Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Benim adet günüm bugün kasiklarimda agri oldu nedendir bilmiyorum ama şişkinlik var pantolonum çok sıkıyor gaz var ama bunlar gebelik belirtisinden midir bilmiyorum
Gebeliktede çok gaz oluyor canım rahat şeyler giy evdeysen eğer elinden geldikce artık rahat giyin

Kızlar acaba ovulasyon testimi alsam bir tane yarın yapsam

Yaa kızlar ovulasyon testi gebelik testinden daha koyu çıkıyorya nebileyimm . Benim kafa gidip geliyor bir yapayım bir yapmayom

Yaa kızlar ovulasyon testi gebelik testinden daha koyu çıkıyorya nebileyimm . Benim kafa gidip geliyor bir yapayım bir yapmayom
gün içinde yapma zaten sabah yap yapacaksan. Ben sistit im geçsin die sürekli su içiyorum 20 dk da bir wc deyim o yüzden bende idrarda hcg yoktur. h2O vardır anca

gün içinde yapma zaten sabah yap yapacaksan. Ben sistit im geçsin die sürekli su içiyorum 20 dk da bir wc deyim o yüzden bende idrarda hcg yoktur. h2O vardır anca
Ahahahh ilahi günler cidden geçmiyooor ya

Yarın netlik kazanacak herşey, sabah test yapıcam yine eğer yine çizgi varsa akşam kan vericem. Yarın bitecek bu iş
Sen test yap ama sabah erkenden ona göre bende kan veririm sabah diğer günde öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…