devamlıRabiş psikolojik mi anlamadım adet ağrım başladı şu an sanki Her an olacakmışım gibi
Yok kız ilk ıvır zıvırlar hariç bebek doğunca 100 tl den fazla aylık masrafı olmuyorAşılamada sperm bilmem ne yıkaması içinde para veriyosun aşılama yapsaydık zamanında kardarydık heraldepara önemli değil ama karşılığınıda almıyoruz ki rabbim büyük ama inşallah bu ay olmuştur..
Vallaha daha cinsiyet öğrenince kıyafetiydi beziydi biberonuydu ıslakmendiliydi varda var napcaksak şimdi batarız o zamana elde birşey olmaz
İnşallah olmamVallahi bilemedim psikolojik olabilir benim nezaman adet olmicam yok daha desem ağrım olur adet olcam heralde derim olurum....İnşallah olmazsın kızz rabbim yardımcın olsun kontrol et devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?