- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Ahahahhh ben saat 5 de ayaktayımmm hemen yap at çatlarım vallahi senden çok ümitliyyim keşke bugün kan verseydimmm yaaaaben zaten gece 4 te kalkarım :) senide uyandırırımpozitif se atarım yoksa atmam artık.
Geç kalmış sayılmazsın git gel bir koşuAhahahhh ben saat 5 de ayaktayımmm hemen yap at çatlarım vallahi senden çok ümitliyyim keşke bugün kan verseydimmm yaaaa
Anasağlıkta bu saatde almıyor hastanede yürüyerek bile olsun 5 dklık mesafe değilGeç kalmış sayılmazsın git gel bir koşu
Kız belki güzel haber alırsın dönüşte alışveriş yapa yapa gelirsinAnasağlıkta bu saatde almıyor hastanede yürüyerek bile olsun 5 dklık mesafe değileriniyoommmmmmm kız eriniyommm gitmeye alılverişe çık deseler hemennn hazırım
Ahahhh he yaparım ben deli kocaya ver paraları hiç gideyim demeKız belki güzel haber alırsın dönüşte alışveriş yapa yapa gelirsin
Keşke vermeseydin yaAhahhh he yaparım ben deli kocaya ver paraları hiç gideyim demeben duramicamı biliyorumya evde ne varsa yolladım götür gözüme gözükmesinler dedim
Kız ne bileyim esti yolladım deli ben ne gereği var kocayı yolla işe çık dışarı hemen nerdeeeeeKeşke vermeseydin ya
ana sağlık hemen sonuç vermiyor. hastaneye git.Kız ne bileyim esti yolladım deli ben ne gereği var kocayı yolla işe çık dışarı hemen nerdeeeeeyok yok yarın hastaneyemi gitsem anasağlık yerine of of
Anasağlık 1.5 günde sonuç vermiyor kafam karışık böyle konularda çok fikir değiştiririmana sağlık hemen sonuç vermiyor. hastaneye git.
1 saatte verecek bir yere gitAnasağlık 1.5 günde sonuç vermiyor kafam karışık böyle konularda çok fikir değiştiririm
Onun içinde özele gitmem lazım kendi hastanemden başka özelede gitmem kendi hastanemde batıkentde yakın değil1 saatte verecek bir yere git
sabah verince öğlen çıkıyor sanırım.Onun içinde özele gitmem lazım kendi hastanemden başka özelede gitmem kendi hastanemde batıkentde yakın değildevlette verince ne zaman çıkıyordu öğlenmiydi
O kadar saat hastanede nasıl beklerim benn acilemi gitsem akşamsabah verince öğlen çıkıyor sanırım.
acillerde kalabalık. İstersen git ama ne dicen dr a?O kadar saat hastanede nasıl beklerim benn acilemi gitsem akşam
Az oyun yaparım istifra edip duruyorum ayakta duracak halim yok başım dönüyor ahahahhhacillerde kalabalık. İstersen git ama ne dicen dr a?
Bence yarını bekle sabah erkenden git yaptır poliklinik gibi bir yerdeAz oyun yaparım istifra edip duruyorum ayakta duracak halim yok başım dönüyor ahahahhhçok kalabalık oluyor ama 1.15 saatdeıkıyor of bilmiyommmm annemi arayıp ağlayasım var dalga geçer oda benle
Ya anasağlığa gitcem yada etlik zübeyde hastanesi var büyük kadın doğum yada orayaBence yarını bekle sabah erkenden git yaptır poliklinik gibi bir yerde
senin kacinci gununde test yaptnBence yarını bekle sabah erkenden git yaptır poliklinik gibi bir yerde
Cnm kan ver eye gtaene ne durysn ya merk ettrme bzii:))Ay iyi inşallah gitmiştir çıkar bebişi, evet çok silik çıktı ama hala emin olamadım yarın bir daha test yapıcam
inşallah olur canım ay çok güzel
Kızz sennde oldu tek tarflı degl cnm iş yogndu baya ondn gremdmKızzz olacak dedim ben sana olcakinşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?