- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Ahahahh ohhh sende bebiş var belli ki canım hayırlı olsunnTamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.
Geçmiş geçmişş canım ya birşey sorcam sen c.tesi pazarda yapmıştınya onlarda çizgi varmıydıBeklemiş hali bu canım. İğne etkisi geçmişmidir?
Eveet canım 13.13.13.13.Rabis 13. Günün müydü bugün
Yarın kan ver bence varsa da yoksa da öğrenirsin duam Rabbim gönlüne göre versinEveet canım 13.13.13.13.
Benim için çokca dua et lütfen yarım vermeye gideyim anasağlığa diğer güne çıkar...Sen ne zaman öğreniceksin bugün kan sonucunuYarın kan ver bence varsa da yoksa da öğrenirsin duam Rabbim gönlüne göre versin
Beklemeyincede yanlış sonuç alıyoruz üzülüyoruz amaBiran once yapmak en.iyisi bekleyince daha kotu oluyor
Cnm olur inşallah gittin mi doktora hicNe kadar dusuncesiz davrandim varya
Ilk.basta olmasin diye korundum cocuk istemiyorum dedim isteyince hemen olur diye düşündüm cahillik iste simdide 4 aydir bekliyorumyokkkk
Öyle deme bende mesela kendiliğimizden korunduk , daha erken dedik korunurken bir hamileliğim oldu şans eseri düşük oldu ama 6 aydırda istiyorum bekliyoruz...10 yıldır olmayanlar var kızlar inşallah onlarda dahil hepimizin olur...Ne kadar dusuncesiz davrandim varya
Ilk.basta olmasin diye korundum cocuk istemiyorum dedim isteyince hemen olur diye düşündüm cahillik iste simdide 4 aydir bekliyorumyokkkk
Ağzından bal damlıyor inşallah vardırAhahahh ohhh sende bebiş var belli ki canım hayırlı olsunn
Yarında bir test yaparım çıkarsa test yaptırırımAlttaki 12. Gun üstteki 14. Gün ve 14. Günde kan değerim 32.7 idi :)
Pazar mı beraber yaptık ya senle bişi çıkmamıştıGeçmiş geçmişş canım ya birşey sorcam sen c.tesi pazarda yapmıştınya onlarda çizgi varmıydı
Öncesinde de yapmış miydin testAğzından bal damlıyor inşallah vardır
Yarında bir test yaparım çıkarsa test yaptırırım
Pazar mı beraber yaptık ya senle bişi çıkmamıştı
Amin cnm olur Allahın izniyle sen içini ferah tutInsalllh gittim kist vardi olmuyodu ilac kullandim bakalim bu ay neler olcak dua ediyorummm bol bolll hem bana hemde gruptakilere bol bol cocuk nasip etsin
Gece sikismasi belirti sayiliyormu bende de2 gundur oluo bende 4 nde vuruldum igneyi 4 gundur de hafif batma gibi sanci oluo ama daha var die test yapamiuorumTamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.
Sen bi 7 .gün yapmışsın bide pazardı sanırım kızzz inşallah hamilesindir bende hamileyimdirrAğzından bal damlıyor inşallah vardır
Yarında bir test yaparım çıkarsa test yaptırırım
Pazar mı beraber yaptık ya senle bişi çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?