Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

ben zaten gece 4 te kalkarım :) senide uyandırırım pozitif se atarım yoksa atmam artık.
Ahahahhh ben saat 5 de ayaktayımmm hemen yap at çatlarım vallahi senden çok ümitliyyim keşke bugün kan verseydimmm yaaaa

Geç kalmış sayılmazsın git gel bir koşu
Anasağlıkta bu saatde almıyor hastanede yürüyerek bile olsun 5 dklık mesafe değil eriniyoommmmmmm kız eriniyommm gitmeye alılverişe çık deseler hemennn hazırım

Anasağlıkta bu saatde almıyor hastanede yürüyerek bile olsun 5 dklık mesafe değil eriniyoommmmmmm kız eriniyommm gitmeye alılverişe çık deseler hemennn hazırım
Kız belki güzel haber alırsın dönüşte alışveriş yapa yapa gelirsin

Kız belki güzel haber alırsın dönüşte alışveriş yapa yapa gelirsin
Ahahhh he yaparım ben deli kocaya ver paraları hiç gideyim deme ben duramicamı biliyorumya evde ne varsa yolladım götür gözüme gözükmesinler dedim

acillerde kalabalık. İstersen git ama ne dicen dr a?
Az oyun yaparım istifra edip duruyorum ayakta duracak halim yok başım dönüyor ahahahhh çok kalabalık oluyor ama 1.15 saatdeıkıyor of bilmiyommmm annemi arayıp ağlayasım var dalga geçer oda benle

Az oyun yaparım istifra edip duruyorum ayakta duracak halim yok başım dönüyor ahahahhh çok kalabalık oluyor ama 1.15 saatdeıkıyor of bilmiyommmm annemi arayıp ağlayasım var dalga geçer oda benle
Bence yarını bekle sabah erkenden git yaptır poliklinik gibi bir yerde

Ay iyi inşallah gitmiştir çıkar bebişi, evet çok silik çıktı ama hala emin olamadım yarın bir daha test yapıcam

inşallah olur canım ay çok güzel
Cnm kan ver eye gtaene ne durysn ya merk ettrme bzii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…