- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
İnşallah canım rabbim bu ay isteyen herkeze bebişini bağışlasın...Yaa ne guzel bende henuz lekenme olmadi ama agrilar halsizlik var hayirlisi artik ins guzel haberler veririz ikimizde
Ya var ama erke degilmi 11 gun bugunİnşallah canım rabbim bu ay isteyen herkeze bebişini bağışlasın...
Elinde test varsa bugün yapsana
12.günün bugün bir yap bakalım ne olacakYa var ama erke degilmi 11 gun bugun
Korkuyorum ama bi deneyim12.günün bugün bir yap bakalım ne olacak
Kızz resmini istiyorum at burdanKorkuyorum ama bi deneyim
Naptın canımKorkuyorum ama bi deneyim
canım adet öncesi belirtin var mıydı şiddetli kasık ağrısı bir iki günYarın kan ver bence varsa da yoksa da öğrenirsin duam Rabbim gönlüne göre versin
Benim adet günüm bugün kasiklarimda agri oldu nedendir bilmiyorum ama şişkinlik var pantolonum çok sıkıyor gaz var ama bunlar gebelik belirtisinden midir bilmiyorumcanım adet öncesi belirtin var mıydı şiddetli kasık ağrısı bir iki gün
Bir de göğüslerim de 5-6 gündür sızı varcanım adet öncesi belirtin var mıydı şiddetli kasık ağrısı bir iki gün
Gebeliktede çok gaz oluyor canım rahat şeyler giy evdeysen eğer elinden geldikce artık rahat giyinBenim adet günüm bugün kasiklarimda agri oldu nedendir bilmiyorum ama şişkinlik var pantolonum çok sıkıyor gaz var ama bunlar gebelik belirtisinden midir bilmiyorum
Git bir normal gebelik testi al alacaksannKızlar acaba ovulasyon testimi alsam bir tane yarın yapsam
gün içinde yapma zaten sabah yap yapacaksan. Ben sistit im geçsin die sürekli su içiyorum 20 dk da bir wc deyim o yüzden bende idrarda hcg yoktur. h2O vardır ancaYaa kızlar ovulasyon testi gebelik testinden daha koyu çıkıyorya nebileyimm. Benim kafa gidip geliyor bir yapayım bir yapmayom
Ahahahh ilahi günler cidden geçmiyooor yagün içinde yapma zaten sabah yap yapacaksan. Ben sistit im geçsin die sürekli su içiyorum 20 dk da bir wc deyim o yüzden bende idrarda hcg yoktur. h2O vardır anca
Yarın netlik kazanacak herşey, sabah test yapıcam yine eğer yine çizgi varsa akşam kan vericem. Yarın bitecek bu işAhahahh ilahi günler cidden geçmiyooor ya
Sen test yap ama sabah erkenden ona göre bende kan veririm sabahYarın netlik kazanacak herşey, sabah test yapıcam yine eğer yine çizgi varsa akşam kan vericem. Yarın bitecek bu iş
ben zaten gece 4 te kalkarım :) senide uyandırırımSen test yap ama sabah erkenden ona göre bende kan veririm sabahdiğer günde öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?