Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

bunlar işte bugün yaptığım eşimde boşuna hamileyim diyip duruyomuşsun birşey yokmuş ortada felan dedi onada ağladım sanki benim suçumm heveslendim ne var yani
Ben test yaptığımı bile söylemiyorum eşime gizli alıp yapıyorum hep. Keşke söylemeseydin. Çok acele ettin. Ama inşallah bebişlerimiz bizimledir . Kanın tahlilini çerçeve yaptırıp hediye edersin eşine

Söylemedimki sabah kalktı hani yaptınmı nerde felan dedi....İnşallah çıkarda büyük bir çerçeve yaptırır gözüne sokarımmmm amaa nerdeee rabbim inşallah bu ay hüsrana uğratmaz

Söylemedimki sabah kalktı hani yaptınmı nerde felan dedi....İnşallah çıkarda büyük bir çerçeve yaptırır gözüne sokarımmmm amaa nerdeee rabbim inşallah bu ay hüsrana uğratmaz
Kız ilk yaptığın test te telefonda söyledim demiştin ya, hatta bende demiştim hani zıbın alıp söyleyecektin die

Evet geçen ay 3 gün önce olmuştum ben. Yarın olabilirim o zaman
Evet ben 5 gün önce olmuştum 18de olmayı bekliyorum ama bilmiyorum..İnşallah her emeğime değer bu ay 700 civarı para harcadım aytıyetten manevi çöküşmm offf

Evet ben 5 gün önce olmuştum 18de olmayı bekliyorum ama bilmiyorum..İnşallah her emeğime değer bu ay 700 civarı para harcadım aytıyetten manevi çöküşmm offf
Benimki 700 ü de geçti benim dr un muayenesi sadece 230 tl 2 defa ücret verdim 5 defa gittim yanına 3 kutu menogon 157x3 +ovitrelle + klomen ve 2. Ay bu artık hesap bile yapamıyorum

Yiresim attım baksana bir canımm çok hafif çizgi var yine kafayı yicem
Canim yarin kan testine gitsene daha net bellli olur bilemedim simdi normalde olsa hamilesin diyecegim de tedavi sirasinda nasil oluyor bilmiyorum daha yeni ogrencem bnde bu arada tedavi zamani erken mi adet olunuyo?

Benimki 700 ü de geçti benim dr un muayenesi sadece 230 tl 2 defa ücret verdim 5 defa gittim yanına 3 kutu menogon 157x3 +ovitrelle + klomen ve 2. Ay bu artık hesap bile yapamıyorum
İyi hoş doktorlarımız iyide heray bu kadar harcıyoruz onun yerine aşılama yapsalarda heray bu kadar vermesek insan resmen maddi sıkıntıya giriyor

Canim yarin kan testine gitsene daha net bellli olur bilemedim simdi normalde olsa hamilesin diyecegim de tedavi sirasinda nasil oluyor bilmiyorum daha yeni ogrencem bnde bu arada tedavi zamani erken mi adet olunuyo?
Sen çizgi gördünmü görmedim bugünün testinde ? Vallahi kafa gitti bende 3.cü iğnem ben bile şaştımm

Erken olunuyor nisanda 26da olucağıma 21de oldum

İyi hoş doktorlarımız iyide heray bu kadar harcıyoruz onun yerine aşılama yapsalarda heray bu kadar vermesek insan resmen maddi sıkıntıya giriyor
Aşılama da da aynı iğneleri kullanacağız. Bide aşılama ücreti vereceğiz. Daha çocuk yapmadan masrafları başladı. Bide bebek olunca düşün

Rabiş psikolojik mi anlamadım adet ağrım başladı şu an sanki Her an olacakmışım gibi

Aşılama da da aynı iğneleri kullanacağız. Bide aşılama ücreti vereceğiz. Daha çocuk yapmadan masrafları başladı. Bide bebek olunca düşün
Aşılamada sperm bilmem ne yıkaması içinde para veriyosun aşılama yapsaydık zamanında kardarydık heralde para önemli değil ama karşılığınıda almıyoruz ki rabbim büyük ama inşallah bu ay olmuştur..

Vallaha daha cinsiyet öğrenince kıyafetiydi beziydi biberonuydu ıslakmendiliydi varda var napcaksak şimdi batarız o zamana elde birşey olmaz

Rabiş psikolojik mi anlamadım adet ağrım başladı şu an sanki Her an olacakmışım gibi
Vallahi bilemedim psikolojik olabilir benim nezaman adet olmicam yok daha desem ağrım olur adet olcam heralde derim olurum....İnşallah olmazsın kızz rabbim yardımcın olsun kontrol et devamlı

Yok kız ilk ıvır zıvırlar hariç bebek doğunca 100 tl den fazla aylık masrafı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…