- 13 Şubat 2016
- 131
- 94
- 98
- 31
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Canim nasilsin ne yaptin o testleri beklemis hali varmi benimde morelim cok bozuk dun acildeydim peceteye 1 2 damla kan geldi acile gittim 139.9 olan kan degerim iki gun aradan sonra 281 olmus cok az artiyo aklimda birsuru soru var acaba dis gebelikmi acaba kimyasalmi diyeYiresim attım baksana bir canımm çok hafif çizgi var yine kafayı yicem
Tek masrafı olsunda bir bebişim olsunn.İnşallah olmam
Canım bekleyince çok azdaha belli oluyolar o kadar....Canim nasilsin ne yaptin o testleri beklemis hali varmi benimde morelim cok bozuk dun acildeydim peceteye 1 2 damla kan geldi acile gittim 139.9 olan kan degerim iki gun aradan sonra 281 olmus cok az artiyo aklimda birsuru soru var acaba dis gebelikmi acaba kimyasalmi diye
rabbim inşallah dualarımı duyar kabul eder sana ve tüm isteyen herkese nasip eylesin rabbim benimde yavrumu korusun inşallahhCanım bekleyince çok azdaha belli oluyolar o kadar....
Birşey olmaz canım korkma yerleşme kanaması olmuş yat dinlen devamlı hastaneye gitme
Aminnn vallahi gözüme uyku girmiyoya sabah 5 den beri uyanığım inşallah dualarım kabul olur bu ay son ağlamam olurrabbim inşallah dualarımı duyar kabul eder sana ve tüm isteyen herkese nasip eylesin rabbim benimde yavrumu korusun inşallahh
inşallahh canım inşallahhhAminnn vallahi gözüme uyku girmiyoya sabah 5 den beri uyanığım inşallah dualarım kabul olur bu ay son ağlamam olur
Adet zamanına kadar beklicem bida test yapmicam inşallahinşallahh canım inşallahhh
Ne zaman adetin canimAdet zamanına kadar beklicem bida test yapmicam inşallah
18de perşembeye dek geliyorNe zaman adetin canim
Gel bide bana sor azmı çokmu bugüne nasıl geldim...İnşallah olmam dünyam yıkılır olursamAz kalmis insallah adet olmazsin canim
Allah razı olsun çok sevinrim rcanım rabbim inşallah bebeklerimizi korur yavrun sana sıkı sıkı tutunurRabbim hayirlisini versin canim senin icin hergun dua ediyorum inanki etmeyede devam edicem insallah guzel haberi alirsin
Amin canim benim allahim sendende razi olsun insallahhhAllah razı olsun çok sevinrim rcanım rabbim inşallah bebeklerimizi korur yavrun sana sıkı sıkı tutunur
Bugün güzel bir abdest alayım öğlen bolca kur'an okuyayım hepimize rabbimin izniyleAmin canim benim allahim sendende razi olsun insallahhh
canim sakin ol stres cok onemli bende ayni oluyorum gerci sana diyorum ama en iyisi aslinda hic test almamak ama iste napacaksinnnn merakdan duramiyorzKızlar adet olacak gibi hafif hafif sancılarım başlıyooooooor geri gidiyor
Aynen öyle canım insan kensine engel olamıyorki istedinmi bir kez bebeği pozitifi görene kadar devamZaman gecmek bilmiyooorrr benimdeee .
canim sakin ol stres cok onemli bende ayni oluyorum gerci sana diyorum ama en iyisi aslinda hic test almamak ama iste napacaksinnnn merakdan duramiyorz
skildim bendeee daha adetimeee var gecmiyor zaman ve hic bi belirtim agrim akintim hic biseyim yokAynen öyle canım insan kensine engel olamıyorki istedinmi bir kez bebeği pozitifi görene kadar devam
Bat ne zaman senin canım aynen öyle günler geçmiyor keşke bir gözümüzü kapatsak istediğimiz gün uyansakskildim bendeee daha adetimeee var gecmiyor zaman ve hic bi belirtim agrim akintim hic biseyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?